fita 700 de 15 dk lık sistem geçici al verdi...16:45 e dikkat
Printable View
fita 700 de 15 dk lık sistem geçici al verdi...16:45 e dikkat
sistemler al verdiyse düşermiyiz artık
[QUOTE=bull market;127407]Nasıl yarayacak dow a? biraz açıklarmısın....[/QUOTE]
Ekonomide canlanma var çünkü üretim oluyor üretimn için enerji lazım. Enerji de petrolden geliyor. Ya da tersten bak. Petrolün fiaytı artıyor demekki talep var. Petrol ne işe yarar enerji kaynağıdır (üretim+taşıma diyeyim de daha açık olsun) . Talep artışı varsa üretim artışı vardır. Üretim neden artar tüketim talebi vardır. Tüketim talebi varsa ekonomi düzeliyor çarklar dönüyordur.
725 filat +100
[quote=Astatin;127425]abicim tilkiyim be ntilki..kurt değil:..:[/quote]
harbiden tilkiymiş ben gözleri görünce kurt sandım.
kulakları gözden kaçırmışız :::
değiştir fotoyuda atıl kurt diyelim o zaman :::
[QUOTE=VOBiX;127439]Ekonomide canlanma var çünkü üretim oluyor üretimn için enerji lazım. Enerji de petrolden geliyor. Ya da tersten bak. Petrolün fiaytı artıyor demekki talep var. Petrol ne işe yarar enerji kaynağıdır (üretim+taşıma diyeyim de daha açık olsun) . Talep artışı varsa üretim artışı vardır. Üretim neden artar tüketim talebi vardır. Tüketim talebi varsa ekonomi düzeliyor çarklar dönüyordur.[/QUOTE]
Bana kalırsa petrol OPEC in geçtiğimiz aylarda üretimi kısmasının ardından talep artışından değilde, arz daralmasından yukarı yapıyor...buna ne dersin?
full lönk ..600e gelirse stop ve short olurum
sistem al vermedi hala
43725 long...
Son pozisyonumu 1050 puan karla kapadım, Allah bin bereket versin. Yürü be PASCAL :D
[QUOTE=bull market;127430]Buralara uğramışken bir grafik atayım bari dedim,saatlik olarak Haziran vadeli 30 grafiği:) kediyide biriniz yerleştirin artık oraya biyere:) mersşiyk nerdesin neden kedi var diye uyarmıyon milleti bakıyım:..::..::..: saygılar...
[IMG]http://img196.imageshack.us/img196/2985/saatlkobojpg.jpg[/IMG][/QUOTE]
[QUOTE=VOBiX;122318]
[IMG]http://i39.tinypic.com/20p7z8y.png[/IMG]
Selçuklu yılan yukarı kaaçrsa şöyle bir OBO yaptırıver. Sağ omuz başı geçmeye kalkarsa indirirsin beyzbol sopasını. .dng [/QUOTE]
Tee 11 Haziranda çizittirmişiz de piyasa çizittirecek mi onu görmek lazım.
birazdan gap kapanır galiba
700 kısalar 750 uzuna çevrildi 5 dklıklar tekrar ala döndü 15 likler zaten alda idi
bakalım bu iş nerede kopacak
[quote=VOBiX;127446]Tee 11 Haziranda çizittirmişiz de piyasa çizittirecek mi onu görmek lazım.[/quote]
Abi bir kere de longum shortum yaz yavf.Longmu.:D:D
[quote=enorton;127445]43725 long...[/quote]
sistemsel mi hisselmi?
[QUOTE=bull market;127442]Bana kalırsa petrol OPEC in geçtiğimiz aylarda üretimi kısmasının ardından talep artışından değilde, arz daralmasından yukarı yapıyor...buna ne dersin?[/QUOTE]
Petrolün neden arttığı önemli değil üretim kısıntısından artar, talep artışından artar, petrol üreten ülkede sorun çıakr artar sebep blur artmak için. Sonucu ise petrola rttı mı arttı enerji hisselrine alım oalrak yansıması.
dowun son olarak iyi bir tepmesi lazım
[QUOTE=VOBiX;127446]Tee 11 Haziranda çizittirmişiz de piyasa çizittirecek mi onu görmek lazım.[/QUOTE]
Ne zamandır foruma uğramadığımdan bunu görmemiştim, uzak öngöründen dolayı tebrik ederim seni vobixim:)...bakalım bakalım neler olacak:)))...
