dibten 725 puan yukarı çıktı....65 050....
Printable View
dibten 725 puan yukarı çıktı....65 050....
ilk yer 850...ardından tekrar 65000...ve şelale........
bozz şortlarıyla mutludur.........
arkasına yaslanmıştır.........
görüşürüz pala......bozz büyük parça koparacaktır....5000 puan....
60.700 en az.........
[B]KARA CUMA.........[/B]
yaklaşık yarım saat buralarda oyalanmalı.......şelale ondan sonra.....
bugünki...işlemlerimin sonunda....slow trader moduna gececegim sinyaller gelecek....
bu sinyalleri...5 bankadaki fiyatlardan algılayacagım....
[quote=jani;212024]bugünki...işlemlerimin sonunda....slow trader moduna gececegim sinyaller gelecek....
bu sinyalleri...5 bankadaki fiyatlardan algılayacagım....[/quote]
bu çok önemli...bu olmadan slow olmak intihardır...
dün...amerikada finansallar gudurdu...6 aylık diplerinden döndüler...
örnegin citi....3.17 den dönerek 3.70 lere dayandı....
bu dowda yeni ve sert bi yukarı getirir....bizdeki bankalar buna uymazsa....AYRIŞTIK DEMEKTİR....YEDDİ CEDDİMLE SHORTLARIM ALIMALLAH....BENİ KİMSE TUTAMAZ....
850 ye indi tekrar ...65000 yapmalı.......
200 puvan önerdi alayımmı kuzum....ha ha ha ......
[quote=jani;212031]bu çok önemli...bu olmadan slow olmak intihardır...
dün...amerikada finansallar gudurdu...6 aylık diplerinden döndüler...
örnegin citi....3.17 den dönerek 3.70 lere dayandı....
bu dowda yeni ve sert bi yukarı getirir....bizdeki bankalar buna uymazsa....AYRIŞTIK DEMEKTİR....YEDDİ CEDDİMLE SHORTLARIM ALIMALLAH....BENİ KİMSE TUTAMAZ....[/quote]
AYRIŞMA KOŞULLARINI HEP YAZDIM...bi daha hatırlatıyım...
dolar endeksi çıkmaya devam ederse....para amerikan olana akar...yani dow a...emergingler ve avrupa ayvayı çig yer demiştim...
büyük cycle da....paritelerle ilgili yorumlarımda...bu topigin ortalarında o yorumlar....
eksper....bence 500 puan vermeden elleme....
buralardan asagı yöneldik mi....63 500 de biter bu dalga....
tüm imf haberlerinin ve kurulan tezgahların, 9 kez ertelenmesinin, gün hafta denmesinin, mrttı, nisan, nisan dı mayıs denmesinin arkasında 95000(vob) borsa endexsi yatmaktadır,........
[COLOR=red]burası orta seviye ulemanın kazık yediği yereler demiştim bir başka yazımda,[/COLOR] oysa bu olay 2008 sanal krizinde buraya 1.18 dolar kurundan mallanan haclıların bir kısmının yediği kazığı geri çıkarma uğraşlardır, soru şu giren şemsiye açılırmı açılmazmı, cevap buradadır, bu adamlarda tekniz anliz vesaire yoktur, gelir ülkede ortamı her türlü ayarlar ve paralarını çanta çanta getirir koyarlar, sonrada havuzdaki yunus ve fog balıklarına simit halka atarlar,..............
olmadı fitch, pitch, s&p, moodys getirirler, olmadı s&p nin ikinci açıklamasını sonraya bekletirler,.....
şimdi dolar kuru 1.5xxx, problem burada burada kazıktalar ve bu kazığın üstüne imf yağlıyorlarki 95000 bulabilsinler, imf eertelemeleri bu yüzden,............
95000 ne malı kurtarıyorlar,...........
graf analizi dün deyil önceki akşam bu topiktedir, işte bu yorum dur, DXY bir süredir tırmanmaktadır ve yokuş aşağı bırakıldığında ki bunun nasıl olacağı tarafımdan daha önceleri bir çok kez yazılmıştır yani pariteler deki ve bondlardaki denge yereleri, 95000 yaklaşmış demektir, öle
ise bu endx sin buralarda tutma çabaları bu yüzdendir, çünkü 95000 buradan yakındır, bu adamlar kimse conide oerasyonları yapan aynı adamlardır, olay takvimle işlemektedir, takvim atlantiğin ötesinde ve bu yakasında eş zamanlıdır, bu adamlar aynı adamlardır,.............
ve tek yumuşak karınları doğal felaket gibi, beklenmedik olaylardır, şimdi [COLOR=red]spx[/COLOR] üzerinde çalışmaktalar, bunun buradaki yansıması bu katliamdır, öyle zamanlama yaptılarki, grace ,paund ve tasarıya denk getirdiler ki bereket büyük olsun, a simetrik vuruşuyorlr ve g-20 ile uyumlular, [COLOR=red]cört sen karşında bunlar var,......[/COLOR]
buraya gelirsek, adam 47000 long kontratta, daha ileri gidemez, bunun karşı ayakları hazır olduklarında bu basack, onlar alacak ki para kurtarısın ........