[quote=traderx;127276]yapın izmirde bir toplantı sanallar gerçeğe dönüşsün:..: en başta ben gelirim:)[/quote]
Ben İzmire gelirsem ilk vobaş binasını bomba ile havaya uçurmak.
Printable View
[quote=traderx;127276]yapın izmirde bir toplantı sanallar gerçeğe dönüşsün:..: en başta ben gelirim:)[/quote]
Ben İzmire gelirsem ilk vobaş binasını bomba ile havaya uçurmak.
725 den filat...200 puan ekstra oldu...
[quote=jerfin;127282]eee forum istemişti ki toplantıyı.. hem ayarlayın bir toplantı dediler, hemde sonradan kem küm etmeye başladılar.. olsaydı hoş olurdu aslında..
kem küm edip yan çizenler için; güven eksikliği sorunu mu diyeyim, yoksa özgüven eksikliği mi diyeyim bilemiyorum artık..:D[/quote]
Otobüs paraları yoktur kocaman holding patronları var bu forumda.Çelik fabrikaları olanlar var.Ama otobüse akbil basmaya para yok.
dün dow un pozitif uyumsuzluguna binaen uzun girdim..yoksa bendeki tüm sistemler satdaydı..dow %2,4 düşmüşken ve hala uyumsuzluk varken,kısa girmeyeceğim kesin..
enorton sistem al verdimi
[quote=ccarcabuk;127286]bence biz toplanalım 3 5 kişi
kordonda takılalım fotoğrafları foruma koyarız
İstanbul daki arkadaşlarda gaza gelip hızlı bir toplantı yaparlar kanımca))[/quote]
Niye boğazın çivisimi çıktı?üüü:..:
[quote=abka;127351]trader38850 a alkış...aynası iştir kişinin lafa bakılmaz...43850 yi görecegiz herhalde..[/quote]
esas alkış kıymet bilenlere.brv.brv.brv
ama vobtrader ın dediği cok doğru. trade edilemeyen bilgi hiçbişeydir.
bu lafda güzel oldu.
ben full shorta döndüm. 650 den. benden alanlar düşünsün artık.
herkese hayırlı kazançlar
vermi meri benzeri bişi varmı?
[quote=Vob Trader;127306]forumda üye olanlar bence cinsiyetini işini yaşıını ve yaşadığı yeri doğru olarak yazsın. neticede kanun dışı bişey yapan yok burda. böylelikle herkes saygı çerçevesini, adab-ı muaşeriyete uymayı ele almayı daha kolay benimser diye düşünüyorum.[/quote]
Ben erkeğim sapına kadar.24 yaşındayım.Sigortalı bir işe girmek için başvuru formlarına açığım.Yaşadığım yer yeditepeli şehir.üüü:DFull shortum.
[QUOTE=QUEEN;127361]enorton sistem al verdimi[/QUOTE]
Vermedi daha...
En geç haftaya Salı günü 41000 deyiz diyorum, bu akşam olmasa yarın sabaha 42500 deyiz diyorum.... py bu durumu terse çevirmek için uğraşsın:) düşmez düşmez bu piyasa Ağustos Eylül aylarında aşağıya gümbürder, dax 2500 e kadar düşer, daha ne yazayım...saygılar...
[QUOTE=GOKHANFINDIK;127365]Ben erkeğim sapına kadar.24 yaşındayım.Sigortalı bir işe girmek için başvuru formlarına açığım.Yaşadığım yer yeditepeli şehir.üüü:DFull shortum.[/QUOTE]
Bence bi topic açalım, herkes oraya yazsın...
[QUOTE=GOKHANFINDIK;127362]Niye boğazın çivisimi çıktı?üüü:..:[/QUOTE]
Bahsedilen mekan İzmir Kordon boğaz yok maelesef üüü
[quote=Vob Trader;127320]imzamı hatırlatmak istiyorum foruma.[/quote]
Vermedim baba doğru diyorsun.3 kuruşluk adama 5 kuruş değer hiç vermedim.
[quote=VOBiX;127369]Bahsedilen mekan İzmir Kordon boğaz yok maelesef üüü[/quote]
Biliyorum ya.Boğaza gidelim dedik biz de.üüü:D
ps: 15 dklık sistem hiç al vermedi son harekette, 750 de geçici sinyal üretti ama geçici
[B]yen[/B]i kısa için bana göre riskli.dow da uyumsuzluk var..dünde vardı..ama bugün vobda sistemlerin bazıları şimdi al da..ve üstelik sabah gap ini genelde bulan macd 30 daklık ,al a geçmek üzere..
Niye illaki boğazda toplanıyonuzki? şelalede toplantı daha manalı olurdu, gezi türü, Bursada bu ülkenin ikinci büyük şelalesi var mesela, ulaşım kolay, hani dedim alternatif olarak ele alabilirsiniz:) orada selçuklunun yılanlardanda vardır tahminim:) fena fikir değil ha, ama ben gelemem herladeüüü saygılar....
