projeksyon live ... avatar live .... shorts live ..:o
Printable View
projeksyon live ... avatar live .... shorts live ..:o
71875 i parçalamamız lazım! Realizasyonunu yaptı! Hadi bakem bi el atın!
Dünkü analizime dikkat gayri
[QUOTE=fXci;221581]Yerinizde olsam vobda 719xx yeresinin kırılmasına dikkat ederdim gayri....
Kırılım ordan olmalı gayri... Kırılmazsa aynen aşayasına gider ..
demedi demeyin peynir ekmek yemeyin...
[IMG]http://i44.tinypic.com/etutu1.png[/IMG][/QUOTE]
guzel bır yatay...ben gene antremana kaçar...bugun omuz-triceps war...herkese kolay gelsın...
Bu garantiyi 7 25 ten alsa alsa patronu alır,28 şubat ta 5 75 yanmıştı yanlış hatırlamıyorsam?
Amerika 2 Nisan tatil, İngiltere 5 i tatil.
Yılların fibosonun ana tarihi 7 Nisan.
Yılların fibosu tatilleri tutturuyor.
Amerikan borsaları tatillere iyi girer.
En azından düşmezler, düşmediler.
Jelibon.
[QUOTE=last trader;222137]Bu garantiyi 7 25 ten alsa alsa patronu alır,28 şubat ta 5 75 yanmıştı yanlış hatırlamıyorsam?[/QUOTE]
Garantiyi Ankaradan aldılar.
Jelibon.
[quote=jelibon;222157]Garantiyi Ankaradan aldılar.
Jelibon.[/quote]
memur maaşları ayın 15inde yatıyo bunlar kim abi:::
[QUOTE=sadberk22;222161]memur maaşları ayın 15inde yatıyo bunlar kim abi:::[/QUOTE]
Kardeşler.
15 dk grafikte 875 i aşamadı şimdi 5 dk da 625i kolluyoruz! BU DURUMDA;
875 i yukarı geçemeyen fiyatlar 625i aşağı kırarsa bu benim için net short sinyalidir!
Şimdi ne yaptılar Yurtdışında?
Kasımda mala girdiler. En iyi alım zamanında.
Ocakta döktüler.
Mayısa kadar devam ediyorlar.
Tam bull piyasa muhabbeti.
Mayısta sat git.
Ancak satış %25 filan olmayacak. Olsa bile zaman alacak.
Olsa olsa yatay aşağı olacak.
Ama önce yukarı işini bitirmeli.
7 Nisan adaydır. (-, +).
Ama adaylığı arkasından ola ki tepe geldi, ne kadar düzelteceğine bakılmalı. %10 u aşmayan makbul değildir.
Düzeltmezse zaten devam.
Nasdq'a dikkat 2400 üstü altı diye değerlendirilmeli, Tutarsa 2400, direnci 2550 lerde.
Jelibon.
saat 13.00 sonrası
yorum yok halen long üvv
750 den uzunları verdim 700 den azıcık kısa açtım 625i aşağı kıracağını ve 325 e kadar gerileyeceğini öngörerek! Öngörüm gerçekleşmezse kol keserim!
[quote=selçuklu;222105]projeksyon live ... avatar live .... shorts live ..:o[/quote]
Gittilermi gittilermi kardeş,
Armutmu...üüü
kalkanoğlu... 200 yılll
Şimdi sp 1168 üzerinde kapanışını yaptı.
Ancak 1176 üstünde bir türlü kapatamıyor.
Kapatırsa 1187-1190 gelir.
Kapatamazsa düşer. Düşüş olursa 1152 kırılmadan günlük olarak, ayılaşılmaz. 1168, 1163-1165 destekler.
Jerlibon.
Hem kısa hem de orta vadeli görüntü aynı şeyi söylüyor bana... Dünden kalan long'larla ZİLD...
CHF/JPY 88,053 short.
SL: 88,201
TP: 87,48 :rolleyes:
[quote=EMEKDAR;222186]Gittilermi gittilermi kardeş,
Armutmu...üüü[/quote]
yok kardeş muz hala üüü
[quote=prodrive;222197]yok kardeş muz hala üüü[/quote]
şşşşş tebdili kıyafetle geldim aralarında çaktırma..;)
Acur hazırladım onlara,muz yetmezmiş....:::
71,650'nin üstünde durduğu sürece 72,000'i geçmek üzere güç toplar. 71,500'e kadarki ilk geri geliş feyk olabilir.
