-
[quote=80xyz;324529]itiraf ediyorum ben eşeğim....
3 gündür doğru taktik boz dayım sayesinde...
ama dün 83.100 ü geçerse kapat dedi,şeytana uydum...
şimdi 3 000 lira daha cepteydi...
açılışta en yüksekten kısayı da yakalıyordum...
bugün o fırsatı vermez sanırım!
14-17-18-19 ya herro ya merro......!...?
boz dayım ....seren1 kardeşim en azından 10 gün daha büyük fikirlerininizi burda başkasına kızsanız dahi benim hatırım için esirgemeyin...Rica ediyorum...kimse kalmasa da ben sonsuza dek sizinleyim...
[SIZE=3][COLOR=red]trader38 gibi yapmayın....(nolurdu kaçmasydın...bi dua etsem nasiplensen olmazmıydı..[/COLOR][/SIZE]neyse dualarım sern1 ve boz dayıma gidedursun bakayım şimdilik...)[/quote]
Ne kadar doğru karar verdiğimi mesajınızla bir kez daha anladım. kazanınca dua , kaybedince beddua edicek insanların duasına ihtiyacım yok çok şükür. Bana her daim dua edicek dostlarım her zaman var. zaten yorumlarımı dostlarım okuyabiliyor. ben sadece beleşçilere hizmet etmek istemiyorum. yoksa böyle oluyor işde. kırk gün sırtında taşırsın senden iyisi olmaz, bir gün yoruldum az in dersin senden kötüsü olmaz. maalesef insan doğasında bu var. İnsanı en iyi Rabbim tanır. O'da "insan pek nankördür" buyuruyorsa gerçekten öyledir. Boz abimin gönlü geniş, çok iyi yürekli olduğu için herkese iyiliğim dokunsun istiyor arada çıkan "karaçalı"ları görmezden geliyor. Ama ben onun kadar iyi yürekli değilim maalesef. Herkesin tavrını çekemem. sana son sözüm şudurki: " Allah gönlüne göre versin"
-
[quote=SEREN I;321507]genelde hedef vermem....dönüşü görmeden hiç vermem....ama bu seferlik varsayım
üzerine EW..sel vereceğim....şubat vade için....
[B]84.000[/B] tepeyse hedef...[B]78.650.............[/B]
[B]84.500[/B] yeni yüksek gelirse hedef...[B]78.200....[/B]
en fazla [B]85.200[/B] beklerim...o zaman hedef [B]77.550[/B] olur.
ben söylemiyorum ..barlar konuşuyor....vade sonu olmasa yukardaki analizlere gerek
duymazdım....vade sonuna özel.....
lastik patladı şöför atladıya hazır olunuz..ben hazırım.....çıksada düşecek..çıkmasada..[/quote]
15 gün gecikmeli olacak ama SAĞLAM olacak...bravo seren1 kardeş
lastik hava kaçırdı kaçıracak....
hemde öğleden sonra...
yarın lastik patlar....kara cuma...
pzt şoför atlar....
salı duvara güm
çarşamba-perşembe tamir....
cuma mı cuma işte....hayırlı da olur...KARA da....
sadece beklentimdirYTD
EN GARANTİ PARA CEBİNDEKİ PARADIR
-
PALAnın okuduğunu biliyorum...
sadece dün zarf attım...zarfı da yuttu.
tersini yapmak...inadına gitmekk...işte budur.
pala kurnaz...biz tilki...
-
[quote=boz ayı;324530]trader kardeşimde yazmış...saygı duyuyorum.....
kendisine olan saygımı söylemeye gerek yok..biliyorsunuz..[/quote]
[quote=boz ayı;324534][I][B]trader kardeşim kaçmadı .:o....düzeltelim.....[/B][/I]
[I][B]kendi doğrularını yaşamak herkesin hakkı...[/B][/I]
[B][I]üslüba dikkat edelim...gönüller kırılmasın...[/I][/B]
[I][B]tanıdığım trader adam gibi adamdır....sevgim ve saygım vardır.....:)[/B][/I][/quote]
eyvallah abi. O senin güzel yüreğinden kaynaklanıyor abi. saygı ve sevgi bizden...
-
[quote=trader38;324575]Ne kadar doğru karar verdiğimi mesajınızla bir kez daha anladım. kazanınca dua , kaybedince beddua edicek insanların duasına ihtiyacım yok çok şükür. Bana her daim dua edicek dostlarım her zaman var. zaten yorumlarımı dostlarım okuyabiliyor. ben sadece beleşçilere hizmet etmek istemiyorum. yoksa böyle oluyor işde. kırk gün sırtında taşırsın senden iyisi olmaz, bir gün yoruldum az in dersin senden kötüsü olmaz. maalesef insan doğasında bu var. İnsanı en iyi Rabbim tanır. O'da "insan pek nankördür" buyuruyorsa gerçekten öyledir. Boz abimin gönlü geniş, çok iyi yürekli olduğu için herkese iyiliğim dokunsun istiyor arada çıkan "karaçalı"ları görmezden geliyor. Ama ben onun kadar iyi yürekli değilim maalesef. Herkesin tavrını çekemem. sana son sözüm şudurki: " Allah gönlüne göre versin"[/quote]
amin.ben burda tartışmak bi kenara beddua hiç etmedim etmem de...
karaçalı da değilim...nankörde...
sadece ŞU ÖNEMLİ günlerin başlangıcında biraz daha destek için DİKKATİNİ çekmekti
özür dilerim,her şey için...
allah seninde gönlüne göre versin...
lütfen bitirelim şu gereksiz sözleri
ÖZÜR tekrar
-
teşekkür
[quote=trader38;322392]Eğer bu sayımda isek ii bitmek üzere olabilir. bu sayım ilerliyorsa günün geri kalanında sert yukarı olabilir.[/quote]
ben buna göre davranıyorum.
acaba diyorum
TEŞEKKÜRLER....
bi grafik daha çizsen...
tabiiki öbürünü de önemsiyorum...
-
[IMG]http://i53.tinypic.com/15nb1tv.png[/IMG]
[quote=trader38;322392]Eğer bu sayımda isek ii bitmek üzere olabilir. bu sayım ilerliyorsa günün geri kalanında sert yukarı olabilir.[/quote]
ben buna göre davranıyorum.
acaba diyorum
TEŞEKKÜRLER....
bi grafik daha çizsen...
tabiiki öbürünü de önemsiyorum...
-
[quote=80xyz;324596]ben buna göre davranıyorum.
acaba diyorum
TEŞEKKÜRLER....
bi grafik daha çizsen...
tabiiki öbürünü de önemsiyorum...[/quote]
bu sayım değişime uğrayalı çok oldu. şimdi okuldayım. grafik çizip yollamam zor. ancak ayı sayımıda olsa boğada olsa bikaç 60dk lık bar daha yukarı gözüküyor. çünkü dipde 3 lü PU oldu. ne olur ne olmaz diye 83700 altı SL.
-
[IMG]http://i51.tinypic.com/34sidqt.png[/IMG]
bunu daha çok önemsiyorum.....!
-
sağolun
bu arada SEN YENİSİN GALİBA beni sıkıyordu..
çok çok teşekkürler..KARDEŞİNİZ olarak kabul ettiğiniz için
Biraz daha dikkatli olacağım sizlerin kardeşliğinize layık olmam için...
-
[B]85.100 şort.......[/B]
[B]FULL poz......[/B]
-
pivot trade ile maliyet iyileştirdik...
ve sonunda full kısayız.........
benim için bugün ve yarın önemli.........