bana göre yukarda sadece 71.900 vardır.....
üstü boştur......orada mutlaka basarım....geçerse 275 puan sigorta öder stoplarım..
Printable View
üstü boştur......orada mutlaka basarım....geçerse 275 puan sigorta öder stoplarım..
saat 10 sonrası
yorum yok halen long devam gayri
Bugün akşin olurmu dün çok sıkıldım,farketmez şelalede olsun rallide şu an longum ama istop yazılı,iş ve ak kalktı vadeli yerinde saydı huylandım
[quote=Astatin;221941]Pala kucağı hazırlamış patron..üwwwww[/quote]
Güzel tesbit. "Come to my Gucak" formasyonunu iyi yakalamışsın dostum.
[quote=ATHLON;221955]yannız şaka maka...ben arabamı satıorum...[B][COLOR=red]kesinlikle anlymth in proceksionuyla alakalı diil[/COLOR][/B]:)...deiştircem gayri artıkın..tek kapı ziyah a3 isteyen varsa konuşabiliriz...:))[/quote]
hee tabe tabe. :D
lem bu borsacıların alayı da tek kapı siyah a3 kullanıyo he.
sen benim bildiğim 4. kişisin. eheheheh.
Selçuklu, avatarın çok güzelmiş altına girip yıkanasım geldi. Şelaleye hasretim bu aralar gayrı!
ulaaa tam zamanında uzamışım:)bugün yeni zirve yapar bu meret
[QUOTE=prodrive;221973]Selçuklu, avatarın çok güzelmiş altına girip yıkanasım geldi. Şelaleye hasretim bu aralar gayrı![/QUOTE]
sağol abi .. avatar iyide .. sıkıntı var .. üvvv
750 üstü istop kısa devam .. avatar belli projeksyon belli poz belli bence ...
still şort still got the blues...ıngaaaaa
[quote=unlimitted;221971]hee tabe tabe. :D
sen benim bildiğim 4. kişisin. eheheheh.[/quote]
kurumdan daatıolar adaş...belli bir portföyün üstüne çıkınca...ama plakasında anlymth rent a car yazıo..o iyi olmuyo..:)
[quote=unlimitted;221971]hee tabe tabe. :D
sen benim bildiğim 4. kişisin. eheheheh.[/quote]
Kıskandın mı lem?:D
[quote=boz ayı;221959]onu dokuzu anlamam.....
elmass var....elmasss....
borsa düşsün......ben basarım arkadaş.....
elmass bu boru deel.....[/quote]
boz abim türkeyde bi poh yokken bu gaddar eyi deyolarsa.kom sen elmas var elmas var dersen burası selçuki patronajın proceksiyonun tavanını bilem deler geçer bugün::: deme öyle şeyler palanın ekmeğine yağ sürüyün biliyun nu.dng
sağlam alıyorlar longlar gol olur bence,doksana olmasada seksene takacaklar havası oluştu bende.
[QUOTE=fXci;221966]saat 10 sonrası
yorum yok halen long devam gayri[/QUOTE]
aynen devam gayri
[quote=boz ayı;221959]onu dokuzu anlamam.....
elmass var....elmasss....
borsa düşsün......ben basarım arkadaş.....
elmass bu boru deel.....[/quote]
İş uzuyor elmasın tipi bozuluyor gayrı. Günlükte ise flama var sanki ağır basıyor. Direği çok uzun fena can yakar... Banaysa şelale gerek... way anam way işim zor....
[quote=excali;221979]Kıskandın mı lem?:D[/quote]
hee, çok kıskandım.
benim S5'i verip A3 alcam. :D
abey s5 e baktım da...çok pahalı yaf..gereksiz...a5 coupe ler güzel de..arka koltuu çok dar...:))versen de almam s5 yane:)
[quote=unlimitted;221986]hee, çok kıskandım.
benim S5'i verip A3 alcam. :D[/quote]
Gap'leri gazoz kapağına dönüştürürsen olacağı bu. +.
Bende de selçuklu patronun tribörtüründen var. Çok konforlu çekirdek taşınıyo, biliyin mi?:D
kolay gele güzel insanlar 3-4 gündür ağır gribal enfeksiyon yüzünden yatıom aman dikkat eyleyin siz yeni foruma baktım yazılar eksilmiş yavs bi çırpıda okudum bol kazançlar herkese :)
lonk dewam...hele bı hayırlısıyla gelsın 72xxx lere kademelı kontrat azaltımı ve arttırımı edeceum...
[QUOTE=AMON RA;221935]Merhaba forumun güzel insanları formasyon çalışırsa hedef 71650-700 gibi ! ondan sonrada saatlikler al verir zaten dikkatli olunuz![/QUOTE]
3 sayfa geride bunu yazmıştım! Hayırlı uğurlu olsun cümleten geçmiş olsun! .lelele+.
