[SIZE="6"][COLOR="DarkRed"]crash- cılar buraya.. ögleden sonra kayacaklar.. akıllı olun emi.. saf gardaşlarım..:dü::dü::dü::dü::::::::::[/COLOR][/SIZE]
Printable View
[SIZE="6"][COLOR="DarkRed"]crash- cılar buraya.. ögleden sonra kayacaklar.. akıllı olun emi.. saf gardaşlarım..:dü::dü::dü::dü::::::::::[/COLOR][/SIZE]
psikolojik vakka
[QUOTE=Astatin;434867]vay vay vay..sistemlerin fiyatı o dereceye geldi he:p bıyır
Al:
Hbn:=Ref(LLV(H,5),-2);
Cross(c,Hbn)
Sat;
Hbn:=Ref(LLV(H,5),-2);
Cross(Hbn,c)
:o[/QUOTE]
kumral ama sarı kılığına girmiş...
[quote=kayahan;434889][SIZE=6][COLOR=darkred]crash- cılar buraya.. ögleden sonra kayacaklar.. akıllı olun emi.. saf gardaşlarım..:dü::dü::dü::dü::::::::::[/COLOR][/SIZE][/quote]
e karar ver gardaşşş..hay allammm
Aslanpat az önce başka bir topikte OBO dedi...Mimkin mi? pek tabiki..her şey gibi...
Kesin olan bence sadece şu; Bugün judgement day...İkici seans mevcut değerden en az %1,5 civarı (artı yada eksi) olacağımızı düşünüyorum...
her konunun "malest" i (en mal) bizim ülkedemi çıkmak zorunda yaww...Şimdi haberin başlığına bak haberein içerğine bak...200 ton altın ne ediyi..10 milyar dolar mı.. eee nassı oluyoda dünya ekonomisi yanıyı batıyo veya çıkıyo..
[B]Dünya ekonomisini sarsacak haber![/B]
[LIST]
[URL="http://haber.gazetevatan.com/dunya-ekonomisini-sarsacak-haber/516553/2/ekonomi#"][URL="http://haber.gazetevatan.com/dunya-ekonomisini-sarsacak-haber/516553/2/ekonomi#"][/URL][/URL]
[/LIST][URL="http://haber.gazetevatan.com/dunya-ekonomisini-sarsacak-haber/516553/2/ekonomi#yorumlar"]Yorum: 0[/URL]
[IMG]http://fotocdncube.gazetevatan.com/newpics/news/210220131356169955494_2.jpg[/IMG] 21.02.2013 - 13:56
[LIST][*][URL="javascript:window.print();"][/URL][*][URL="http://www2.gazetevatan.com/vatanincs/oner.asp?linkcik=http://haber.gazetevatan.com/dunya-ekonomisini-sarsacak-haber/516553/2/Haber"][/URL][*][*][/LIST]
[B]Rusya'da 200 ton altın bulundu[/B]
[B]CİHAN[/B]
Rusya'nın Sibirya bölgesi Yakutya Cumhuriyeti'nde 200 ton kapasitesi olan yeni bir altın madeni bulundu.
Aldan rezerv bölgesi Gora Rudnaya'da belirlenen madenin üretimi ile ilgili gerekli kayıt işlemlerinin Federal Ajans tarafından yapıldığı kaydedildi.Rusya'nın geniş Sibirya Saha bölgesi altın ve yakut maden rezervleri ile biliniyor. Altın üretimi açısından Çin 403 tonla dünyada ilk sırada yer alıyor. Rusya yıllık bazda 226 tonla Avustralya ve ABD'den sonra dördüncü. Tüketim bakımından ise 760 tonla Hindistan ilk sırada.
Rusya Altın Sanayicileri Birliği Başkanı Sergey Kaşuba basına yaptığı açıklamada, 2012'de üretimin yüzde 7 civarında artarak 226 tona ulaşıldığını söyledi. Kaşuba, Rusya'nın önce altın üretici şirketlerinden Polyus Gold'un projelerine göre 2013 de yüzde 5'lik üretim artışı öngörüyor
Fazla bekletme artık bizi
ya yemın edıorum rezil bi piyasaya karşı işlem yapıoruz..
alsın versin önemi değil ama walla rezil...
hacılar herkes gemide surfe..15 dklık ema 112 kırılınca (97150) longlar flat ama günkül pivot olan 96650 ye yaklaştıkça yerine koyuyorum longları...Long kontratların günahını affetsin tanrım..amin
Graşsada Ralliysede kolay yedirmeyecek... geldik dayandık yine "TRADE GORKUNÇ TRADE GAÇINILMAZ"
uzun devam...şş gayahan nerdesin patrom...iki grash yaz ya...lazımsın bize..
