sanırım 650 de bir yerel maximum yaptık strobaba...ehuhe
Printable View
sanırım 650 de bir yerel maximum yaptık strobaba...ehuhe
[quote=jerfin;344218]mesela az önce eur/usd'de 1.3935 den short poz aldım.. halbuki emin değilim piyasadan, stop da olabilirim.. olursam da olmadı napalım derim.. ama dxy bu sefer 77 üstüne atarsa düşüş sert olur onu da biliyorum.. bir nevi yazı-tura.. her pozumuz öyle değil mi zaten.. :))):))):..:[/quote]
Aynen öyle... Tek yapabileceğimiz sürekli yüksek ihtimale oynamak ve terste kalınca zararı kısa kesmek.. Yapabilecek başka hiçbirşey yok.. Başka birşey yapmaya gerek de yok zaten... :)))
Bir ara vakit bulunca Zen and the Art of Trading diye bir kitap yazacam... Yalnız önce kendime çok pahalı bir villa ve çok pahalı bir araba almam lazım... Borsadan daha kendi zengin olmadan borsa kitabı yazanlara karşı özel bir gıcığım var da, aynısını kendim yapmak istemiyorum... :..:
[quote=Astatin;344226]sanırım 650 de bir yerel maximum yaptık strobaba...ehuhe[/quote]
"Sanırım" kısmı fazla olmuş patron... Sinyal net... :p :)))
foruma giremedik ama 2000 pauani tamamladik cok sukur bekledigim gibi 76 200-400 araligi geldi o arada asagi inislerde cikislarda al sat yaptim ve en son 76100 longlar 76625 kisa oldu stoplari 800 de hayirli isler kerkese
Sistem uymadığın zamanlarda çok kazandırır sendromuna bir örnek... USDCHF 60dk... Haftalardır uçanı kaçanı yakalıyor... Ama tek bir sinyaline dahi uymadım... ::: Kafam çalışmıyo işte arkadaş zorla değil ya... :..:
strobaba strobaba kurtar bizi baba..graştır bizi baba..uwwwwwwww
[quote=Strategist;344234]Sistem uymadığın zamanlarda çok kazandırır sendromuna bir örnek... USDCHF 60dk... Haftalardır uçanı kaçanı yakalıyor... Ama tek bir sinyaline dahi uymadım... ::: Kafam çalışmıyo işte arkadaş zorla değil ya... :..:[/quote]
Stropatro, avatarda deptiğin makintoş mu? :D :D Makintoşsa yazık alete, ben sana 8086 karel veriyim onu dep :)
[quote=flexy;344244]Stropatro, avatarda deptiğin makintoş mu? :D :D Makintoşsa yazık alete, ben sana 8086 karel veriyim onu dep :)[/quote]
bence depmiyo.... bilgisayar kaçıyo o kovalıyo:D..depiyo olsa kravatın pozisyonu öyle olmaz..bi hız bi sürat varki uçuşuyo gravat
[quote=Astatin;344246]bence depmiyo.... bilgisayar kaçıyo o kovalıyo:D..depiyo olsa kravatın pozisyonu öyle olmaz..bi hız bi sürat varki uçuşuyo gravat[/quote]
Haklısın patron bende şimdi farkettim :D Bu arada kravat ranar bence,kolu yukarı kırmış :..:
Bir anket açtım, nükleer santral konusunda, acaba forumdaşlar olarak mini bir anketle bu konuda ne düşünceye sahibiz genel olarak biraz fikir sahibi olsak diyorum, her ne kadar fazlaca bilgi sahibi olmasak da ankete katılım ne kadar çok olursa o kadar iyi olur diyede düşünüyorum...lütfen oy verin....
[url]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5930[/url]
[quote=flexy;344247]Haklısın patron bende şimdi farkettim :D Bu arada kravat ranar bence,kolu yukarı kırmış :..:[/quote]
Aslında kol kravatı kırmış .kom
[quote=flexy;344247]Haklısın patron bende şimdi farkettim :D Bu arada kravat ranar bence,kolu yukarı kırmış :..:[/quote]
Ralli gaçınılmaz... :..: