Hadi Kayahan... İki yazı daha at da 13.000 kapatsın... :::
Printable View
Hadi Kayahan... İki yazı daha at da 13.000 kapatsın... :::
[QUOTE=Strategist;304623]Hadi Kayahan... İki yazı daha at da 13.000 kapatsın... :::[/QUOTE]
küresel ısınma var diolaağğğ , kutup ayusu nesli tükeniyo diolağğğğğ :eek::eek::eek: bence devlet ayuları korumalı , teşvik vermeli hatta onlara yoksa zor aga bu piyasayı sırtlamak.. uzun sure ayu oldum ordan biliyorum allah yardımcıları olsun .. son toplantı da fayda etmedı... üüüüüüüüüüüü
sibop lönk kapadı ondan lönk girdim gayri emme testteki namıssız bücürük 5 dakkalık short girdi ::: gorkhutacakh ya beni :::
[IMG][/IMG]
yuaw namıssız bücürük 5 dakkalıgı metastocktan takip etmek çok zor bunu matrıksede uyarlayamıyorem namıssız zotriks üvvv::: beceriksiz zotriks (yuada ben beceriksizimdir suçu zotrikse atıyorumdur orasını bilemeyorum)
[quote=EMEKDAR;304620]
[URL="http://oi55.tinypic.com/21n4m1d.jpg"][IMG]http://oi55.tinypic.com/21n4m1d.jpg[/IMG][/URL]
One lem minutesi çarpılcekmi bakalın....[/quote]
Gız Nihal
Bu ne hal....
Bas bas sipalileri liiylayamı diyirsen...
Yorgunum hancı şuraya bir yatak ser yavaaş yavaş mı diyirsen....
Nihalimmmm fidanım...sen bilin gari....
[B]VAZ CAYDI...ÇARPILDI...[/B]
kraşigraf : son gün hariç, önceki iki gün volume fiyat ilişkisi enteresan...indikler zaten nunu çok zamandır
[IMG]http://i51.tinypic.com/o53or6.png[/IMG]
[quote=fXci;304640]yuaw namıssız bücürük 5 dakkalıgı metastocktan takip etmek çok zor bunu matrıksede uyarlayamıyorem namıssız zotriks üvvv::: beceriksiz zotriks (yuada ben beceriksizimdir suçu zotrikse atıyorumdur orasını bilemeyorum)[/quote]
mentalrayı yedinmi sfenksci..bücürük yeni mi doğdii.dng
Noldu şimdi günlerdir bekliyorduk bumuymuş yani...Fed kararı var diye kaç gündür yatayda canımızı çıkardı bu şeref yoksunu pala...Karar belli oldu dow hala yatay... Yarın gene yatayda işkenceye devammı?????
[quote=Astatin;304642]indikler zaten nunu çok zamandır
[/quote]
nunu badem etmeden çıkan bir tane ralli görsek de gözümüz açık gitmese... :)))
[QUOTE=Astatin;304643]mentalrayı yedinmi sfenksci..bücürük yeni mi doğdii.dng[/QUOTE]
vella hastet mentali bir arkadaş yidi savolsun. Böcürük sibop üstünde bayadır çalışıorem emme 5 dakkalık olduğu üçün zotrikste de çalışması levazım gayri.... yoksam metastocktan takibi zor oluyore.....
