-
[quote=Kanaatkar;344897]Herkese Günaydin
Matriks veri akısınında sorun var gibi fiyat penceremde sadece fdjir fiyati geliyor parite ve digerleri hic bir bilgi yok.Grafikler 03:35 e kadar var, ayni sorunu yasiyan var mı?[/quote]
Evet yurtdışı piyasaların yayını gece kesildi. Şimdi geldi ama aradaki barlar hala eksik. Barlar tamamlanana kadar sistemler indikatörler çöpe... ** matriks...
-
gece vardiyasında arkedaşlarımız varmış..eyi eyi...strobaba strobaba...pardon stroflat graşacakmıyız acaba
-
[quote=Astatin;344902]gece vardiyasında arkedaşlarımız varmış..eyi eyi...strobaba strobaba...pardon stroflat graşacakmıyız acaba[/quote]
Graşacaksak adam gibi bi nedenle graşalım da tadını çıkartalım patron.. Böle olmuyo.. üvvv...
-
[quote=Strategist;344903]Graşacaksak adam gibi bi nedenle graşalım da tadını çıkartalım patron.. Böle olmuyo.. üvvv...[/quote]
sweet dreams are made of this......:p
-
Matriks'deki eksik barlar nedeniyle analüz yapamıyorum ama tahminsel olarak bugün EUR/USD'de 3,000 bariyerinin kırılmasını bekliyorum.. 13:34 itibari ile ajanslara düşmesini beklediğim haber: "Japonya'daki nükleer reaktör probleminin şaka olduğu anlaşıldı. Aynı zamanda başta Karadeniz olmak üzere dünyanın 100.000 ayrı noktasında büyük petrol rezervleri bulundu. Uzaylılar Twitter üzerinden yaptıkları açıklamada dünyaya gelip herkese para dağıtacağını açıkladı." :)))
-
DÜnden akılda kalan analizler....17.03.2011 tarihli Selçuklu gral analizi (en alttaki sırıtmalar analize dahil değil yalnız..bana ait..hak geçmesin)
"abi konu kısaca .. neden graşka olmuyor .... :mad::mad::mad::mad:"
:D:D:D:D
-
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=FyepYaE_JS4&feature=topvideos[/URL]
gunaydınlar...seans öncesi güzel bir acapella çalışması...
-
77050 ve 77075 den flatladim şortları sayın patronlar
-
[quote=Astatin;344915]77050 ve 77075 den flatladim şortları sayın patronlar[/quote]
hay **..kahretsiz yarıya yakını pasifte kalmış...üüüüüü 450 ye çekip kapattım..**
-
[quote=eloy;344800]patron takipteyim seni. cok dogru seyler yazıyorsun, son donem ıyı kar yazamayan bırcok ınsan bugun vobu bırakmıstır..[/quote]
Evet patron haklısın bırakmıştır ve bırakmaya da devam edecektir. Benim tek bırakmama sebebim vermiş oldugum 2-2bucuk senelik emek, keşke vobla hiç tanışmamış olsaydım dediğim zamanlar oluyor ama. eskiden ortada üzgün yada keyifsiz olmamı gerektiren hiç birşey yokken sırf sistem o gün 1500-2000 puan yedi diye inanılmaz keyifsiz oldugum zamanlar oluyordu, artık o psikolojiden kurtuldum 2000 yesede 2000 alsada hiç umursamıyorum.
Benim kafam takılan uzun vadedeki sistemciliğin aslında sanıldığı gibi olmadığı. Geçen haftasonu sistemcilikle ilgili bir yazı yazmıştın (nerdeyse 2 senelik sistemcilik sonucu portfoyun %10 büyümesi, ve karşılığında verilen yüksek komisyon) bu çoğu uzun zamandır full + full sistemcilik yapanların başına gelen birşey. Bende de durum aynı, 1bucuk senedir full sistemcilik ile işlem yapıyorum portfoy bazen artıyor bazen eksiliyor ama sonuç olarak aynı yerlerde dolaşıyor, aracı kuruma çalışıyorum. 1 sene sistemin bütün sinyallere girildiğinde çok uzun bir zaman. O bir seneki süreçte sistem tamamen aynı kalmayacaktır tabiki belirli eklemeler düzeltmeler yapılacaktır. palanın uzun dönem sistemcileri avlama yöntemi farklı. uzun dönemde her sistemde senede 1 kere de olsa equintity line'da ciddi geri çekilmeler oluyor, bütün sistem sinyallerine tam uyuldugundan o dönemde ciddi yara alınıyor, ve birde ona disiplinsizlik ve teknik sorunlar yüzünden sinyal kaçırılmaları eklenince dönem sonu ya başabaş oluyor portfoy yada cok ufak bir kar yada zarar oluyor.
Sonuç olarak sistemciliği major boyutta sorgulayınca kaç kişi full sistemcilikle evler arabalar aldım diyebilirki? hadi diyelim yaptım diyen 5 kişi çıktı bu forumdan, karşısına ben bunları sistemcilik ile yapamadım diyen en az 95 kişi çıkar.. ilk bu işe bulaştığımda bu işten sadece %10 kazanır %90ı kaybeder lafı bana abartı olarak geliyordu, ama şimdi kazanan %5 bile olması abartı gelmiyor. Yakın bir arkadaşım var, sistemci olarak voba girmeyi düşünüyor, ama tabiki daha yolun cok başında oldgundan en azından ilk 1 sene kazanması zaten olası değil, işin iç yüzünü sistemciliğin zorluklarını her defasında anlatsamda kararlı girecek, en temel içgüdülerimizden biri olan "kötü şeylerin bizim başımıza gelmeyeceği düşüncemiz" insanları borsaya sokuyor. İnşallah kazanır, inşallah bütün ky ler kazanır, çünkü büyük sermayenin kaybettiği sadece hesap numaralarındaki sanal azalma, kimsenin cebinden birşey çıkmıyor, ama ky nin kaybetiikleri ise gerçek para, reel birikim. o yüzden bütün kyler kazanır umarım..
-
yok arkadaş bu vob 24 saat olsun yaww..FDJ lebronunun 11550 leri ziyaret ettiği yerde 76000 civarı kapanırdı bu şortlar...vob 24 saat olsun..ziro tereddüt
-
yalnız sadece 1 husustan gıllanıyorum...o da düşüşün nedeni nükleer değil EW ise :) üühühhühü...yani nükleer de mutlu sona ulaşılırsa bile düşmeye devam ederse borsalar entırasan olur