Benim anladığım sistem performanslarınızı yazarken paylaşımdan öte hiçbir misyonunuz yok... Eee peki inandıramayacağınız bir sistemin performansını burada paylaşmak sizce ne kadar mantıklı Sn.Tyrant???
Printable View
Benim anladığım sistem performanslarınızı yazarken paylaşımdan öte hiçbir misyonunuz yok... Eee peki inandıramayacağınız bir sistemin performansını burada paylaşmak sizce ne kadar mantıklı Sn.Tyrant???
[QUOTE=Cerphin;188764]sizleri toplu halde yakalamışken bir soru sorayım size..:)
KA:=...............................;
a:=Cross(KA,0.1);
b:=Cross(-0.1,KA);
state:=If(BarsSince(a)<BarsSince(b),1,0);
KA, burada tanımlanmış indikatör.. böyle bir sistem geçti elime.. yanlız al-sat koşulu yazılmamış
al= state>Ref(state,-1)
sat= state<Ref(state,-1)
[COLOR="Red"]koşulun böyle mi olması gerekiyor[/COLOR] ?..[/QUOTE]
bu kadar sistemcinin arasından kimse benim sorumu yanıtlamayacak mı ?..
çok mu zor bir soru sordum..:..:
[quote=sovalye;188779]ben de sizin 1 aylığına bile olsa realtime 9 tane işlemciği vermeyeceğinizi tahmin etmiştim.
sessiz çoğunluk size zaten inanmamıştı şimdi hiç inanmayacak. hatta bunların arasına şimdi ben de dahil oldum.[/quote]
agree, kafamda acaba soruları dolaşmasına rağmen, iyiye yorrdum ama real time olmaması elbette inandırıcılığı kaybettirecek sabahleyin yayınyalacaklarını sölemişlerdi halbukii yada ben öle hatırlıyorum..
[quote=enorton;188775]Nasıl yani şuanda otomatik trading yapabiliyor musunuz?[/quote]
Böyle bir sistem var ortağımda ama kurup hiç denemedik yalan söylemeyeyim ancak şu an kullandığımız sistemle pc de bi windows sanal server oluşturuluyor o sanal server da metastock a kodları girilen sistem için msdownloader dan 20 saniyede veriler güncelleniyor ardından metastock güncelleniyor ve sinyal varsa ve de tick bitmişse yani sinyal onaylanıyorsa pc otomatik bizlere sms atıyor bu sistemi 2 senedir kullanıyoruz ama bahsettiğim otomatik işleme hiç girmedik nedeni ise öle olunca işin tadı yok ve biraz da histem sorunu az da olsa oluyor yine de birgün bunu denicem özellikle son 1 aydır test ettiğim sistemle denicem çünkü eski sistemin riski fazlaydı ve ben gözle eliyordum çoğu zararını şimdi daha güvenli bir sistemde olduğum için bunu deneme zamanım geldi sadece şu sıra yoğunum yeni bir şehre taşındım bebeğimi bekliyorum 10 gün içinde vesaire vesaire ama bunu yaptığımda ilk size özel mesaj atacağımı söyleyeyim...
Sistemin çalışma mantığı ben tam bilmesem de anlladığım kadarıyla anlatayım... Pc ekranında her pixel in yeri belli ve o pixellere tıklayan otomatik bi yazılım var o yazılım mouse gibi sanko terminal açıyor alış butonunun olduğu pixel e tıklıyor sona oraya gerekli yazıları yazıp işlemi yapıyor ama dediğim gibi kuracaktık hiç kurup denemedik sistemlere tam güvenimiz olmadığı için...
[quote=Cerphin;188784]bu kadar sistemcinin arasından kimse benim sorumu yanıtlamayacak mı ?..
çok mu zor bir soru sordum..:..:[/quote]
dur simdi, felsefe yapiyoruz:..:
[QUOTE=vobarey;188786]Böyle bir sistem var ortağımda ama kurup hiç denemedik yalan söylemeyeyim ancak şu an kullandığımız sistemle pc de bi windows sanal server oluşturuluyor o sanal server da metastock a kodları girilen sistem için msdownloader dan 20 saniyede veriler güncelleniyor ardından metastock güncelleniyor ve sinyal varsa ve de tick bitmişse yani sinyal onaylanıyorsa pc otomatik bizlere sms atıyor bu sistemi 2 senedir kullanıyoruz ama bahsettiğim otomatik işleme hiç girmedik nedeni ise öle olunca işin tadı yok ve biraz da histem sorunu az da olsa oluyor yine de birgün bunu denicem özellikle son 1 aydır test ettiğim sistemle denicem çünkü eski sistemin riski fazlaydı ve ben gözle eliyordum çoğu zararını şimdi daha güvenli bir sistemde olduğum için bunu deneme zamanım geldi sadece şu sıra yoğunum yeni bir şehre taşındım bebeğimi bekliyorum 10 gün içinde vesaire vesaire ama bunu yaptığımda ilk size özel mesaj atacağımı söyleyeyim...
Sistemin çalışma mantığı ben tam bilmesem de anlladığım kadarıyla anlatayım... Pc ekranında her pixel in yeri belli ve o pixellere tıklayan otomatik bi yazılım var o yazılım mouse gibi sanko terminal açıyor alış butonunun olduğu pixel e tıklıyor sona oraya gerekli yazıları yazıp işlemi yapıyor ama dediğim gibi kuracaktık hiç kurup denemedik sistemlere tam güvenimiz olmadığı için...[/QUOTE]
Evet çok iyiymiş... Sanırım yasal alt yapı müsait değil yoksa satışını bile gerçekleştirebilirdiniz bu sistemin... Matrikse entegresi mümkün mü peki, bilginiz var mı? Bu arada hayırlı olsun bebek :)
[quote=enorton;188781]Matrikse göre bu %2 oluyor sanırım :)[/quote]
Bilemiyorum ama verdiğim örnek açık ve bence bu çok cazip bir sistem değildir,size onlarca verebilirim.
