-
[quote=selçuklu;344525]bence tüm suç ** arturun .... avatar yapalım dedik ...ayrıştı bizim piyasa .. vay anasını .. üvvvvvvvvv :o:o .. tehlikeli arlık artur ...[/quote]
o konuda seni suçluyorum patron..kaçtır diyorum getirme ** arthurunu...hep kırıyon beni..üww:D:D:):o
-
[QUOTE=Astatin;344522]bekleyek bekleyek de ben beklemekten sıkıldım...vi mast graş...:..:
[COLOR=white](patron bana bi NOOLLLLTİİİ şekli hazırlayacaydın 3 boyutlu..vob graşınca strobull un böğrüne yapıştıracadık onu...nerde galdı..üww):DYa patron Mavi patron çok zamandır yok ya bir de onu merak ettim yani..ü[url]www.eyi[/url] adamdı..başına bişi gelmedi işşalalah:o:([/COLOR][/QUOTE]
hazırlayacam ... sen şimdilik bunla idare et patron ...:o:o:o.
[B][SIZE="7"]N [/SIZE][SIZE="6"]O[/SIZE] [SIZE="5"]O[/SIZE] [SIZE="4"]O[/SIZE] [SIZE="3"]L[/SIZE] [SIZE="2"]T[/SIZE] [SIZE="3"]İ[/SIZE] [SIZE="4"]İ[/SIZE] [SIZE="5"]İ[/SIZE] [SIZE="6"]İ[/SIZE] [SIZE="7"]İ [/SIZE][/B]
-
[quote=astatin;344529]o konuda seni suçluyorum patron..kaçtır diyorum getirme ** arthurunu...hep kırıyon beni..üww:d:d:):o[/quote]
hee şimdide adı geçti ya ... tavan olur ** .... Vayyy .. **
-
[quote=selçuklu;344525]bence tüm suç ** arturun .... avatar yapalım dedik ...ayrıştı bizim piyasa .. vay anasını .. üvvvvvvvvv :o:o .. tehlikeli arlık artur ...[/quote]
Boğa cephesinde bir acayiplik oldu zaten patron.. 70.000'den gelen rallinin ilk kısmında arkadaşlar benim kontrolüm altındaydı... Sonra ben operasyonu durdurdum... Ama boğa gardaşlar benden izinsiz eylemler yapmaya başladılar... Bunları kışkırtan kim diye arıyodum günlerdir.. Demek Arthur'muş... Vay canına... :..:
-
strobaba..ü[url]www..bu[/url] arad 15 değil le 20 dklık data
[IMG]http://i51.tinypic.com/14viee9.png[/IMG]
-
[quote=Astatin;344534]strobaba..ü[URL="http://www..bu"]www..bu[/URL] arad 15 değil le 20 dklık data
[IMG]http://i51.tinypic.com/14viee9.png[/IMG][/quote]
23dk'lık veya 17dk'lık da olabilir.. Paint'e farketmez nasıl olsa... :..: :..: :..:
-
yine çok graş yanlısı var,korkuyorum :)
-
[quote=The Tatar;344536]yine çok graş yanlısı var,korkuyorum :)[/quote]
Sorun olmaz bence.. Dünkü ankette boğalar çoğunluktaydı..
Eski bir Tacikistan atasözü der ki:
"KY'si boğa olmuş bir borsada mega-crassh tüm hızıyla yolda demektir..."
:..:
-
[quote=Strategist;344535]23dk'lık veya 17dk'lık da olabilir.. Paint'e farketmez nasıl olsa... :..: :..: :..:[/quote]
yok lemm..paint değil....:::::: normalize bir çeşit cci...istersen formülünü gönderem ama 1 kolanı alırım:::::: paint yok..geçenlerde sen yokken adını anarak yine yapıştırmıştım..dehşet eksi gap açılış barında al verdiydi.lelele
ama grafta görünmeyen feci enstantaneler var dabiki.:::
-
[quote=Strategist;344533]Boğa cephesinde bir acayiplik oldu zaten patron.. 70.000'den gelen rallinin ilk kısmında arkadaşlar benim kontrolüm altındaydı... Sonra ben operasyonu durdurdum... Ama boğa gardaşlar benden izinsiz eylemler yapmaya başladılar... Bunları kışkırtan kim diye arıyodum günlerdir.. Demek Arthur'muş... Vay canına... :..:[/quote]
derin longçular olmasın :..:
-
sanırım 15 dakika içinde graşacağız
-
[quote=The Tatar;344539]derin longçular olmasın :..:[/quote]
pis adamsııınnn piissssssss:D