[quote=Astatin;434940]hacılar herkes gemide surfe..15 dklık ema 112 kırılınca (97150) longlar flat ama günkül pivot olan [B]96650 ye yaklaştıkça[/B] yerine koyuyorum longları...Long kontratların günahını affetsin tanrım..amin[/quote]
cephedeyiz...
mösyö ve mösyöler,
ONN diye verdiğim indiki 5 dklıkda açınız..bakınız..son hareket na iş görün... PUPU tamam bir de 0 ı yukarı kestimi tamam
tebrik ederim... digeri daha hosuma gitti...
fal kurtarmayabilir bisi ismarlariz artik bi gun...
[quote=Astatin;434958]mösyö ve mösyöler,
ONN diye verdiğim indiki 5 dklıkda açınız..bakınız..son hareket na iş görün... PUPU tamam bir de[B] 0 ı yukarı kestimi[/B] tamam[/quote]
şu bar itibariyle beceremedi...waiting
[SIZE="6"]crashhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh yakıp yıkacakkk
benden uyarması..::::::::::dü::dü::dü::dü:[/SIZE]
işte bu beeeeeeeeeee....
short...
[quote=ATHLON;434977]işte bu beeeeeeeeeee....[/quote]
:..::..::..::..::p
[quote=mosyo2000;434969]tebrik ederim... digeri daha hosuma gitti...
fal kurtarmayabilir bisi ismarlariz artik bi gun...[/quote]
diğeri dediğin Hbn sistemi ise, fiyat 96650 altında kanırsa günlükte sat verecek ve şu an geçici sat verior...uww
az bişi long doksanaltı altı senindir pala güle güle harca. bu kadar malı netcen bakalım :)
[quote=flexy;434982]:..::..::..::..::p[/quote]
rezillik benimkisi şuvanda bakma..))
still long still got the blues..günsonunda 96650 altı üstüye bakacağım
rın rın rın rın rın rın...jaws
bu topik kesimhane topiği olmasın hacılar..derviş topiği olsun...reca edıorum...uwww
[quote=ATHLON;435021]bu topik kesimhane topiği olmasın hacılar..derviş topiği olsun...reca edıorum...uwww[/quote]
ben de Derwish olalım diye wish iyorum amma...spoluk aldırmıyo..du bakalım
[quote=ATHLON;435021]bu topik kesimhane topiği olmasın hacılar..derviş topiği olsun...reca edıorum...uwww[/quote]
[quote=Astatin;435024]ben de Derwish olalım diye wish iyorum amma...spoluk aldırmıyo..du bakalım[/quote]
Tüürrrrkiyeeeee güzeeliiiiii :D
depmıo..düşmüo da..kaldı burda mayyak
[quote=ATHLON;435028]depmıo..düşmüo da..kaldı burda mayyak[/quote]
arada hareket olsun diye parite açıp izliyorum abi iyi gelio :..:
duydu seni
[quote=flexy;435030]duydu seni[/quote]
ulan zaten ben urusyadayken bi trend yapmadı şerefli..ne zaman burda olsam yatayda uuraşıo,uuraştırıo..
MOODY'S: ADB'DE YEREL YONETIMLERIN GORUNUMU 2013 YILINDA DA NEGATIF OLMAYA DEVAM EDIYOR
-MATRIKS-
bu haberi ikidir ne verirsin matrikste..hem de yenileme yazman gerekirken başına...
katakulli var bence...düşüş gereksiz ve anlamsız...ha 2000 pts yedik mi dünkü uzlaşmadan..yedik..o ayrı..
[SIZE="6"][COLOR="DarkRed"]kimse aglamasın...
işte bu kadarrrr:::::::::::::dü::dü::dü::dü::dü::dü::dü:[/COLOR][/SIZE]
sana hala inanıorum...
[quote=ATHLON;435034]MOODY'S: ADB'DE YEREL YONETIMLERIN GORUNUMU 2013 YILINDA DA NEGATIF OLMAYA DEVAM EDIYOR
-MATRIKS-
bu haberi ikidir ne verirsin matrikste..hem de yenileme yazman gerekirken başına...[/quote]
arada denk geliyorum bende, pompalıyolar bazen.
[quote=flexy;435039]arada denk geliyorum bende, pompalıyolar bazen.[/quote]
bi tek ben görmuorum di mi...hanusınasyon deıl dı mı..
[quote=ATHLON;435042]bi tek ben görmuorum di mi...hanusınasyon deıl dı mı..[/quote]
direk **nelik :)))
[SIZE="6"][COLOR="DarkRed"]eeeeeeeeeeeeeeeeeee
artık cebiniz para doldu..:dü::dü::dü:::::::::: akşam eglenmeyi hak ettik herhalde...:::::::::.lelele.lelele.lelele[/COLOR][/SIZE]