-
valla içimde bi his var..sanki strobull yolda koştura koştura geliyor.. strobaba bir önceki gün yükselişi desteklemeyen MFI dün burnunu yukarı kaldırmış..enırasan..ü[url]www..amma[/url] kısa periyotlarda çok düşük değerde..yani çıhacahsa bile önce ciddi dalgalanıp doyması lazım keferenin.
-
gunaydin hayirli isler dun foruma giremedim bir sorunmu vardi ama benden baska herkes girebilmis galiba:)
-
eur/usd'de günlük mum barlardaki dönüş formasyonu da yalan oldu.. 1.43 e gidecek sanırım..
-
bu kadar dalgalanmaya buralarda tutundu e/u.. artık 1.40 ı aşamazsa ayıp eder :)
-
77950 de şortlayıp, 77125 longa dönmek lazımmış..hehehehee..ü[URL="http://www..filat"]www..filat[/URL] devam..ama bence strobull hazırlık yapıyor demedi demeyin
-
eski göz ağrım aud/usd düşüş startını verdi.. :))) dün, e/u ile uğraşmaktan onu kaçırdık.. 0.99 üstüne çıkışlar güzel satış fırsatı olacak..
-
[quote=jerfin;344929]bu kadar dalgalanmaya buralarda tutundu e/u.. artık 1.40 ı aşamazsa ayıp eder :)[/quote]
1.45 ve 1.48 olur kanaatimce....
-
[QUOTE=Astatin;344939]1.45 ve 1.48 olur kanaatimce....[/QUOTE]
herşey olabilir artık asti.. bir süre bu pariteden uzak durmaya karar verdim.. aud/usd müthiş kar potansiyeli taşıyor..:::
bi sen de baksana graflarına.. bir de senin fikrini alayım..
-
[quote=jerfin;344940]herşey olabilir artık asti.. bir süre bu pariteden uzak durmaya karar verdim.. aud/usd müthiş kar potansiyeli taşıyor..:::
bi sen de baksana graflarına.. bir de senin fikrini alayım..[/quote]
apla parite fraflarında kv bakıldığında adamı çatır çatır yiyolar...o yüzden ben bulaşmıyorum.....açıkcası paritede histem daha iyi iş yapıyo..ama yazmıştım oraya paritede histem 1.33 lerden beri long..hatta strobaba 1.38 den longlayıp ferrari aldı:o
-
ivet...yine lebronize ediyorlar piyasayı...spot ve dax çıkyor amma vob babafingo
-
[QUOTE=Astatin;344942]apla parite fraflarında kv bakıldığında adamı çatır çatır yiyolar...o yüzden ben bulaşmıyorum.....açıkcası paritede histem daha iyi iş yapıyo..ama yazmıştım oraya paritede histem 1.33 lerden beri long..hatta strobaba 1.38 den longlayıp ferrari aldı:o[/QUOTE]
kısa vade demedim zaten..:))) günlük ve haftalık graflar süper.. günlük 30-40 pip almak için cebelleşmek bana göre değil.. düşük kaldıraçlar trendlere oynamayı seviyorum.. :)))
-