Avrupa'da enflasyon yükselişe geçti
Euro Bölgesi'nde enflasyon mart ayında yüzde 1,5 ile beklentilerin üzerinde geldi
31 Mart 2010 Çarşamba, 13:22:37
[IMG]http://im.haberturk.com/2010/03/31/504595_detay.jpg[/IMG]
AB istatistik kurumu Eurostat'ın verilerine göre Avro Bölgesi'nde geçen yıl uzun süre ekside kaldıktan sonra kasım ayında yüzde 0,5 ile artıya geçen enflasyon, bu yılın ocak ayında yüzde 1 ve şubatta yüzde 0,9 düzeyinde gerçekleşmişti.
Piyasalar Avro Bölgesi'nde mart ayında enflasyonun yüzde 1,2 olarak açıklanmasını bekliyordu.
Bu arada Eurostat, Avro Bölgesi'nde ocak ayında yüzde 9,9 düzeyinde bulunan işsizlik oranının şubat ayında yüzde 10'la son 12 yılın en yüksek düzeyine tırmandığını duyurdu.
27 üyeli AB'de ise ocak ayında yüzde 9,5 olarak hesaplanan işsizlik oranı şubatta yüzde 9,6 ile son 10 yılın zirvesine çıktı.
AB'de en yüksek işsizlik oranları yüzde 21,7 ile Letonya ve yüzde 19 ile İspanya'da kaydedilirken en düşük oranlar yüzde 4'le Hollanda ve yüzde 5'le Avusturya'da görüldü.
Şubat ayında işsizlik oranları, Avro Bölgesi'nin büyük ekonomilerinden Almanya'da yüzde 7,5, İtalya'da yüzde 8,5 ve Fransa'da yüzde 10,1 oldu.
[quote=dede;222208]Avrupa'da enflasyon yükselişe geçti
Euro Bölgesi'nde enflasyon mart ayında yüzde 1,5 ile beklentilerin üzerinde geldi
31 Mart 2010 Çarşamba, 13:22:37
[IMG]http://im.haberturk.com/2010/03/31/504595_detay.jpg[/IMG]
AB istatistik kurumu Eurostat'ın verilerine göre Avro Bölgesi'nde geçen yıl uzun süre ekside kaldıktan sonra kasım ayında yüzde 0,5 ile artıya geçen enflasyon, bu yılın ocak ayında yüzde 1 ve şubatta yüzde 0,9 düzeyinde gerçekleşmişti.
Piyasalar Avro Bölgesi'nde mart ayında enflasyonun yüzde 1,2 olarak açıklanmasını bekliyordu.
Bu arada Eurostat, Avro Bölgesi'nde ocak ayında yüzde 9,9 düzeyinde bulunan işsizlik oranının şubat ayında yüzde 10'la son 12 yılın en yüksek düzeyine tırmandığını duyurdu.
27 üyeli AB'de ise ocak ayında yüzde 9,5 olarak hesaplanan işsizlik oranı şubatta yüzde 9,6 ile son 10 yılın zirvesine çıktı.
AB'de en yüksek işsizlik oranları yüzde 21,7 ile Letonya ve yüzde 19 ile İspanya'da kaydedilirken en düşük oranlar yüzde 4'le Hollanda ve yüzde 5'le Avusturya'da görüldü.
Şubat ayında işsizlik oranları, Avro Bölgesi'nin büyük ekonomilerinden Almanya'da yüzde 7,5, İtalya'da yüzde 8,5 ve Fransa'da yüzde 10,1 oldu.[/quote]
Eyi diyon kardeş de,
Dur şindi karıştırma,accuk işimiz var hele bi zirve edelinde,sonna bohi püsireyi ortaya dökerikh...;)
Güzel yukarı gitmişiz.
Devamı için 71.9 üstüne çıkmamız gerekiyor...
Yoksa üüvvvv
Hem Dax 200 Haftalık, hem NDX, hem Nasd** 2400.
Boşverin shortu, longu, kırarsa yukarı, kıramazsa aşağı.
Jelibon.
NDX graf aşağıda.
[QUOTE=sazan;222214]Güzel yukarı gitmişiz.
Devamı için 71.9 üstüne çıkmamız gerekiyor...
Yoksa [COLOR="Red"]üüvvvv[/COLOR][/QUOTE]
Bu konuda hemfikiriz Sn.Sazan benim 5 lik sistemde 71625 olan pivot 71725 oldu acilen 875i yukarı kırmamız lazım.