[quote=Vob Trader;127364]vermi meri benzeri bişi varmı?[/quote]
17 : 00 da var..
[quote=Vob Trader;127353]o zaman hesap extrelerine şapka çıkarmak gerekir[/quote]
İşine gelene oluyor abi o tebrikler.
[QUOTE=Astatin;127372]ps: 15 dklık sistem hiç al vermedi son harekette, 750 de geçici sinyal üretti ama geçici[/QUOTE]asti bu sistemin son bir yıllık puan hesabı ve işlem sayısı var mı..
300-500 puan için hiç kıpraşamam.. ağır kitleyim ben.. tepsin nereye tepecekse..:rolleyes:
675 tekrar lonnkkk
650 longları 675 ten flatladık lakin sabahki shortlardan zarar yazdık. Hayırlısı artık!
[QUOTE=AMON RA;127380]650 longları 675 ten flatladık lakin sabahki shortlardan zarar yazdık. Hayırlısı artık![/QUOTE]
durcaktın uzunda...düşmüyor artık..tepki lazım
stoplosum xu100 de 35,000 üstü... eğer aşağı sert gideceksek bugünkü boşluk kapanmamalı...
gap kapanır heralde akşama doğru
fx ci kademe verebilirmisiin teşekkürler.
[B]ağustos [/B]vadede 43850 üstü kalışlarda 44200 hedef seviyesi ...bence...
[quote=MMO;127384]fx ci kademe verebilirmisiin teşekkürler.[/quote]
istediin gademe olsun MMO abey
[IMG]http://i43.tinypic.com/qoah69.png[/IMG]
[quote=Astatin;127379]675 tekrar lonnkkk[/quote]
lönk yok,yükselişler satış fırsatı bi süre..
ayrışırım hemde negatif ona göre :::
[quote=abka;127377]asti bu sistemin son bir yıllık puan hesabı ve işlem sayısı var mı..[/quote]
15 dklık olduğu ve mtx de hep son 4 ay tutuılduğu için sadee son 4 ay performansı var..ama kullandığım dönem boyunca geriye dönük 4 ay için performansı %55 in altına hiç düşmedi, %88 nin üzerinede hiç çıkmadı..var sen hesap et bileşik ne olur ortalama.. (mtx in 1 kaldıraç ancak piramit usulu yaptuığını hatırlatayım)
775 de sistem al veriyo geçici..bar kapanışına dikkat..
[B]dow fıçır dıkhandı 8250 de artık aşşaa düşmek için oraları gırması leazım emme nikeinin 8700....9000 lere düşme ihtimalsi var gayri....
dow sabit kalıp nikei düşermi acep yoksam dowda ona eşlik edermi..... ??? :::[/B]
güzel piyasa yorumu yaptım gayri hani teşkürlerim :::
3-4 hafta vaktim var zaten uzun zamandır işlem yapmıyorum, deli manyak bir sistem geliştirmem lazım şu anda elimde olan iyi ama daha iyisi şart,
daha çok yatay var gibi flat devam.
[QUOTE=Astatin;127388]15 dklık olduğu ve mtx de hep son 4 ay tutuılduğu için sadee son 4 ay performansı var..ama kullandığım dönem boyunca geriye dönük 4 ay için performansı %55 in altına hiç düşmedi, %88 nin üzerinede hiç çıkmadı..var sen hesap et bileşik ne olur ortalama.. (mtx in 1 kaldıraç ancak piramit usulu yaptuığını hatırlatayım)[/QUOTE]
Ne kadar süredir kullanıyorsun?
petrol fena çıkıyo ..
[QUOTE=Astatin;127388]15 dklık olduğu ve mtx de hep son 4 ay tutuılduğu için sadee son 4 ay performansı var..ama kullandığım dönem boyunca geriye dönük 4 ay için performansı %55 in altına hiç düşmedi, %88 nin üzerinede hiç çıkmadı..var sen hesap et bileşik ne olur ortalama.. (mtx in 1 kaldıraç ancak piramit usulu yaptuığını hatırlatayım)[/QUOTE]
asti aylıkmı %55 yoksa 4 aylık getirimi %55??
benimki 2008 başından beri %973 aya bölünce %55 falan yapıyor,(tabi kümülatif hesaba göre test süresi uzadıkça aylık ortalama gelirde artıyor)
son 4 ayda ise toplam %48 civarı...
Bu linki izlemiştim önceden türk erkeklerine de laf atıyor orada.Bunu varya bir yalvartmak isterdim ama bu azgın manyak hiçbirşeye doymaz.Bu manyak ya yaşlı adamı bulmuş.Bir de resmen terkediyor ya.Bu kadın kepaze rezalet ya.
650 uzunları 725 den kapadım 700 tekrar kısaldım bakalım kopma ne tarafa olacak