çoktur zotriksle tanıştırmaya çalışıyorem zistemi emme zotriks tanışmamakta ısrarlı gayri :::
mental hantaldı emme eyi zistemdi satırlarca kod yazdımdı onun üçün.... ::: sonra kendime dedimki ülem abarttıkça zistemin başarı oranı düşmeye başlıyore .... en fazla 3 satırda işi bitirmek leazım :::
gıshaca
sibopla ana bortföyü.. böcürüklede göççük bortföyü büyültmek amacındayım
en fazla bukadar tanıştırabildim gayri alakasız bir tanışıklık oluyore emme netice fena deel ::: zotriksi bosverip 60 dk metastocka devam etmek en iyisi hala
[IMG]http://img825.imageshack.us/img825/7063/5dks.png[/IMG]
[quote=Astatin;304531]eywaahhhhhh...anca geldim..kapanışa yetişemedeim..üww..sistem 17:00 barında 88075 den al vermiş....biz kaldık şort tüh kahretmeye..şortları 88075 den devrdebilirm isteyene..75 puan avantajla..ü[URL="http://www..kapanış"]www..kapanış[/URL] 8800 nede olsa..üww[/quote]
üwwwww...suçum yok..yetişemedim..ü[url]www...FDJ[/url] düşti düşti..düşmedi el bademos..doğrudan 88100 üzeri açılış longların bayramının devamı olur
[IMG]http://i53.tinypic.com/t8ruqv.png[/IMG]
[quote=Astatin;304677]doğrudan 88100 üzeri açılış longların bayramının devamı olur
[/quote]
Long'lara her gün bayram... :p
Benim Dow'a bakınca gördüğüm şey de yükselen dipler ve yukarı kırılmaya hazırlanan bir üçgen... Yarın veya en geç Cuma günkü verilerle... Ama üzerinde kalabilir mi orası muamma tabi...
[QUOTE=Strategist;304688]Benim Dow'a bakınca gördüğüm şey de yükselen dipler ve yukarı kırılmaya hazırlanan bir üçgen... Yarın veya en geç Cuma günkü verilerle... Ama üzerinde kalabilir mi orası muamma tabi...[/QUOTE]
ahada stro patro farkı .... net bakış açısı .. mondiyosal teknik .... teprik eder saygı ve hörmetlerimi sunarım stro baba ..... .brv.brv
[quote=selçuklu;304689]ahada stro patro farkı .... net bakış açısı .. mondiyosal teknik .... teprik eder saygı ve hörmetlerimi sunarım stro baba ..... .brv.brv[/quote]
Saygılar yine misliyle bizden büyük patron... Duyduk ki dağıtmışsın yine papaz piyasasını... Avrupa Birliği maliye bakanı yarın acil toplantı düzenleyecekmiş... :..:
[QUOTE=Strategist;304693]Saygılar yine misliyle bizden büyük patron... Duyduk ki dağıtmışsın yine papaz piyasasını... Avrupa Birliği maliye bakanı yarın acil toplantı düzenleyecekmiş... :..:[/QUOTE]
yok patron o kadar dağıtamadım .arada iki üç tane patlattım ama ... burnıuna ... :D:D... 500 pips çıkardı bugün .. ben 3 te birini anca aldım :o:o..onada şükür ... ... üçün birinide alabilirdim ... :D:D
[quote=selçuklu;304700]yok patron o kadar dağıtamadım .arada iki üç tane patlattım ama ... burnıuna ... :D:D... 500 pips çıkardı bugün .. ben 3 te birini anca aldım :o:o..onada şükür ... ... üçün birinide alabilirdim ... :D:D[/quote]
,
patron sistem ile mi yoksa ta ya da ew ile yapıyorsun işlmerini fx de ;)
[QUOTE=a.kaya;304702],
patron sistem ile mi yoksa ta ya da ew ile yapıyorsun işlmerini fx de ;)[/QUOTE]
abi daha çok yeniyim fx te ... tam bi sistematiğim oluşmadı ... şu ana kadar ... hepsi karışık ... enter exitler ew ve ta ... sistemi ... bazen .. poz tutmak için kullanıyorum ..... yalnız benden sistemci olmaz onu çok iyi biliyorum ::::::::: ..... fxci patron iyi yapıyor o işi .....
[QUOTE=EMEKDAR;304641]Gız Nihal
Bu ne hal....
Bas bas sipalileri liiylayamı diyirsen...
Yorgunum hancı şuraya bir yatak ser yavaaş yavaş mı diyirsen....
Nihalimmmm fidanım...sen bilin gari....
[B]VAZ CAYDI...ÇARPILDI...[/B][/QUOTE]
5 dk.da görülen 300 pip için sistemler neetsin..dengeleri altüst oluyor zavallıcıkların..:p çarpıldın mı yohusam..:..:
benim m5 cistemin kılı kıpırdamamış gerçi..:)))
[IMG]http://ressim.net/a/upload/2606c4f5.gif[/IMG]
[quote=fXci;304652]en fazla bukadar tanıştırabildim gayri alakasız bir tanışıklık oluyore emme netice fena deel ::: zotriksi bosverip 60 dk metastocka devam etmek en iyisi hala
[IMG]http://img825.imageshack.us/img825/7063/5dks.png[/IMG][/quote]
böyle bir ziztem oluşturamadım hala üüü
Günün ilk grafinki benden olsun bakalım... Üstteki çizgiyi kırdı mı ver elini 200.000... üvvv... :)))
Günaydın bol kazançlar...
Günaydın kolay Gelsin
Dow 11213 altına inmezse 11320 leri ziyaret edebilir...
Bizde de 88.500 üstü 89.600 üstünde 90.700...
88.500 üstü duruma göre kısaları bozup yukarıdan ekleyebilirim...
şortcuularrr şortcullarrr şimdi gözümde canlandılarr..üühühühühühühçç
günaydın
[quote=Strategist;304711]Günün ilk grafinki benden olsun bakalım... Üstteki çizgiyi kırdı mı ver elini 200.000... üvvv... :)))[/quote]
::: ::: ::: Bari 105-107000 de stro hocam o ne ya 200 000 :..: :..: :..:
tolar gebermeye devam ediyi :..:hedef [B]1 $ = 0,75 krş :..: :..: :..:[/B]
[INDENT]günaydın arkadaşlar..
gününüz ve kazancınız bereketli olsun..[/INDENT]
Matrikste gıcık olduğum bir şey var.Çizgiyi tam çiziyorum, ayarlıyorum ve kaydete basıyorum çizginin yeri değişiyor kaydettikten sonra..Kendi kendine oynuyor yeri...
[quote=a.kaya;304730]tolar gebermeye devam ediyi :..:hedef [B]1 $ = 0,75 krş :..: :..: :..:[/B][/quote]
Sabah bir gazete vardı televizyonda ekranda duruyordu ama sunucu başka gazeteyi okuyordu.1 TL = 1 dolar olmadan voba gelin şeklinde...:::
%5 düşeriz tahminim üwwwwwwwwww
[quote=Astatin;304741]%5 düşeriz tahminim üwwwwwwwwww[/quote]
Yaw paton sen sadece sistemin long sinyaline yetişemediğin için kazayla short kalmamış mıydın... Ne zaman short'çu oldun... :..: Aslında long'cusun sen, özüne dön... Kayahanism'den fayda gelmez... :)
Günaydın !!
Hayrlı sabahlar bol kazançlar cümleten
Kısalar 775 ten stop...Beklemedeyim...
istanbulda hava çok ısındı yine flat oldum
Babacan: Fed'ın yuksek mıktarlı lıkıdıte sunması, donup dolasıp zarar verebılır
[quote=Strategist;304742]Yaw paton sen sadece sistemin long sinyaline yetişemediğin için kazayla short kalmamış mıydın... Ne zaman short'çu oldun... :..: Aslında long'cusun sen, özüne dön... Kayahanism'den fayda gelmez... :)[/quote]
:D:D:D:D:D kapanışa yetişemeyip şortlar elde kalınca doğal olarak şortcu oluyorsun..yada olmuştum diyelim:D:D..ralli
Büyük türk birliği kurulacak TC liderliğinde
güçlü Türkiye, güçlü TL güçlü VOB :)))