Asansöre başladık gene her 2000-3000 puandan sonra yataya bağlıyor amcalar verdiğini geri almaya çalışıyor .dng
Printable View
Asansöre başladık gene her 2000-3000 puandan sonra yataya bağlıyor amcalar verdiğini geri almaya çalışıyor .dng
[quote=Astatin;286423]abi ben running iğn çeneye vurması konusunda uzmanım...graf üzerinde selpatros veya Hattori Sazan a sormak lazım:..:[/quote]
RFO görmüş olmayasın??
RFO: Running FLYING OBJECT..
Pala sana doğru Uçan ve Koşan bir obce fırlatmış..
BİR CİSİM YAKLAŞIYOR..:D:D:D
[b]dogu karadenız'den yapılan ıhracat yuzde 46 arttı[/b]
a.a.
[quote=kitaro;286438][B]dogu karadenız'den yapılan ıhracat yuzde 46 arttı[/B]
a.a.[/quote]
ithalat kaç artmış??
[quote=excali;286441]ithalat kaç artmış??[/quote]
bimorum abi o işlerin uzmanı sensin
excali sen ithalat uzmanımısın abi niye demiyosun..bize safkan arap lazım bir tane..heheheheh..
[quote=kitaro;286444]bimorum abi o işlerin uzmanı sensin[/quote]
[quote=Astatin;286445]excali sen ithalat uzmanımısın abi niye demiyosun..bize safkan arap lazım bir tane..heheheheh..[/quote]
Geçen bir veri gelmişti: ihracat göre ithalat farklı derecede yüksek artmıştı.. O yüzden sordum..
Rica ederim . Acemilikte uzmanım..:::
200-300 puanlığına long oldum ihracatın aşkına
[quote=excali;286446]Geçen bir veri gelmişti: ihracat göre ithalat farklı derecede yüksek artmıştı.. O yüzden sordum..
Rica ederim . Acemilikte uzmanım..:::[/quote]
anlamam ben acemi macemi...ithal-at da uzman mısın:..: ben onu sordum
işler yoğun kgusura bakmayn çok yazamam bugün .... istop yükselttim long devam şimdilik ... :o:o
ahada 5 lik ve saatlik kanalizasyonlar ..son 10 dk yok graflarda .. üvvvvv .. buyrunuz ...:o:D
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/eab5b6c1.png[/IMG]
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/101aa8a6.png[/IMG]
[quote=Astatin;286449]anlamam ben acemi macemi...ithal-at da uzman mısın:..: ben onu sordum[/quote]
At konusunda [B]Anlimitin[/B] uzman olduğu konusunda duyumlar var..:::
[quote=excali;286466]At konusunda [B]Anlimitin[/B] uzman olduğu konusunda duyumlar var..:::[/quote]
Yok o atlar konusunda değil atlarla burun sürtüştürme konusunda uzman gördüğüm kadarıyla:::Zaten takılıp kalmış bir ata..genel olarak bir at uzmanlığı olduğunu sanmıyorum....dng
At demişken, ismi laızm değil bir Türki cumhuriyetteyiz..Akşam yemeğe gittik..ben diyeyim 3 kilo siz deyin 5 kilo beyle monoblok parçalardan oluşan et geldi masaya..giriştik tabi..sonra dediler at etiymiş...ühü