-
herkese günaydın...perşembe günü aldıım kısa pozu ,cuma günü histemimi öne çıkararak ve aşaıda vaadettiği kar yüksek olmasından dolayı kapamadım...sorun deildi ...sonuçta 1/2 kısadaydım ve beklediim yer olan 62300 altında kısa arttırmak ıcın acmıstım pozu...lakın bununla beraber buradan kaybı 63800 e kadar goze almıstım...
yaptıım tek hata ise 63 800 ustundekı cıkısın fake olduunu dusunmek ve onun 300 puan ustunde kapanmak oldu...bunun sonucunda ise ,düşüş teyidi alınmadığı için yukarı trendde kontrat arttırmak ıcın kısalar kapanıp bı okadar uzun poz açıldı...
sonuc olarak planlanmıs zarardan 300 puan kaybım oldu ve bu telafı edılebılır.
herkese hayırlı seanslar...
-
günaydın başımız sağolsun :(
-
yorum yok long devam
sibop sistem :yü:
-
65.000 duble ..şort....
pozisyon 7/10
-
[quote=boz ayı;210464]65.000 duble ..şort....
pozisyon 7/10[/quote]
maliyet 64.750..............
.lelele
-
050 longcover ve short .. where is küskü ? .. üvvv
-
[QUOTE=fXci;210459]günaydın başımız sağolsun :([/QUOTE]
cümleten günaydın , başımız sağolsun.. sağolmasına da abi ,
en küçük sarsıntıda bu kadar kayıp vermek sanki bizim hatamız.. yahu tırt bi ülke diye bildiğimiz hatta çoğumuzun bilmediği şili'de 9 luk deprem oluyo bizde ufacık sarsıntı utanmasak aynı sayıda kayıp vereceğiz.. daha bizimkisi pek aydınlanmadı şimdiden 38 kişi yaşamını yitirmiş gorunuyo..
allah mekanlarını cennet etsin , yakınlarına sabır versin.. zor bu ülkede herşey çok zor ..
-
075 te uzunlar iade..aşaıdan mala gırmek ıcın beklııcem...bı hısımla yukarda 900 gosterıp de ınebılır hızlı..emtıalar güçlü..
-
250 üstü istop son pozda kısa dvam ..
-
dolar hızlı düşüşe girdi , pala yenı yenı oluşumlar peşinde galiba.. bizim bilmediğimiz kendinin bildiği ne var acaba ....
-
-
günaydın, başımız sağolsun...
sistem sat diyene kadar long devam. yatay bant içindeki hareket düşündüğümden çabuk bitti.