[QUOTE=MMO;127450]sistemsel mi hisselmi?[/QUOTE]
Sistem, histem yok artık :D
[QUOTE=VOBiX;127451]Petrolün neden arttığı önemli değil üretim kısıntısından artar, talep artışından artar, petrol üreten ülkede sorun çıakr artar sebep blur artmak için. Sonucu ise petrola rttı mı arttı enerji hisselrine alım oalrak yansıması.[/QUOTE]
Sana bu konuda katılamıyorum vobix im, herneyse, konuyu fazlaca irdelemenin anlamıda yok zaten, piyasa ne derse o değilmi?;)
800 ağustos vade az pilav şort..sistem hala al vermedi
Vay vay vaaaayyyy ulan ne geberik dowmuş beeaaa her çubuk bir rezalet! Hadi ayı olalım hadi boğa olalım! Masa tenisi izleyen seyircilere döndük!
[QUOTE=GOKHANFINDIK;127449]Abi bir kere de longum shortum yaz yavf.Longmu.:D:D[/QUOTE]
Demodan 800 doalr daha kazandım bu paraları geçek paraya çevirecek enayi arıyorum..kom Sistemlerin üçü uzun biri kısa. Kısa olan saatlik ve bu ay artıda olan tek sistem.
longları kapattım..geceye flat.
dowda uyumsuzluk..ve kaçgündür düşen dow..macd30 dak al da..ccı artıda..sistemler al da..daha ne olsun..
bu sistem bulma işi nasıldır..oturup L,C,H,C mu yapıyorsunuz..yoksa web dekilerden melez mi oluyor..4-5 türü birleştirip voltranı mı oluşturuyorsunuz..
[QUOTE=abka;127460]dowda uyumsuzluk..ve kaçgündür düşen dow..macd30 dak al da..ccı artıda..sistemler al da..daha ne olsun..[/QUOTE]
Geceye azucuk long ! Son çıkışta 800 den poz açmıştım 850 ve 75 ten verdim! Azucuğu 44025 te giderse ala gitmezse kalsun!
43.775'ten al sinyali geldi...Shortları kapatıp geceye flat giriyorum...Herkese iyi geceler...
geceye 850 SHort
[QUOTE=abka;127461]bu sistem bulma işi nasıldır..oturup L,C,H,C mu yapıyorsunuz..yoksa web dekilerden melez mi oluyor..4-5 türü birleştirip voltranı mı oluşturuyorsunuz..[/QUOTE] işin aslı ne..
[QUOTE=abka;127461]bu sistem bulma işi nasıldır..oturup L,C,H,C mu yapıyorsunuz..yoksa web dekilerden melez mi oluyor..4-5 türü birleştirip voltranı mı oluşturuyorsunuz..[/QUOTE]
L,C,H,C nedir?
[QUOTE=abka;127461]bu sistem bulma işi nasıldır..oturup L,C,H,C mu yapıyorsunuz..[/QUOTE]
Mevcut sistemelrin kalıplarını inceliyorum en son TrendMEdium 2,75 diye bir şey buldum Olu Cli baya bir şeyler yazmış ama formülün ortasını göstermiyor. Şifre istiyor. Crackerlara vereceğim adamalra programı çalıştırmak için ms ve data da vermek lazım.
44 bin üzeri al ancak seans sonu sinyali olacağı için pas geçerim.
dow un 8600 ün altındaki seyri devam edecek,çok fazla tepki beklemiyorum kendi adıma..
Geceye long
44.000 e kim yığdı okadar emiri:)
[quote=SaNCaKTaR;127464]geceye 850 SHort[/quote]
aynen.
geceye az pilab az ciğer ağustos vade 850 ortalama ile şorrrrrrrttt....ama mutevazi miktar
cümleten iyi akşamlar !
geceye uzun kayıtlara geçsin
İslamı yıkan üç şey
[url]http://www.haber10.com/makale/15950[/url]
Ben yatıyorum arkadaşlar, 1-2 saat kestireyim. Geceye long...
geceye flat kaldım herkese iyi akşamlar.