arada dov - %2.5 ğunuda kaynattılar, zamanı gelince çıkar, bak çok short olmayın, hislerinize hakim olun, bu kadar short olursanız olmaz, day trade yapın o zaman, short fazla olunca adm bastı yukarı,.....ağzının suyu aktı,....
Printable View
arada dov - %2.5 ğunuda kaynattılar, zamanı gelince çıkar, bak çok short olmayın, hislerinize hakim olun, bu kadar short olursanız olmaz, day trade yapın o zaman, short fazla olunca adm bastı yukarı,.....ağzının suyu aktı,....
okulda soruları çalarlardı, belli admalara not almak yasktı, sekizse sekiz, altı ise altı, on aldırmazlardı onlara yada dokuz, ama ölmek üzere olanlara can suyuydu bu onlarda ortalmalarının beşlik olmasına göre yüklenirlerdi, yoksa çakılırdı hemen, kapito,....
[quote=indregandi;266814]sözün kısası düşüş için hacmin 1480 altına gerilemesi gerekli,[/quote]
hacim 1477 de,
para çıkışı hızlı ve yetrli deyil, mücadele yarın devam eder,.....
son durumda satışta, geberik süreç devam ediyor,
bak ağam shortlarımı alamassın, her ikibin puvan yükselişinde veyahut düşüşünde yeni ekleyecem ona göre,.....hadi yolun açık olsun,.....
[quote=indregandi;266902]bak ağam shortlarımı alamassın, her ikibin puvan yükselişinde veyahut düşüşünde yeni ekleyecem ona göre,.....hadi yolun açık olsun,.....[/quote]
Aynen indi insanı bezdirip şortları elinden almaya çalışıyor gibi...Nezaman çıkayım yukardan yerine koyarım dediğin zaman bidaha yerine koyamıyorsun ver elini aşağısı..........Sabır beklemeye devam.....
Teşekkürler...
değerli dostlarım,
20 mayıstan beri sürdürdüğümüz topiğimizi artık kapatıyorum,
bu süre zarfında 50 xxx okunma sayısına ulaştık, 26xx msaj atmışız, 219 sayfa yapmışız, ancak bir süredir yorulduğumu farketmeye başladım, yorumcu anlamında kapımız açık olduğu halde katılım olmayınca bütün yükü taşımak zorunda kaldım, bu da zamanla yordu beni,
bu zamana kadar kendi fikirlerimi sizlerle tanıştırma fırsatı yakaladım, bu bana yeterde artar, hepinize çok teşekkür ederim,
bu anlamda topiğin amacına ulaştığını kabul ediyorum, sonsuz teşekkürler,....
indregandi,....
cümleten iyi akşamlar dilerim,...
[quote=indregandi;266914]değerli dostlarım,
20 mayıstan beri sürdürdüğümüz topiğimizi artık kapatıyorum,
bu süre zarfında 50 xxx okunma sayısına ulaştık, 26xx msaj atmışız, 219 sayfa yapmışız, ancak bir süredir yorulduğumu farketmeye başladım, yorumcu anlamında kapımız açık olduğu halde katılım olmayınca bütün yükü taşımak zorunda kaldım, bu da zamanla yordu beni,
bu zamana kadar kendi fikirlerimi sizlerle tanıştırma fırsatı yakaladım, bu bana yeterde artar, hepinize çok teşekkür ederim,
bu anlamda topiğin amacına ulaştığını kabul ediyorum, sonsuz teşekkürler,....
indregandi,....[/quote]
indi verdiğin emeklere ,ayırdığın zamana çok çok çok Teşekkürler.üüü
Bu topiğe alışmıştım bana çok faydan dokundu ,ayrılmak zor olacak ama fikrinede saygı duyuyorum ALLAH razı olsun....
Stretejini, önerilerini,desteklerini,yardımlarını herzaman bekliyorum indi:)
Görüşmek dileğiyle .brv
İndi abi, şaşırttınız beni devam etmenizi isterim açıkçası. Kararınıza da saygı duyarım.
Bugüne kadar ki emeklerine de TEŞEKKÜR EDERİM..brv
ilgiyle takip ettim yazılarınızı .dünya hakkında bakış açımı değiştirdi .
aslında forum yöntemiyle değilde email gazetesi gibi birşey olsa fena olmazdı. geleceğin gazeteleri email gazetesi olacak. ne dersiniz...