-
tüm dostlarıma selamlar......
herkes artist olmuş......
ben sadece hep doğrudan,gerçekten yana bir adam oldum.....bazı şeyleri hazmetmem mümkün değil.....
evet ara sıra deli dolu yazarım,ama doğruyu yazarım.......
kimseye yalakalık yapmam....yapanları yazarım.....neyse ben yazarım buda genelde sert olur ve sorun olur.....
en güzeli yazmamak.......2-3 lafımız sorun olacaksa.......yazmayız olur biter....
hadi kendinize iyi bakın........bu arada ya neyse yazmak yok artık.......
sadece izleyici olmak var.....
tüm dostlara bol kazançlar.......
[B]İŞTE BU SON............[/B]
herkes mutlu olsun......
-
haydaaaa..
canım benim yine nooldu?
-
günaydın bol kazançlar..
1.3378 papazda uzun denemesi.. ama kritik bölge..
-
haydaaaa mordakcım yine n'oldu... niye takıyorsun herşeyi kafana bu kadar..
relax be arkadaşım relax... sana terapiye gelcem bigün..:p:))):))):(
-
uzun yalnızca denemeydi .. aynı yerden kısaya döndüm..
Bugün bi manyak bu papaz..ya onun başına yada benim başıma iş gelecek..
inşallah onun başına iş gelir...
-
[QUOTE=catedral;232698]uzun yalnızca denemeydi .. aynı yerden kısaya döndüm..
Bugün bi manyak bu papaz..ya onun başına yada benim başıma iş gelecek..
inşallah onun başına iş gelir...[/QUOTE]
papazın saatliklerinde negatif uyumsuzluk var.. aşağı gitme ihtimali daha yüksek gibi görünüyor caty..
-
[QUOTE=catedral;232698]uzun yalnızca denemeydi .. aynı yerden kısaya döndüm..
[B]Bugün bi manyak bu papaz..ya onun başına yada benim başıma iş gelecek..[/B]
[B]inşallah onun başına iş gelir..[/B].[/QUOTE]
.lelele .lelele .lelele
[B][COLOR="Purple"]papazın başına iş geldi...[/COLOR][/B]
.brv .brv .brv
-
[QUOTE=catedral;232796].lelele .lelele .lelele
[B][COLOR="Purple"]papazın başına iş geldi...[/COLOR][/B]
.brv .brv .brv[/QUOTE]
papaz seni altedebilir mi hiç caty...brv
-
-
1.3280 lerdende ek açtımdı.. şimdi 1.3310 dan tüm pğozisyonlar kapatıldı..
Bernanke falan konuşcak.. Bugünlük bu kadar yeter
-
EurUsd 1.328 çok önemliymiş kırarsa 1.3 bile görebilir kırdı numarası mı yapıyor ? :D EurUsd işlem yapıp çıkacağım sabaha bakarım ancak stop yok :D Yön fikri olan ? :D
-
işler iicene sarpa sardı..
Dolar değer kazanırken ONS ta değerleniyor.. Petrolde pek düştü sayılmaz..
öyro satıp altın alıyolar..
-
catedral apla,
matriksten metatrader'a veri aktarımı ile ilgili sayfaları hatmettim.
10 ayrı şekilde denedim. olmadı velakin.
sinir oldum yaw...
-
eur/usd
[B]iki gündür bakamıyorum piyasaya.. eur/usd H4 barlarda pozitif uyumsuzluk var.. 1.3320 den geçen düşen kanal direncini geçebilirse 1.3380 dener, belki de daha yukarıları...[/B]
[IMG]http://i40.tinypic.com/2hgadna.gif[/IMG]
-
[QUOTE=unlimitted;233767]catedral apla,
matriksten metatrader'a veri aktarımı ile ilgili sayfaları hatmettim.
