indregandi patron rallimi diyirsin nedir son durum uçacakmı endeks
Printable View
indregandi patron rallimi diyirsin nedir son durum uçacakmı endeks
[quote=seagate;440602]indregandi patron rallimi diyirsin nedir son durum uçacakmı endeks[/quote]
günlük, haftalık dediğim dinamik dediğim indikatör,..
bunlar çabuk dolar ve bağlarlar, varsa yapar hemen, yoksa yok, [U][I][B]kapanış itibarı ile de yok,..[/B][/I][/U]
günlük haftalık dediğim o , fakat biraz çabuk dolar onlar,...haftalık dediğime bakmayın,...temkinli olmak adına bunları önerdim saatlik trade yerine,
ancak saatliğine trade yaparsak örneğin,...o da iyidir ama,..mesela daha 200 puvan cebe attırmadan çevirir, nitekim bu gün, 104600 ü 375 ten çevirdi,..yetişilmez ve poz baki kalır sonra, bunu önlemek için trade vermedim bugün,...
malum short yakmadan gidemezler,..aslen yakarsalar daha iyi olurda içim el vermiyor,...
o nedenle dinamikte günlük yada haftalık dönüş almak gerekir ki, trade açıklığı olsun en azından,..marj bıraksın,..
ben opt poz short devam,...mc ye ikinci yi açarım, yada yeni tepeye,..
beni bağlamaz not falan,...
maliyetine short devam,...
benim kontratı hep beraber bölüşsünler,
keh, keh,....
yalnız sea gate o teorik grafa dikkat edin, bir kaç tene daha verdim xu030
teorik, saykıl ve bantta doyma yerinde kapattı,...geçerse giderler, zaten bant olanda alt iki geçildimi iş biter aslen fakat iyi yatay koydular bir kaç gündür,...
dikkat edin kısaca, cüzdan hep ayarlanmalı,...ben bunu bilirim, cüzdan hiç bir şey yapamazlar,...
şudur, cüzdan ya onlardadır, ya bendedir , benim cüzdan bende,...
yemişim notunu,..
42 hafta verdik bulişh için, notta olacak, mokta,..21 haftada düşeceğiz sonra,...42 den sonra,...
81175 e,...en az,...
annadınız nı,...
varmı 63 hafta anali,z yapan yok,..
ölese buradan devam,...
keh, keh,...
birde sp ye bakın o konuda çokça analiz yaptık capito,..
1572.x öteden verdik zaten, birde tarihi zirvesimi varmış, kıl tüy,...
bunların ağladıkları zamanı biliyorum, pkerleri tekerleri hüngür hüngür AB krizinde ağlıyorlardı,...hiç birisi olup biteni çözemediler,...
halede çözemezler, burayı okusalar belki ,o nada kafaları basmaz,..
alt yapı yok çünkü,...
sittir edin biraz moral bulsunlar, ....
bu sp bir düşüş bir çıkış yapacak,....
1572.x den düşecek, sonra 176x veya 7x yapacak,..
portföyleri ayarlayın işte bu durumlara göre,..
banada güvenmeyin ha, kahve falından bakıyorum bunlara, bakın kaç gündür telvelisinden takılıyorum,
keh, keh,...
[img]http://666kb.com/i/ccqyih46sdugaqce5.png[/img]
bir tanesi bu,..
xu030
[img]http://666kb.com/i/ccqyk2as4f8s8ts1p.gif[/img]
bir tanesi de bu, teopratik olan
[img]http://666kb.com/i/ccqylkqz9l5x1e62l.png[/img]
bir taneside bu,...xu030
bunlar hep öpüştüler ve artık diğer tarafa geçip geçmeme durumundalar,...
bakın saatliği mesela aşğıda,...
[img]http://666kb.com/i/ccqyn3cb28aj49zct.png[/img]
annadınız nı,...
bu bölüm böyle,...
euro grafikte bugun zirve veya ikilitepe tarzı bi durum oldu.. euroyla yatırım yapan zirvede şuan..
tam sınıra getirdiler ve yolda haberini açıkladı birileri... yapacak bişey yok kaderimiz bu.. alemi cihan olsan bunlara karşı durmak zor..
indregandi bu grafiklerine bakınca dönüş olabilir ve hayaller satmaya çalışıyorlar... bankalara gelen cezalar çok olmasada kardan götüreceği belli.. faizlerde kıpırdanma belli.. karları etkileyebilir olacağını çocuğa sorsan söyler.. bu adamlar neyin zorlamasında.. ben bunların hiç birşeyine inanmıyorum...
ve bu goy goy sp tarihi yükseğinde yapılmaktadır...
adam para koyuyor buraya, bakın iki şey ardaşık, özür ve not ardaşık,...
bunlar raslantı deyil,...
öyle yolda yürürken yağmur yağmıyor kafaya,...yağmurluk hep var,...
bakın birde ne var,..ada işleri,
ne diyor ratingçi, subcektif konuşuyor,...ratingçi obcektif olamıyor, oysa obcek olmalı deyilmi,..
diyorki sorunu çözün, bir basamak alt verdim, çözerseniz üst veririm,..bi,r basamk, ikisi arasında yarım basamak varsa orada bile beklerler, zira işleri zamnla, basamkla deyil,..
bakın örnek, ispanya bizden bir basamak iyi hali hazırda anma batık, öle deyilmi,..italya keza,..
demekki bu not işi deyil, zamn işi,....not işi olsa idi, not manyağı olurduk,.....
şimdi zaman manyağı burası,...
[quote=seagate;440619]euro grafikte bugun zirve veya ikilitepe tarzı bi durum oldu.. euroyla yatırım yapan zirvede şuan..
tam sınıra getirdiler ve yolda haberini açıkladı birileri... yapacak bişey yok kaderimiz bu.. alemi cihan olsan bunlara karşı durmak zor..
indregandi bu grafiklerine bakınca dönüş olabilir ve hayaller satmaya çalışıyorlar... bankalara gelen cezalar çok olmasada kardan götüreceği belli.. faizlerde kıpırdanma belli.. karları etkileyebilir olacağını çocuğa sorsan söyler.. bu adamlar neyin zorlamasında.. ben bunların hiç birşeyine inanmıyorum...
ve bu goy goy sp tarihi yükseğinde yapılmaktadır...[/quote]
şimdi bakın, bir yer e gelmiş graflar geçerse rafting oluyor,...öle bakın,...
mesela tusubasa hep dirençte kaldı grafta ben hep destekte kaldım ve o destek yürüdü,...
bakın aşağıda,...
[img]http://666kb.com/i/ccqyuz0pvwdul8ojh.png[/img]
bu bölüm,...
burada mesela sistem sat üretti, ama 40 doydu, %40 olmaz, %100 doyacak,..
işte oraları hep 101300 den ölçtük,..
günler önce yazdık, günlerce ölçtük,..
bu gün ben opt konratım, sorunum yok, duygusal olmadım hiç,..
dinamik bakın çok yardımcı oldu,..
onun haftalığı zaten kaçtı,
1025xx deyilmi,
günlüğü 1016xx öle hatırlıyorum,...
ve akşamı sp yi okuttular,...
yaparlar o nedenle, portföy yöneyimi şart,...
sıkıştımı spyi herkesi çağırırlar,
ne olmuş bit pazarına nur yağmış bu ondan,..
nurlu günlerdeyiz,...