[quote=Astatin;344647]bilmiyorum..şirkette kek saati, filtre kahvede gelmiş...relax mod patron..sakin..:D[/quote]
afiyet olsun :D
Printable View
[quote=Astatin;344647]bilmiyorum..şirkette kek saati, filtre kahvede gelmiş...relax mod patron..sakin..:D[/quote]
afiyet olsun :D
[QUOTE=Astatin;344641]he yersin..nerde çokonat kim kaybetti de sen buldun yiyecen çokonat..2 yıldır Hellim'in kapısında sıra bekliyok 1 çokonat diye...bekliyok derken ben varım bir de selçuklu var..ama sanırım yine yok çokonat..bu yıl sonu da vermezse çokonat..küseceğim...üwwww:p[/QUOTE]
çokonat vermiyorsa biskrem isteyelim Hellim'den.. :) :)
eur/usd günü buralarda kapatırsa, günlük mum çubuklarında çok güzel bir zirveden dönüş formasyonu oluşacak...lelele
9 canlı mübarek..
[quote=The Tatar;344665]9 canlı mübarek..[/quote]
Canı mı kaldı.Bitkisel hayatta.80 lere veda partisini çoktan yaptık...Artık fişi çekecez, 70 mi 80 mi düşünmeyeceğiz....lelele
[quote=Sekube;344669]Canı mı kaldı.Bitkisel hayatta.80 lere veda partisini çoktan yaptık...Artık fişi çekecez, 70 mi 80 mi düşünmeyeceğiz....lelele[/quote]
valla ben unmüsterihim halen..
badem formasyonu ve flat..
merhabalar patrons.
80.125'e satış yazdım, gider mi acaba?
Lebronluk varsa günlük zararı bari çıkartalım...:..:
saat 4 e kadar süründür son 1,5 saat ekşın..
yeni moda bu..
İyiymiş, 150 puan maliyet iyileştirdik.. :)
[QUOTE=jerfin;344623]eur/usd'nin fişini çeksinler artık.. düşüşlere direneceğim diye çok elektrik tüketiyor.. :D[/QUOTE]
jerefinitro apla ..... ahada euro tahmini ...
eur usd neowavesel durumlar ...
[IMG]http://i55.tinypic.com/do77yo.png[/IMG]