Demek istediğim esas şu,TA i ,Sistematik Analiz'i de çok küçümsememek lazım,çünkü doğrudan bu ,ilimlerin ilmi olan Matematik ilmini küçümsememiz olur,bu da doğru olmaz ,çünkü kainat onun üzerinde dönüyor.:)))
Sn.vobarey'e de buradan bir laf atayım:),bu kadar kazanan adamın burada ne işi var denince,bu soğukta sokaklarda mı gezeyim,ya da maldivlere mi gideyim,ben ülkemi seven bir adamım.
Öyle bir iki soru cevap ,hoşuma gidiyor..
[quote=enorton;188790]Evet çok iyiymiş... Sanırım yasal alt yapı müsait değil yoksa satışını bile gerçekleştirebilirdiniz bu sistemin... Matrikse entegresi mümkün mü peki, bilginiz var mı? Bu arada hayırlı olsun bebek :)[/quote]
Teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için:)
Bu konuda yasal altyapıyı bırakın 3-5 dost bilinen kişiye sms gönderelim dedik anında ben kaçıncı sıradayım bana 10 sn geç sms geldi işlemi yerinden yapamadım vesaire gibi sorunlar oluştu ve hepsini yolladık artık kendi kendimize takılıyoruz en azından başımız ağrımıyor yoksa tabi satış gibi her türlü şeyi çok düşündük ettik ama olamdı üzerine de gitmedik...
Matrikse entegresi sanırım mümkün olur ama denemedik çünkü matriks her kod şeklini destekleyen bir yapıda değil ve bizim eski sistemimizde bu tip bi kod sistemindeydi ondan metastock üstünden devam ettik hep...
vobarey süpermiş ya, bilgisayar başında her daim kalamayanlar için büyük nimet olur valla, ya ülkemizde niye yok hala otamatik trading söz konusu tüketim olunca teknolojinin her bi nimeti anında geliyor, iş böle şeylere gelince bekle babam bekle...
[quote=saraylı;188791]Bilemiyorum ama verdiğim örnek açık ve bence bu çok cazip bir sistem değildir,size onlarca verebilirim.
Demek istediğim esas şu,TA i ,Sistematik Analiz'i de çok küçümsememek lazım,çünkü doğrudan bu ,ilimlerin ilmi olan Matematik ilmini küçümsememiz olur,bu da doğru olmaz ,çünkü kainat onun üzerinde dönüyor.:)))
Sn.vobarey'e de buradan bir laf atayım:),bu kadar kazanan adamın burada ne işi var denince,bu soğukta sokaklarda mı gezeyim,ya da maldivlere mi gideyim,ben ülkemi seven bir adamım.
Öyle bir iki soru cevap ,hoşuma gidiyor..[/quote]
Ehehe tabi ben o afaki kazanan kişilerden biri olmadığım için bu sorunun cevabını bilemeyeceğim sadece ben olsam girmezdim diyip işin içinden sıyrılayım en iyisi:)
[quote=Cerphin;188764]sizleri toplu halde yakalamışken bir soru sorayım size..:)
KA:=...............................;
a:=Cross(KA,0.1);
b:=Cross(-0.1,KA);
state:=If(BarsSince(a)<BarsSince(b),1,0);
KA, burada tanımlanmış indikatör.. böyle bir sistem geçti elime.. yanlız al-sat koşulu yazılmamış
al= state>Ref(state,-1)
sat= state<Ref(state,-1)
koşulun böyle mi olması gerekiyor..[/quote]
ulem hem sistemlere laf söylerler hem de soru sorarlar....dngyok zor değil..hatta çok kolay bir soru.. ehuheueheu...
KA denilen şey bir sayı üretiyor.
a= KA nın 0,1 değerini yukarı kesmesinden bu yana geçen bar sayısı
b= KA nın -0.1 i aşağı kesmesinden bu yana geçen bar sayısı
state'inde diyorki, KA nın 0,1 i yukarı kesmesinden bu yana geçen bar sayısı -0,1 i aşağı kesmesinden bu yana geçen bar sayısından küçükse (türkçesi, KA en son 0,1 i yukarı kestiyse, yani bu bara en yakın olan durum a ise) 1 üret, değilse 0 üret...
Al ve sat koşulunun ne olduğunu demek için KA yı bilmek lazım. Ancak "structural" :..: bakılırsa state= 1 ise al, state=0 ise sattır muhtemelen.. ki senin yukarıda yazdığın şey de bunun ağdalı yazılmış başka hali:..::..: Yani state in bir öncekindne küçük olması 1 den 0 a düşmesi demek, bir öncekindne büyük olması da 0 dan 1 e çıkması demek zaten) :)(senin yazdıpında eşitlik durumları yok ama önemli değil, çünkü MTX öbür koşul gerçekleşmezse, mevcut koşul zortlasa bile, öbür koşul gerçekleşmediği sürece mevcut pozu koruyor)....dng.dng.dng
[quote=Cerphin;188784]bu kadar sistemcinin arasından kimse benim sorumu yanıtlamayacak mı ?..
çok mu zor bir soru sordum..:..:[/quote]
state ; 1 ve 0 değerlerini alan bir binary wave olduğuna göre:
al:
cross(state,0.5)
sat:
cross(0.5,state)
olabilir ,bir deneyin bakalım.
Aşağıda toros arkadaşımız var ,o daha iyi bilir.:)))