[QUOTE=EMEKDAR;222186]Gittilermi gittilermi kardeş,
Armutmu...üüü[/QUOTE]
bilmiyorum abi .. ben kısayım istop 72 üstü ama gitmediler gibi .. gitmişte olabilirler .. .::::::::::::
histem gittiler diyor .. sistem gitmediler diyor .. projeksyon gittiler diyor .. .avatar gittiler diyor .. sazan abi gitmediler diyor ...jelibon patron logu shortu boşver nasd** diyor .. . emekdar abi sen ne diyosun abi .. üvvvv
umudumuz çakma 60 dk..ama çook pis duruyo..yukarı başlarsa ay üssü alfaya kadar gider
[IMG]http://i40.tinypic.com/mrpk3r.png[/IMG]
[quote=selçuklu;222227]histem gittiler diyor .. sistem gitmediler diyor .. projeksyon gittiler diyor .. .avatar gittiler diyor .. sazan abi gitmediler diyor ...jelibon patron logu shortu boşver nasd** diyor .. . emekdar abi sen ne diyosun abi .. üvvvv[/quote]
Saklanıyorlar ve ansızın saldırıyorlar....üüü
[QUOTE=Astatin;222230]umudumuz çakma 60 dk..ama çook pis duruyo..yukarı başlarsa ay üssü alfaya kadar gider
[IMG]http://i40.tinypic.com/mrpk3r.png[/IMG][/QUOTE]
875 te pusudayım kırarsa! Boğalar bi daha basar burayı!
saat 14 sonrası
yorum yok halen long üvv
[quote=selçuklu;222227]histem gittiler diyor .. sistem gitmediler diyor .. projeksyon gittiler diyor .. .avatar gittiler diyor .. sazan abi gitmediler diyor ...jelibon patron logu shortu boşver nasd** diyor .. . emekdar abi sen ne diyosun abi .. üvvvv[/quote]
Sn. selçuklu ve sn. Astatine dostça bir soru sormak istiyorum,
65 lerden itibaren birinizin histemi birinizin sistemi mükemmel çalışırken ikiniz birden shortta gereksiz bir ısrara niye girdiniz?
buraya kadar çıktı vob, epeyde zarar ettiniz.
bunda sonra piyasa ne olur bilemem ama,
bu süreçte sizi yanlışa götüren sebebleri bir irdelemenizi tavsiye ediyorum...
[quote=Toledo;222240]Sn. selçuklu ve sn. Astatine dostça bir soru sormak istiyorum,
65 lerden itibaren birinizin histemi birinizin sistemi mükemmel çalışırken ikiniz birden shortta gereksiz bir ısrara niye girdiniz?
bu süreçte sizi yanlışa götüren sebebleri bir irdelemenizi tavsiye ediyorum...[/quote]
65 den 72 ye şort ısrarı mı? sen karıştırdın galiba patron:D:D
ama olan kadarını ben zaten irdelemiştim geçen hafta:) bir sinyale ters girdim ve inatla tuttum...yediler..sonraki sinyalde sisteme uydum.. o sinyalde sistemin çarpıldığı sinyal oldu:D:D irdeleme bu kadar...
keşke geri valörlü işlem yapabilsek...:D:D:D:D
ha neden hala agresifleşmiyoruz, kimseyle papaz olmuyoruz;
a) Hala kardayız takmıyoruz.
b) Portföy bakiyemizle insanlara davranış şeklimiz arasında bir ilişki yok
c) Hepsi
d) Daha da hepsi
e) So sexy
[QUOTE=Toledo;222240]Sn. selçuklu ve sn. Astatine dostça bir soru sormak istiyorum,
bu süreçte sizi yanlışa götüren sebebleri bir irdelemenizi tavsiye ediyorum...[/QUOTE]
abi bende konsantrasyon eksikliği vardı .. ondan oldu ... ama vob bu vadeli piyasa ...ister istemez oluyor .... .. .. :o
Selçuklu patron,
Toledo kardeş de izin verirse bu haftanın teması "İrdeleme" olsun...bence...
[QUOTE=Astatin;222250]Selçuklu patron,
Toledo kardeş de izin verirse bu haftanın teması "İrdeleme" olsun...bence...[/QUOTE]
bu haftanın teması belli patron ... küskü :D:D
Bovespa.
şölede oluo.. adam grafını gösterio longda (sistemi) ama yazıo cortladım.. ohaaaa yanii...
Şimdi ağa hesap yapıyor. Diyorki: 72,000'i geçirinceye kadar birkaç 1000 lot alış girsem sonrasında zaten millet atlar. Sonra basarım shortları ne güzel olur. Ya da hiç yükseltmeye uğraşmayayım basayım şimdi shortları 69,800'lere kadar insin. Bakalım hangisini uygulayacak?