-
[quote=Strategist;344171]Bugüne kadar nükleer enerjiye taraftardım ve protesto edenleri haklı bulmuyordum ama şu durumda yanlış düşündüğümü itiraf etmek zorundayım. Böyle bir riske ne nedenle olursa olsun girmemek lazım.[/quote]
Nükleer enerji projesinde herşeyi hesaplayıp en sağlam en korunaklı projeyi yapsan bile, doğanın gücünü kestirebilmek mümkün değil üüü
-
[quote=Strategist;344171]Bugüne kadar nükleer enerjiye taraftardım ve protesto edenleri haklı bulmuyordum ama şu durumda yanlış düşündüğümü itiraf etmek zorundayım. Böyle bir riske ne nedenle olursa olsun girmemek lazım.[/quote]
Ben hep karşıyım..Ama şöyle bir gerçek var. ABD de Almanya'da v.b. nükleer santral yapılmasına karşı olmayabilirsiniz. Bu anlaşılabilir. Ama Türkiye'de karşı olmak daha mantıklı. Bilirimki inşaasında yolsuzluk olacaktır, kalitesizlik olacaktır, malzemeden çalınacaktır, işe yeteneksiz adamlar kayırılarak alınacaktır v.b. v.b. Bu ülkede fay hatta üzerindeki bir yer, nükleer santral inşaa yeri olarak belirlenmişti!!!!!!unutmayalım...
Yok be abi, bu risk alınır mı....hangi ülke olursa olsun..sadece yaşayanları değil onların bir kaç neslini etkileyecek bu rik alınır mı************üüü
-
gunaydin hayirli isler 5 lik most asagi kesti dikkatli olmak gerek.dng
-
[quote=obsidyen;344173]sayın strategist; O protesto edenler her şeye karşılar...[/quote]
Ben de benzer düşünüyordum ama şimdi sabah uyanıp bu haberi Japonya değil Türkiye ile ilgili okuduğumu hayal edince olay netleşti birden...
-
5-10-15 dk sistemler SHORT olmuştur sabah açılışta...pala emmi gereğini yapar sanırım bunun...makas -1.000 pıvan...
-
dun yarim gunde 1000 puan alip 15 dakkada 1000 puan verenler bugun neler yapar nelerrrr
-
ben kısaları 475 den flat ettim...bol şans
-
[quote=flexy;344176]Nükleer enerji projesinde herşeyi hesaplayıp en sağlam en korunaklı projeyi yapsan bile, doğanın gücünü kestirebilmek mümkün değil üüü[/quote]
Böyle bir güce sahip zaten insan yaşamının her anında risk oluşturmaz mı..? İnsan var olduğundan bugune hep doğa ile mücadele içinde değil mi ki bundan sonra da olmasın...sanırım bu kavga hiç bitmeyecek...:(
-
şu unutulmamalıdır ki,bu planlanmış ya da projeksiyonel bir durum değildir...o yüzden karakteri gereği piyasanın gideceği yeri sadece geciktirir...
-
Günün ilerleyen saatlerinde yurtdışındaki borsalar, belki de vicdanların kabul edemeyeceği bir düşünce ile "nasılsa Japonya da yerle bir olan yerler yeniden inşaa edilecek, arabalar yeniden satılacak v.b. bu da şirketlere iş kapısı demek diyerek yükselmeye başlayabilir... unutmayalım "neo liberal vahşilerin" hükmettiği büyük sermaye, küresel sistemi tehdit etmeyen felaketlere üzülmüyor, seviniyor...geri dönüp bakın son 20 yılda lokal savaşlar dahil felaketleri batı borsaları nasıl karşılamış
-
[quote=Astatin;344190]Günün ilerleyen saatlerinde yurtdışındaki borsalar, belki de vicdanların kabul edemeyeceği bir düşünce ile "nasılsa Japonya da yerle bir olan yerler yeniden inşaa edilecek, arabalar yeniden satılacak v.b. bu da şirketlere iş kapısı demek diyerek yükselmeye başlayabilir... unutmayalım "neo liberal vahşilerin" hükmettiği büyük sermaye, küresel sistemi tehdit etmeyen felaketlere üzülmüyor, seviniyor...geri dönüp bakın son 20 yılda lokal savaşlar dahil felaketleri batı borsaları nasıl karşılamış[/quote]
maalesef söylediğin şeye harfiyen katılıyorum patron...makineleşmiş,kar odaklı beyin sadece bunu nasıl kullanabileceğini düşünür...ama ne yazık ki bu işin gereği bu...
-
çoğu elliotcu dow'da primary-C'nin başladığını ve 1.5-2 yıl içinde dow'da 3.000-4.000 aralığının görüleceğini düşünüyor..
bu sayım gerçek olursa eğer bizimkiler ne yapar bu zamanda hiç bi fikrim yok..:D