10 ayrı şekilde denedim. olmadı velakin.
sinir oldum yaw...[/QUOTE]
sıkma canını bende beceremedim di... bear bull anlatır ayrıntılı.. yok yine yapamazsan .. yapamazsın... benim gibi kabiliyetsizsindir :..:
-
cerfi ben uyumsuzluktan heeçç anlamam..
Bi şekilde dönüp dönüp alıyom canını onun.. yalnız dün akşamki düşüşü kaçırdım.. Birde fed e uzun giricektim.. Uyuyakalmışım o saatte..
şimdide kısayım..
-
[QUOTE=catedral;233950]cerfi ben uyumsuzluktan heeçç anlamam..
Bi şekilde dönüp dönüp alıyom canını onun.. yalnız dün akşamki düşüşü kaçırdım.. Birde fed e uzun giricektim.. Uyuyakalmışım o saatte..
şimdide kısayım..[/QUOTE]
bu haftaki eur/usd nin düşüşünden ben pek faydalanamadım..:(
ben de aşağıdaki resimdeki görüntüden dolayı aud/usd de kısaldım 92.85 den caty..
düşen trendine çarptı.. düşen trendini yukarı kırarsa üstüne bi 200 pip koyar herhalde.. 93 üstüne atıp tutunabilirse stop olurum..
[IMG]http://i39.tinypic.com/2gtcm85.gif[/IMG]
-
[QUOTE=Cerphin;233961]bu haftaki eur/usd nin düşüşünden ben pek faydalanamadım..:(
ben de aşağıdaki resimdeki görüntüden dolayı aud/usd de kısaldım 92.85 den caty..
düşen trendine çarptı.. düşen trendini yukarı kırarsa üstüne bi 200 pip koyar herhalde.. 93 üstüne atıp tutunabilirse stop olurum..
[/QUOTE]
onlar karışık pariteler cerfi.. ben bulaşmıyorum.. ONS yükselişte .. zor düşer o..
-
[quote=catedral;233948]sıkma canını bende beceremedim di... bear bull anlatır ayrıntılı.. yok yine yapamazsan .. yapamazsın... benim gibi kabiliyetsizsindir :..:[/quote]
hallettim apla. :::
-
forex maceramız bittimi nerdesiniz? :D 1 eur 1 usd olur mu ? :D
-
[QUOTE=hexa;235916]forex maceramız bittimi nerdesiniz? :D 1 eur 1 usd olur mu ? :D[/QUOTE]
o kadar çok işlem yapıyoruz ki buraya yazmaya zaman bulamıyoruz hexa, ondan yani..:D:D
-
[QUOTE=Cerphin;236299]o kadar çok işlem yapıyoruz ki buraya yazmaya zaman bulamıyoruz hexa, ondan yani..:D:D[/QUOTE]
çok işleme gerek yookkk......bayadır kovaladığım beklediğim 1000 pips olayı sonunda oldu.....darısı tüm dostlara......
-
1.2905 eur/usd short.. fuulllll
-
[QUOTE=mordak;236784]çok işleme gerek yookkk......bayadır kovaladığım beklediğim 1000 pips olayı sonunda oldu.....darısı tüm dostlara......[/QUOTE]
ben ancak 200 pip alabildim oil den mordak.. erken kapattım pozu..üüü
-
[QUOTE=jerfin;237606]1.2905 eur/usd short.. fuulllll[/QUOTE]
200 pip yukarı gap boşluğu dolar mı, dolmaz mı ??
ayı piyasasındayız ve yukarı gaplerin %90 ı kapatır gap boşluğunu..::: full olmam bu yüzden..
-
papazda bi 40 pip daha alırlarsa forex de ilk MC mi yiyeceğim..:)))
-
2 dk. önce MC hesapları yaparken şu an kara geçtim..
bu foreksi seviyorum ben yaaa..::::::
-
günaydın..
bugün harika bir gün olacağa benziyor.. eur/jpy 119.72 den short... full full fuulll..:)
-
şu görüntüde vob açılışında da en az 1000 puanlık yukarı gap olması lazım..
gerçi gönlümden geçen 2000 puan gap de..:)
ve sonrasında da o gapın dolması lazım..::: evet evet bugün traderler için süper bir gün olacak...lelele.lelele
-
cümleten günaydın bol kazançlar ...
