astatin patron paşa benden duymuş olmada .. sazan abi sana fırçayı çekmiş ... biri seni ispiyonlamış ...:D:D:D:D:D:D
Printable View
astatin patron paşa benden duymuş olmada .. sazan abi sana fırçayı çekmiş ... biri seni ispiyonlamış ...:D:D:D:D:D:D
[quote=selçuklu;344565]paintte yapayımmı patron ... :D:D:D[/quote]
anlamam ben paint maint....bak vob 77000 graşdıktan sonra yaparsan kıymeti yok kullanmam..amma şimdi gönderirsen, graşışın bütün sihri ona mal edilecek..marka değeri artacak..bi düşün...:::
[QUOTE=Astatin;344572]anlamam ben paint maint....bak vob 77000 graşdıktan sonra yaparsan kıymeti yok kullanmam..amma şimdi gönderirsen, graşışın bütün sihri ona mal edilecek..marka değeri artacak..bi düşün...:::[/QUOTE]
patron hakkaten program yok :o:o:o... kurunca ilk senin 3d yi yapacam ....söz :o
[quote=selçuklu;344573]patron hakkaten program yok :o:o:o... kurunca ilk senin 3d yi yapacam ....söz :o[/quote]
yok lemm..paint değil.... normalize bir çeşit cci...istersen formülünü gönderem ama 1 kolanı alırım paint yok..geçenlerde strobaba yokken onun adını anarak yine yapıştırmıştım..dehşet eksi gap açılış barında al verdiydi
ama grafta görünmeyen feci enstantaneler var dabiki. farketmeyecek şekilde
[quote=selçuklu;344573]patron hakkaten program yok :o:o:o... kurunca ilk senin 3d yi yapacam ....söz :o[/quote]
takılıyorum patron:D 2d e olur.kom
[quote=Strategist;344576]yok lemm..paint değil.... normalize bir çeşit cci...istersen formülünü gönderem ama 1 kolanı alırım paint yok..geçenlerde strobaba yokken onun adını anarak yine yapıştırmıştım..dehşet eksi gap açılış barında al verdiydi
ama grafta görünmeyen feci enstantaneler var dabiki. farketmeyecek şekilde[/quote]
ben inanıyorum patron sana:D
[quote=selçuklu;344571]astatin patron paşa benden duymuş olmada .. sazan abi sana fırçayı çekmiş ... biri seni ispiyonlamış ...:D:D:D:D:D:D[/quote]
:o:o:overdim güzel bi yanıt sazangral a
[QUOTE=Astatin;344583]:o:o:overdim güzel bi yanıt sazangral a[/QUOTE]
yok lemm..paint değil.... normalize bir çeşit cci...istersen formülünü gönderem ama 1 kolanı alırım paint yok..geçenlerde strobaba yokken onun adını anarak yine yapıştırmıştım..dehşet eksi gap açılış barında al verdiydi
ama grafta görünmeyen feci enstantaneler var dabiki. farketmeyecek şekilde
Patronlar spottaki gapla niye kapanmıyor? :(
[quote=selçuklu;344586]yok lemm..paint değil.... normalize bir çeşit cci...istersen formülünü gönderem ama 1 kolanı alırım paint yok..geçenlerde strobaba yokken onun adını anarak yine yapıştırmıştım..dehşet eksi gap açılış barında al verdiydi
ama grafta görünmeyen feci enstantaneler var dabiki. farketmeyecek şekilde[/quote]
sana da katılıyorum şahsen:p
[quote=Sekube;344592]Patronlar spottaki gapla niye kapanmıyor? :([/quote]
Abi dur şimdi geyik yapma, şurda ciddi ciddi laflıyosss:..:
Patron, gısaları normalize edecekler galiba...hehehe