Düm tek tek......la ne ivrenç bir şarkı bu ya..
Printable View
Düm tek tek......la ne ivrenç bir şarkı bu ya..
"Bir gün genç bir arkadaş baktım bol bol siyaset kesiyo..konuştu konuştu..abi senin düşüncen ne dedi ..şöyle dedim "ya bizim binanın trafosuna kuş sıçmış, bişi olur mu acaba""
"Sonra bir gün vapurdayım..bir kızcaz beni kesiyo..baya baya kesiyo..bir süre sonra yanıma geldi..pardon dedi..ben dedimki "evet pardon demekle haklısınız, çok yanlış bişi yapıyosunuz"..".
"Bir gün eve geldim, bir baktım karşımda .... isimli bir spiker hatun ve çok pardon ama yarı çıplak...hatta 3/4 çıplak..elinde şarap bi tane..kendi üstüne dökmeye başladı şarabı... şöyle dedim "şarap lekesi çıkıyormydu yaww halıdan"....
(Anlatan: Okan Bayülgen)
Astatiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn nerdesinnnnnnn?
Yaaa jerfin nerdeeee?
Astatin kızı yedin mi yoksa?
[quote=catedral;70212]Yaaa jerfin nerdeeee?
Astatin kızı yedin mi yoksa?[/quote]
yok yeminle benim günahım yok.. nolcak gözü körolası soğuttun kızı forumdan..yok telefonunu astatine verdin, yok buluşcaktınız diye verdin asparagası verdin asparagası, kız bunalıma girdi kaçtı..nalet olsun seninle ayu kardeşliğimize:..::..::..::..:
Kankimlede tersoyum:( Senlede tersoyum:(
Ayu bozması oldum çıktım bennn..
Allah kahretmesin seni.. Niye Jerfini ben soğutmuşum forumdan... Teyze kızı falan resimler koyarsan olacağı buydu işte.. hem ne o öle dumanı tüten çiçekler falam?
[quote=catedral;70235]Kankimlede tersoyum:( Senlede tersoyum:(
Allah kahretmesin seni.. Niye Jerfini ben soğutmuşum forumdan... Teyze kızı falan resimler koyarsan olacağı buydu işte.. hem ne o öle dumanı tüten çiçekler falam?[/quote]
atilla mayda... dumanı tutan çiçek değil onlar bi kere..goguli kınasın seni... ya kardeşim ne alakası var teyze kızıyla..teyze kızı olan erkekler evde kalcek diye bi kural mı war..hadi diyelim o var..teyze kızı olan erkeklere anında sırt dönülür diye bir kural mı var..yooo. oda yok...sensin suçlu sen seni gidi şam şeytanı...pamık gibi kızı gaçırttın yaa..asparagas makinasında sesi büzüşesice..receple geyik yapasın, cırcır dan teşekkür almayasın emi
[QUOTE=catedral;70235]Kankimlede tersoyum:( Senlede tersoyum:(
Allah kahretmesin seni.. Niye Jerfini ben soğutmuşum forumdan... Teyze kızı falan resimler koyarsan olacağı buydu işte.. hem ne o öle dumanı tüten çiçekler falam?[/QUOTE]
teyze kızlarıyla çekilmiş resimler(o da muamma ya), dumanlı çiçekler, ağaçlara tırmanmalar.. hem hiperaktif çocuklar gibi oradan oraya, hem de gel cati yi suçla.kom
aha "nankör kardeşliği" kurulmuş anında...gulpppp...ama olsun pamık gızzz geri gelmiş ya yiterr..yani yeter..sonra ben yiter:)
ssssstttttt astatin sen sevgili moderatörümüzü gördünmüüüüü?