pariteler çıldırdı, yen çıldırdı, spread çıldırdı..:eek:
Printable View
pariteler çıldırdı, yen çıldırdı, spread çıldırdı..:eek:
[SIZE="5"][COLOR="Red"]kanalizasyon patladı.
.lelele.lelele.lelele.kom.kom.brv.brv.brv::::::::::dü::dü::dü::dü:[/COLOR][/SIZE]
[quote=jerfin;344855]pariteler çıldırdı, yen çıldırdı, spread çıldırdı..:eek:[/quote]
abbovvvvvvvvv, stopsuzlar icin tam bir ocak sonme vukuati oldu.
nikkei futureler de gocmus. bakalim dow futureler nasil acilacak.
[QUOTE=nunu;344863]abbovvvvvvvvv, stopsuzlar icin tam bir ocak sonme vukuati oldu.
nikkei futureler de gocmus. bakalim dow futureler nasil acilacak.[/QUOTE]
ya n'oluyor, bi haber falan mı var nuni..
[quote=jerfin;344864]ya n'oluyor, bi haber falan mı var nuni..[/quote]
bir panikden bahsediliyor, nedeni belli degil, son dakika haberi falan da yok bir yerde:eek: du bakalim, futureler nasil acilacak...
[quote=jerfin;344864]ya n'oluyor, bi haber falan mı var nuni..[/quote]
Japonya'daki reaktör olayı sebepli, kontrol altına alınamıyor, koruma kalkanı yırtılırsa radyasyonun etkileri Japonya'yı çok zor durumda bırakabilir.
[QUOTE=aslan;344868]Japonya'daki reaktör olayı sebepli, kontrol altına alınamıyor, koruma kalkanı yırtılırsa radyasyonun etkileri Japonya'yı çok zor durumda bırakabilir.[/QUOTE]
bu zaten biliniyordu.. yeni bişiler olmuş olmalı, paritelerde akıllara zarar hareketler var.. ve haberleri tarıyorum bulamıyorum birşey..:confused:
[QUOTE=nunu;344867]bir panikden bahsediliyor, nedeni belli degil, son dakika haberi falan da yok bir yerde:eek: du bakalim, futureler nasil acilacak...[/QUOTE]
bu saatler paritelerin en sakin olduğu saatlerdir.. bu hareketler hiç hayra alamet değil.. üüüüüü
[quote=jerfin;344870]bu zaten biliniyordu.. yeni bişiler olmuş olmalı, paritelerde akıllara zarar hareketler var.. ve haberleri tarıyorum bulamıyorum birşey..:confused:[/quote]
Japonlar'ın yene talebi var sanırım.
yarin icin acil g7 toplantisi duzenlenecekmis.
Just getting an alert in that the G7 Finance Ministers will hold a conference call on Japan late Thursday, according to a G7 source-reuters
japon hukumetinin mudahelesi olacak galiba yarin; guclu yen icin. yani ihracati azaltip, ic talebi arttirmak icin, bu da japon yatirimcilarinin ellerindeki yabanci doviz cinsi kiymetlerini satmalarina neden olacak. ama belli ki yarin cok radikal kararlar cikacak, dow future da gapli acildi.