Bo topikten selçuklu gral analizi...
"vay anasını arkadaş ... ama hala gaçınılmaz geliyo bana ....."
Printable View
Bo topikten selçuklu gral analizi...
"vay anasını arkadaş ... ama hala gaçınılmaz geliyo bana ....."
stro baba gurtar bizi ... .:o:o:o:o
quenn apla gelmiş dün .. o gurtarır bizi .. aplaaaaa:o:o:o:o
Selpatros, olaya müdahil oluyorum...saat 11:00 a kadar olayı 76xxx yeresine graştırayım diyorum..demiiyorum graştıracam...üw..kurtarayım bizi barı...üww...Kriptonlu aste...üwww
[quote=selçuklu;345308]stro baba gurtar bizi ... .:o:o:o:o[/quote]
15 takkalıkta indikatörlerde nunu'sal bir esinti var patron... Tabansal bir hisse kapıldım şahsen... Kaya patron olsaydı da sorsaydık sihirli indikatör ne diyor... üvvv.. :)))
[QUOTE=Astatin;345312]Selpatros, olaya müdahil oluyorum...saat 11:00 a kadar olayı 76xxx yeresine graştırayım diyorum..demiiyorum graştıracam...üw..kurtarayım bizi barı...üww...Kriptonlu aste...üwww[/QUOTE]
long live astatin .. long live ... astigral ....brv.brv
[quote=Astatin;345312]Selpatros, olaya müdahil oluyorum...saat 11:00 a kadar olayı 76xxx yeresine graştırayım diyorum..demiiyorum graştıracam...üw..kurtarayım bizi barı...üww...Kriptonlu aste...üwww[/quote]
Patron üç gündür artı gap geliyor.Flate çıksaymışız iyiymiş.2 kere olan üçüncü kez de oluyor.üüü
Sadece pazatesi eksi gap gelmiş..
Artı gapla graş gaçınılmaz duruyor bana göre de...:o
[quote=Sekube;345315]Patron üç gündür artı gap geliyor.Flate çıksaymışız iyiymiş.2 kere olan üçüncü kez de oluyor.üüü
Sadece pazatesi eksi gap gelmiş..
Artı gapla graş gaçınılmaz duruyor bana göre de...:o[/quote]
Teprik ederim hacıseku....lelele
[IMG]http://www.voborsa.com/forum/image.php?u=404&type=sigpic&dateline=1300393201[/IMG]
zayıflık var bence ....
[quote=selçuklu;345317]zayıflık var bence ....[/quote]
Pala'nın karakterinde mi patron... :..:
[quote=selçuklu;345317]zayıflık var bence ....[/quote]
76xxx diyorum.. bu arada ben mührü kor kıvamına getiiryorum ateşte...11 gibi gaybolma, yakalyıp böğürlerine böğürlerine vuralım noolti mührünü.brv
Mumbai graşıyor mu patronlar.Tası tarağı toplayıp mumbaiye mi gitsek ne üww... :(
[img]http://666kb.com/i/brv8yb51oo2t8ba36.gif[/img]