5 dk grafikte 71575 te sıkıntı var orayı kırarsak 700leri bir çırpıda geçeriz diye düşünüyorum!
Bu gün 3. ayın son günü ara bilançolar sonuçlanacak.
Böyle günlerde çoğunlukla borsa en yüksekte USD/TL en düşükte kapatıyor. Geçmiş dönemleri inceleyebilirsiniz.
[QUOTE=zozo;221994]kolay gele güzel insanlar 3-4 gündür ağır gribal enfeksiyon yüzünden yatıom aman dikkat eyleyin siz yeni foruma baktım yazılar eksilmiş yavs bi çırpıda okudum bol kazançlar herkese :)[/QUOTE]
geçmiş olsun abey emman dikkat et gayri
Bu işc de 7 lira olurmuki garantiyle aynı seviyelerde tekrar:)olursa zati bizde 82000 lerde oluruz,projeksiyon belli oldu benim...
selçuklu bosaj, bir sen bir ben kaldık kısa herhalde..üww..şu triportoru satta teminat arttırak...üwwww
Bosuna mı beton doktuk 71200 den..
Ogleye kadar eksi gormezsem bozabilirim.Sert satış lazım.elmas satışı.
[quote=ATHLON;221988]abey s5 e baktım da...çok pahalı yaf..gereksiz...a5 coupe ler güzel de..arka koltuu çok dar...:))versen de almam s5 yane:)[/quote]
arka koltukta ne işin var lem. direksiyon ön koltukta :D
354 tane beygir çekiyo o arabayı biliyonnu sen. :::
kovboy filmlerindeki posta arabasından hallice. :D
[QUOTE=Astatin;222005]selçuklu bosaj, bir sen bir ben kaldık kısa herhalde..üww..şu triportoru satta teminat arttırak...üwwww[/QUOTE]
he patron .. sistemin sattamı .. tgg kaç 112 ema ne diyor .. düşmüyor patron düşmüyor ... triportorle olacak iş değil .. üvvv :o:oüüü
Habertürkde borsaya nasıl girilir diye manşetten bir yazı var. Demekki para bitti, malıda yıkacak adam lazım, keklik avına çıktılar...
[QUOTE=KIZILAGA;222006]Bosuna mı beton doktuk 71200 den..
Ogleye kadar eksi gormezsem bozabilirim.Sert satış lazım.elmas satışı.[/QUOTE]
ağa bi tepik atsanda diyorum 70000 kıırlsa aşağıya .. 70000 de neymiş.. :o
[quote=unlimitted;222008]arka koltukta ne işin var lem. direksiyon ön koltukta :D
354 tane beygir çekiyo o arabayı biliyonnu sen. :::
kovboy filmlerindeki posta arabasından hallice. :D[/quote]
artık bu saatten sonna da arka koltukta ne işin war diye sorma adaş...:):)
İş c tipi , 5.00 üstüne atarsa cümbür cemaat ne der acep??
Günaydın herkese ,
bezdirme operasyonunda 5.gün.. sabırlar tüketiliyor değişen bişey yok.. aşşa yukarı aşşa yukarı yenı hareket belırlenmeden once olabildigince kisiden kurtulması ve olusacak yenı dengeye gore karar vermesı gerekecek bellı oldu...
[quote=selçuklu;222009]he patron .. sistemin sattamı .. tgg kaç 112 ema ne diyor .. düşmüyor patron düşmüyor ... triportorle olacak iş değil .. üvvv :o:oüüü[/quote]
sistem satta patron..üwwwwww....tgg 4 oldu üwwww.ema 112 fizanda kaldı..üww...
patron 900 gibi şort kavır yapacaktık ve longa geçecektik..o kadar dedim sana..şimdi 500 den flatlerdik:D:D
[quote=selçuklu;222012]ağa bi tepik atsanda diyorum 70000 kıırlsa aşağıya .. 70000 de neymiş.. :o[/quote]
üstad 70000 i boşver sen beline dikkat et
oraya vuracaklar gibi
[quote=prodrive;222011]Habertürkde borsaya nasıl girilir diye manşetten bir yazı var. Demekki para bitti, malıda yıkacak adam lazım, keklik avına çıktılar...[/quote]
daha değil bence.
tecrübe der ki, [B]1 parmak bal çalma olayı olmadan mal yıkılmaz.[/B]
yani gerçekten öyle olacaksa; o keklikler borsaya girecek. ama sonrasında 1 parmak bal için nerden baksan 2-3 bin puan lazım. ;)
[quote=excali;222017]İş c tipi , 5.00 üstüne atarsa cümbür cemaat ne der acep??[/quote]
5.02 si war onun bugun..emme sonnasını bilemem...
Bir dakka yaww...Benim verilerde bir sorun mu var...1 dakikalık grafınıza bakıp bana söylermisiniz, fiyat bugün en son sat kaçta 70900 ü görmüş ????? enteresan...
5 lira oldu iş c excali:)ben 7 bekliyom