şelale başlamıştır hayırlı olsun..........ha ha ha ne dedik basın dedik tepe dedik.......işkembei kübra deel dedik.....
Printable View
şelale başlamıştır hayırlı olsun..........ha ha ha ne dedik basın dedik tepe dedik.......işkembei kübra deel dedik.....
sn gandi haklısın o tv lere sıfır gacıları çıkartıolar bide geyik muhabbeti yapıolar iyi kötü ekonomi okuduk 20 yılı aşkında ekrana bakıom.. utanıorum ya kravatlı adamların gözümüze bakarak sıkmalarını..
[quote=eksper;212047]şelale başlamıştır hayırlı olsun..........ha ha ha ne dedik basın dedik tepe dedik.......işkembei kübra deel dedik.....[/quote]
700de şelaleye karşı durdum. bu deyyus pala burdan salmaz. demin nasrettin hocanın bindiği dalı kesen fıkrasını anlattım çok güldü. doğru diyon dedi.
[quote=medet;212069]sn gandi haklısın o tv lere sıfır gacıları çıkartıolar bide geyik muhabbeti yapıolar iyi kötü ekonomi okuduk 20 yılı aşkında ekrana bakıom.. utanıorum ya kravatlı adamların gözümüze bakarak sıkmalarını..[/quote]
onlar da bilmiyki. napsınlar. insan bilmediği şeyi nasıl konuşsun??
usaglar...
dün gece...türkiyedeki sistem...hükümet...bankalar ve tusiad...bu haber için önlemlerini almış....bunu unutturuncaya kadar....
hem faizi...hem doları...hemde borsayı tutar bunnar....
biz unutunca...DÖŞERLER...
palaya demin telgraf çektim. nostaljik bi adam seviyor eski şeyleri. ptt nin de hizmeti var zaten. e-telgraf diye ordan çektim.
dedim 65,000i bu denemede de geçemezsen sen sağ ben selamet dedim.
[QUOTE=Kutsal Hazine Avcısı;212080]palaya demin telgraf çektim. nostaljik bi adam seviyor eski şeyleri. ptt nin de hizmeti var zaten. e-telgraf diye ordan çektim.
dedim 65,000i bu denemede de geçemezsen sen sağ ben selamet dedim.[/QUOTE]
Cevap gelince buraya yazarsınız değil mi? :..:
BU BAKIMDAN...kuzu saglı sollu tokatlarına devam edecek....
[quote=makinist;212082]Cevap gelince buraya yazarsınız değil mi? :..:[/quote]
cevap vermii ki. herşeye he diyor. tamam diyor. sinirleri gevşek bi adam. hiç itiraz etmiyor sonra yakaladı mı eziyor. problem orda. vaka yani adam. palanmı var derdin var :)
seans odasına attıgım grafsı burayada atem dedim
[quote=fXci;212062]5 dakkalık zibop sistem gayri buyrunz üstüne bişeylerde çızdım
[IMG]http://i42.tinypic.com/i29ixd.png[/IMG][/quote]
bide 5 uzaklara bakalım nerdeyiz ?
[IMG]http://i44.tinypic.com/ve57xd.png[/IMG]
[QUOTE=Kutsal Hazine Avcısı;212071]700de şelaleye karşı durdum. bu deyyus pala burdan salmaz. demin nasrettin hocanın bindiği dalı kesen fıkrasını anlattım çok güldü. doğru diyon dedi.[/QUOTE]
bugün akşama kadar beni kıtır kıtır kessen corttan inmem........
[quote=medet;212069]sn gandi haklısın o tv lere sıfır gacıları çıkartıolar bide geyik muhabbeti yapıolar iyi kötü ekonomi okuduk 20 yılı aşkında ekrana bakıom.. utanıorum ya kravatlı adamların gözümüze bakarak sıkmalarını..[/quote]
adammı nerede onlar, geçen yazdıydım, bu cebc süslü dil bilenlere geçmeden önce, iki tane bir erkek bir dişi vardı, bunlar hale devam ediyorlar, ama sene 1998-99 du yeni yapılanma yaptılar, yeni ekibin içinde bir tane delikanlı vardı, iki haftada biletini kestiler, adam gibi adamdı, dayanamıyordu çocuk, hemen anladım,...............
şimdi mahvi bile fenerbahçe yazıyor, bu adamcaz 2000-2001 de krizi bilerek farkını ortaya koymuştu, şimdi yerinde yeller esiyor, servantesten geçilmiyor artık, moda sanki anasını satiim,.......