-
Japon borsasının bugün açık olmasına saygı duyuyorum, sonuçta yüksek sorumluluk bilincine sahip vatandaşlardan oluşan bir toplum, doğal afetlerle içiçe yaşamayı öğrenmişler, eğerki hayatın devam ettiğini bir an olsun aklından çıkaran bir yapıları olsaydı zaten bugün Somali den ne şekilde bahsediyorsak Japonyadan da aynı ekilde bahsediyor olacaktık...
Ondan noolacak bundan noolacak demek başka, başına geleni hızla kabullenebilip o andan sonra hayatı tüm dinamikleriyle devam ettirebilmek bambaşka bişey, toplumlar arasında büyük değer farklılığı olduğu gerçek, buna saygı duymak gerekir...
Şahsen ben felaketin boyutuna çok üzüldüm her insan gibi, ama Kobe depreminde de bizdeki Sular idareleri gibi idarenin genel müdürümüydü neydi o adam, deprem sonrası kentin su ihtiyacını karşılayamadık, gerekli projeleri düşünmemişiz diye intihar etmişti, görevini yerine getirememenin, sorumluluğunu böyle bir deprem karşısında gerekli projelendirmenin vede planın yapılmamış olmasını kendine bağlayabilmiş, kendini suçlu görmüş ve intihar etmişti, sadece istifa edebilirdi bana göre ama onlara göre öyle değil demekki...
-
gün periyodunda 90 bin üstünden başlayan düşen trendi kırmayı deniyor piyasa..
bugün görülen en yüksek 78700 de % 38 fibo geri alışına denk geliyor..
-
[quote=Strategist;343923]Internet sorunlarım aynen devam ediyor... Kendileri bozmalarına rağmen 4 gündür tamir edemeyen arkadaşları tekrar tekrar tebrik ediyorum... Bir de bu altyapıyla emirleri kendiliğinden gönderen tam otomatik sistem çalıştırmayı hayal ediyoruz... Nerde bu heriflerin hisseleri... Direk full short'layacam... :)))[/quote]
Strocut, Strorupt, Strofailnet mi desem ne desem bilemiyorum..üww..internetin **, sana bişi olmasın:D
-
[quote=selçuklu;343946]zisd cumadan beri ......baya içerdeyim .. bakalım canım sıkkın ekrana bile bakmıyorum ..... spde short devam spde kazanıp vob palasına veryioz ....
[COLOR=red]selçuklu palalar arası uluslararası nakliyat[/COLOR] .... :mad::mad::mad::mad:[/quote]
:D:D:D
senin yine iyiymiş patron...benimki "asti domestic loss company" gibi bir şey oldu...hem kaybettik hem de yerel kaldık..en azından global olaydık:D
-
[quote=selçuklu;343946]zisd cumadan beri ......baya içerdeyim .. bakalım canım sıkkın ekrana bile bakmıyorum ..... spde short devam spde kazanıp vob palasına veryioz ....
selçuklu palalar arası uluslararası nakliyat .... :mad::mad::mad::mad:[/quote]
aynen, aynen...84000'den 74500'e ne aldiysak verdik:::
[quote=Astatin;343957]:D:D:D
senin yine iyiymiş patron...benimki "asti domestic loss company" gibi bir şey oldu...hem kaybettik hem de yerel kaldık..en azından global olaydık:D[/quote]
benimkinin adi ''gariban nunu mazot''...:..:...
-
Öyle bi toplantıdan çıktım ki... Beynimi öyle bi ütülediler ki.. Vay **.. Şimdi hırsımı Forex'de zavallı ecnebilerden alacam... :)))
-
Long devam long:)
Güçlü çıkışa devam ediyoruz:)
-
son saat yükselişlerine iyice inandırmayamı çalışıyor pala ne :)
-
Full flat.. Geceye de flat... :)))
Daytrader oldum çıktım ama yine flat'le sinyali çok kuvvetli... Sinyal Astetron'un sisteminden geldi ama bunca yıldır VOB'dayım daha isabetlisini görmedim... Uyalım... :..:
-
82000 yolu açıldı:)
Long devam long:)
-
Yarın sabah 79000 üzerinde flat kalmak lazım:)
Bakıcaz bakalım yarın ne yapacak:)
-
Vay be sabaha kalmayacak galiba:)
Biraz bekleyeyeim bakalım 79300-79500 seviyelerinde bugünlük flat iyi gibi:)