Heeee çift dip:..:
Ben anlamam onu dokuzu çift dibi:)
Full long devam full long.
Düşüremeyecekler vaaaaaar:::.dng
Printable View
Heeee çift dip:..:
Ben anlamam onu dokuzu çift dibi:)
Full long devam full long.
Düşüremeyecekler vaaaaaar:::.dng
gusel bir veri, teprik ederim:..:
ABD'DE ONDE GELEN GOSTERGELER RASTLANTISAL ENDEKS SUBAT'TA: % +0.2 (BEKLENTI: % +0.1, ONCEKI: % +0.1)
-MATRIKS-
[QUOTE=ATHLON;345130]olabülüüü...olabüülemez de..bölge gri....ama ga-çı-nıl-maz daha gaçınılmaz şu anda..:)[/QUOTE]
athlon patron .. benimde gaçınılabilirlik konusunda endişelerim gün geçtikçe artıyor ... :D:o:o
Niye hala tavan olmadık anlamadım... Acelem var benim arkadaş... Yanarlı dönerli bi no'olti çekeceğim bi arkadaş var ismi lazım değil.. :..:
[quote=bull market;345120]Dünkü piyasayı göremedim işim vardı:o
Her gün kedi(pala) yağlı yiyecek değil ya:..::..:
Bugün yukarı sert alışlar planlıyor olmalı, değilse bile aşağıda gidecek yeri çok fazla yok diyorum, silkelemeler evet büyük ama sonuçta silkeleme silkelemedir diyorum+.[/quote]
her iki tarafıda haşladı dün,sahalarımızda görmek istemediğimiz hareketler yaptı :)
[QUOTE=Strategist;345139]Niye hala tavan olmadık anlamadım... Acelem var benim arkadaş... Yanarlı dönerli bi no'olti çekeceğim bi arkadaş var ismi lazım değil.. :..:[/QUOTE]
patron .. o arkadaş .. şu kışın sürekli balık buzlayan ...paintte graf yapan .. arkadaşmı .. üvvv ... iyi adam .bence ... .. :D:D:D
[quote=selçuklu;345142]patron .. o arkadaş .. şu kışın sürekli balık buzlayan ...paintte graf yapan .. arkadaşmı .. üvvv ... iyi adam .bence ... .. :D:D:D[/quote]
Bence de iyi adam patron.. Ama Paint'e fena dadandı son zamanlarda... Endişeleniyorum.. üvvv.. :..:
DAX da sıkı hayvanmış haaaaa.. bu arada bi haer var mı..nükleer falan
ışıvın en berrağı karanlık da yanar gayri selçuklu patroms...:))
arkadaş şortlaru 6 kaldıraça fışkırttım yine..çok müsterihim 3 vakte kadar 72000 diyorum..niey diyıorum bilmiyorum ama diyorum işte
hadi artık runalım güzelleşelim :)
[quote=Strategist;345139]Niye hala tavan olmadık anlamadım... Acelem var benim arkadaş... Yanarlı dönerli bi no'olti çekeceğim bi arkadaş var ismi lazım değil.. :..:[/quote]
[quote=selçuklu;345142]patron .. o arkadaş .. şu kışın sürekli balık buzlayan ...paintte graf yapan .. arkadaşmı .. üvvv ... iyi adam .bence ... .. :D:D:D[/quote]
olmaaaa...ben artık NOOLLTİCİLİK oynamıyom...ü[url]www..[/url]. selpatro, durum hoş değil sıkıntı var..hatta 3,5 var:D:D:D...
yaw bir soru sorduk rüşvet değil deyu almadınız:(
Nükleer le ilgili olumlu bir gelişme var diye mi çıktı..öyleyse devamı graşkadır amma nedensiz çıkyosa sakat..aluu