-
[quote=Astatin;89873]Kahvelerde sigara yasak mı:..::..: Bnece çok gereksiz tepki gösteriyorsun..Sana yazdığım nasihatleri bir daha oku..Emin ol hak vereceksin...
REKLAM : (5 kelimeden uzun cümle kurma kursu + İleri iktisat + toplulukta konuşma sanatı)...İTÜ SEM de :)[/quote]
sen kim oluyorsun bana nasihat ediyorsun...zavallı...
aklını kendine sakla....yavrucuğum lazım olur...
.dng
-
[QUOTE=Vob Trader;89877]yönetim bu tşk etme butonunun yanına. kınama, hor görme, küçümseme, aşşağılama hatta ana avrad sövme diye butonlar da eklesenize.[/QUOTE]
Hemen hemen aynı şeyi düşünüyordum.Ama gene birileri tersler diye cesaret edemedim.
Bu böyle devam edemez.Aşağıda yönetime bildir butonu olmalı.Rahatsız edici bi mesaj olunca o butona basıp yönetimden atraksiyon beklemeliyiz.Yönetim müdahale etmezse o zaman keni işimizi kendimiz görmeliyiz.
Ayrıca tebrik ediyorum Vobtrader bu açıksözlülüğün için...
-
bazı yabancı forumlarda puanlama sistemi var. isteyen +1 yada -1 verebiliyor o mesaja. ayrıca puanlayan gözükmüyor yani anonim oluyor. bir mesajı begenmediğimiz zaman buna eksi puan verirsek mesaj sahibide mesajı alır diye düşünüyorum
-
[QUOTE=mimar74;89879]Hemen hemen aynı şeyi düşünüyordum.Ama gene birileri tersler diye cesaret edemedim.
Bu böyle devam edemez.Aşağıda yönetime bildir butonu olmalı.Rahatsız edici bi mesaj olunca o butona basıp yönetimden atraksiyon beklemeliyiz.Yönetim müdahale etmezse o zaman keni işimizi kendimiz görmeliyiz.
Ayrıca tebrik ediyorum Vobtrader bu açıksözlülüğün için...[/QUOTE]
korkma kirve ya ver odunu sen de :)
-
poz ve güniçi işlem yazacaklar bundan böle gün sonu işlem extresini yapıştırsın bence. hem yalan sölüon sen hadi be ordan atıon durumuna düşmezler. hem de kar zarar çetelesi tutan forum ahalisi varsa daha rahat hesap kitap yapar:)
-
asti cezan ne çabuk bitti yaa.. daha biz reco ile bu gece şampanyalı kutlama yapacaktık senin forumdan yasaklanmanın şerefine..:..:
-
[quote=jerfin;89887]asti cezan ne çabuk bitti yaa.. daha biz reco ile bu gece şampanyalı kutlama yapacaktık senin forumdan yasaklanmanın şerefine..:..:[/quote]
yasaklıymış gibi yaparım sorun değil..ama bir kadeh de bana :..:
-
bilmem kaç forumdan banlanıp en sonunda buraya gelmiş kişilerden fazla birşey beklememek lazım.
(bazıları 2, hatta 3 forum bile olabilir saymadım :) )
yönetim bile tartışma forumu varken burada tartışma olmasına müsade ediyor. Hayret bişey....
-
[QUOTE=cırcır;89889]bilmem kaç forumdan banlanıp en sonunda buraya gelmiş kişilerden fazla birşey beklememek lazım.(bazıları 2, hatta 3 bile olabilir saymadım :) )
yönetim bile tartışma forumu varken burada tartışma olmasına müsade ediyor. Hayret bişey....[/QUOTE]
dikkatini çekerim cırcır, artık asti'nin de sabıka kaydı var..:..:
-
ha yönetim unutmadan
aslında küfür butonu üçe bölünebilir.
ana-avrada sövme soya-sopa sövme kişiliğe sövme
bölece kızan kişi ne kdr çok veya az kızdıysa ona göre küfür etme butonuna basar
otomatik küfür yani
hehe:)
-
[quote=jerfin;89890]dikkatini çekerim cırcır, artık asti'nin de sabıka kaydı var..:..:[/quote]
biliyorum lafım herkese çünkü problem hiç bitmiyor burada belki piyasalardan çok tartışma var.
-
[IMG][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img217.imageshack.us/img217/5711/kina.jpg[/IMG][/URL][/IMG]
lazım olan olur belki