-
üüwwww yeter almayın artık daaa MC sınırımdayım...:o
-
[quote=jerfin;237695]üüwwww yeter almayın artık daaa MC sınırımdayım...:o[/quote]
perşembeden beri 500-1000 pipler havada uçuşuyor ve hala stopsuz işlem yapacak cesaretiniz var, tebrik ederim
-
[QUOTE=SQ;237854]perşembeden beri 500-1000 pipler havada uçuşuyor ve hala stopsuz işlem yapacak cesaretiniz var, [COLOR="Red"]tebrik ederim[/COLOR][/QUOTE]
teşekkür ederim..:D
-
şimdi eurousd ne olacak yakın vade ? .dng
-
eur/jpy de 119.72 den yaptığım shortlar dün bana MC yedirdikten sonra şimdi 150 pip kar verdi..
şimdi dün beni o kadar sinir ettikten sonra bu karı alayım mı almayayım mı diye düşünüyorum :)
-
jerfo patro senin volpostun niye yok .... :o:o
[url]http://www.voborsa.com/forum/member.php?u=494[/url]
-
[QUOTE=selçuklu;238285]jerfo patro senin volpostun niye yok .... :o:o
[url]http://www.voborsa.com/forum/member.php?u=494[/url][/QUOTE]
bilmem, alışkanlık işte..:o üye olduğum tüm sitelerde kapalıdır volpostum..
-
eur/usd de OBO oluşumu mu var !!!... 1.26 altına inerse OBO onaylanır ve hedef 1.22 civarları olur.. obo, ikili dibi dövecek mi bakalım :)
[IMG]http://i44.tinypic.com/2d9ofpz.gif[/IMG]
-
son durumda ingiltere artık yalnızdır........ve hedeftir......
AB..bırakın yardım etmeyi ingilterenin ders almasını istemektedir......
arkasında ABD..de olsa iktidar değişmiştir....ve ingilterenin MERKEZ BANKASI ve
ULUSAL parası vardır...........poundun değer kaybetmesi aslında İngilterenin işine
gelecektir....kamunun borçlarını devalüasyon yaparak enflansyona yedirmeyi düşünüyorlar.
spekülatörler için hedef olan bir ülke...aslında aynı şeyi istiyor..bu durumda yeni gelen
iktidar siyaseten geçmiş iktidarları suçlarken...ekonomik olarakda devalüasyonu biz
yapmadık....mecbur kaldık diyecekler...ingiltere AB..paketine katılsa bu spekülatif
atak daha zor olur ve devalüasyon yapamazdı....o zaman borçları enflansyona yediremezdi...
fx..işi yapanlar poundun zayıflamasına hazır olsunlar....tabii bu arada piyasalarda
tekrar sarsılacaktır...
ingiliz hesabı ...ingiliz siyaseti......
-
sorun borç stoku ve özellikle kamu borç stokunun GSYİH ..ya oranı......
% 100 leri aşan ülkeler var.......ismi konuşulmayan....JAPONYA....
ve bu yaz ..sonbaharda devasa ödemeleri var....borçları çevirmesi bana göre çook
zorr...yuan..da devalüe olmak zorunda.....spekülatörler saldırmasa japon devleti
bu yola gitmek zorunda.......anlayacağınız yakın zamanda ingiltere olabilir...arkadan japonya..vb..
spekülatörler pozisyon almaya başlamışlardır bile...dün anlattığım tarzdan....
pozisyonlar olgunlaşınca...haber beklenir....en küçük haber bahanedir..fiş çekilir....