[QUOTE=ATHLON;345116]artık ga-çı-nıl-maz..:)[/QUOTE]
athlon pathlon ... artık graşsa iyi olacak ... o kadar pivan oldu hiçbirini almadım .... :mad::mad::mad:
Printable View
[QUOTE=ATHLON;345116]artık ga-çı-nıl-maz..:)[/QUOTE]
athlon pathlon ... artık graşsa iyi olacak ... o kadar pivan oldu hiçbirini almadım .... :mad::mad::mad:
[QUOTE=The Tatar;345114]dünkü piyasayı görüpte stopsuz trade etmek çok cesurca bir davranış :([/QUOTE]
Dünkü piyasayı göremedim işim vardı:o
Her gün kedi(pala) yağlı yiyecek değil ya:..::..:
Bugün yukarı sert alışlar planlıyor olmalı, değilse bile aşağıda gidecek yeri çok fazla yok diyorum, silkelemeler evet büyük ama sonuçta silkeleme silkelemedir diyorum+.
[QUOTE=selçuklu;345119]athlon pathlon ... artık graşsa iyi olacak ... o kadar pivan oldu hiçbirini almadım .... :mad::mad::mad:[/QUOTE]
Selçuk patron sen terste kalınca o kadar ısrar etmezdin, inatçılık etmezdin, inatçılık iyi değildir bunu en iyi sen uygulardın, ew analizin tutmadı illaki tutacak diye düşecekmi piyasa üvvvvvvv:o
[QUOTE=bull market;345120]Dünkü piyasayı göremedim işim vardı:o
Her gün kedi(pala) yağlı yiyecek değil ya:..::..:
Bugün yukarı sert alışlar planlıyor olmalı, değilse bile aşağıda gidecek yeri çok fazla yok diyorum, silkelemeler evet büyük ama sonuçta silkeleme silkelemedir diyorum+.[/QUOTE]
onu 9 u anlamam ..... gaçınılmaz ....
[QUOTE=bull market;345122]Selçuk patron sen terste kalınca o kadar ısrar etmezdin, inatçılık etmezdin, inatçılık iyi değildir bunu en iyi sen uygulardın, ew analizin tutmadı illaki tutacak diye düşecekmi piyasa üvvvvvvv:o[/QUOTE]
bence gaçınılmaz bullboss .... :o ..gaçınılabilir bi durum olsa tamam kapatacam ama .. gaçınılamayacağa çare yok .. üvvvvvvvv ingaaaaaaaaaaaaaaaaa:o:o:o
[QUOTE=selçuklu;345123]onu 9 u anlamam ..... gaçınılmaz ....[/QUOTE]
Ben hiç anlamam üvvvv:o, kesecem hesabı paladan:)
Full long devam full long
[quote=selçuklu;345119]athlon pathlon ... artık graşsa iyi olacak ... o kadar pivan oldu hiçbirini almadım .... :mad::mad::mad:[/quote]
övleden sonnaki alımlar sabahki satışların yanında o kadar cücük kaldı ki...
şimdi düşünmek lazım hangi hareket feykti..sabah ki satış mı,yoksa övleden sonnaki alış mı..:))
[QUOTE=ATHLON;345127]övleden sonnaki alımlar sabahki satışların yanında o kadar cücük kaldı ki...
şimdi düşünmek lazım hangi hareket feykti..sabah ki satış mı,yoksa övleden sonnaki alış mı..:))[/QUOTE]
övleden sonnaki alış dabiki bence ...
[QUOTE=bull market;345126]Ben hiç anlamam üvvvv:o, kesecem hesabı paladan:)
Full long devam full long[/QUOTE]
teprik ederim ... .brv.brv
[quote=selçuklu;345128]övleden sonnaki alış dabiki bence ...[/quote]
olabülüüü...olabüülemez de..bölge gri....ama ga-çı-nıl-maz daha gaçınılmaz şu anda..:)
Ahanda buraya yazıyorum, bu full longlarla palayı kertim kertim kertecem:) benim full pozlarımla oynamaya bidaha cesaret edemeyecek:)
selam millet, cift dip goruntusu var, uww.