[QUOTE=The Tatar;345386]azcık runalım yahu hep graş hep graş nereye kadar :)[/QUOTE]
hani graş .. daha graşın g sini göremedik yavızhan patron .. :o:o:o
Printable View
[QUOTE=The Tatar;345386]azcık runalım yahu hep graş hep graş nereye kadar :)[/QUOTE]
hani graş .. daha graşın g sini göremedik yavızhan patron .. :o:o:o
Ya felaket graşacak ya da feci graşacak gibi bi görüntü var selpatros... Hangisi acaba... üvvv.. :)))
[QUOTE=Strategist;345398]Ya felaket graşacak ya da feci graşacak gibi bi görüntü var selpatros... Hangisi acaba... üvvv.. :)))[/QUOTE]
tercihim söylüyorum ...sayın stro baba . felaket graşacak ... :o:o:D:D:D
[quote=selçuklu;345399]tercihim söylüyorum ...sayın stro baba . felaket graşacak ... :o:o:D:D:D[/quote]
Bence de doğru tercih sayın patron... Hörmetlerimi sunarım... 49.975 kapatır bence... :..:
git gel 76200...ayıp valla patronlar....bi 75200 olaydı en azından...dikkatinizi çekiyorum en azından diyorum....sayı olarak en azından değil, graşma olarak en az<ından..yani beklenen <75000 amma, hani, 75200 de olur ilk etapda mansında..ama etap hızlı geçilsin pliz
Strobaba şu an 100000 gontrat gısa da olsan ve vob graşsa bile nooollttiii designed by selçuklu'yu böğrüne yapıltırmak istiyoruz...yani pozisyonel değil ya... öylesine..üwwwwwwww
[quote=Astatin;345402]
Strobaba şu an 100000 gontrat gısa da olsan ...[/quote]
Lem sözde derinlik kapandı ama millet kontrat sayımı nerden görüyo anlamıyorum... ::: :..:
Graşik bi görüntü var sanki... Evet evet.. Graşik bi görütü var... :::
vay arkadaş yoksa graşacakmı :)
75800 kırılıncaya kadar enseyi karartmayayım diyorum..
iyimserim iyimserim içim ağlar gülümserim :)
pupu lar çok gözalıcı yoksa runacakmıyız :)
76 bin çok sağlam destek çıktı :)
[quote=The Tatar;345406]pupu lar çok gözalıcı yoksa runacakmıyız :)
76 bin çok sağlam destek çıktı :)[/quote]
76.000 eğer bugün tutarsa Pazartesi feci şekilde kırılmaya mahkum demektir. Zira böyle dip olmaz. :))) Şu an boğa olsaydım, 75.500'e kadar dalıp stop'ları toplayıp geri çıkmasını isterdim.. Öyle dip olur o zaman... :)))
barış çubuğunu yakalım,runalım :)
testere çalışıyor yine, dikkatli olun arkadaşlar, bir haber düşebilir...........