Günlük oynaklık var artık, 74775 ölçtük sınırını, bu geçilmedikçe yeni düşükler ve aylık ölçülü düşüş devam edecek,....
Printable View
Günlük oynaklık var artık, 74775 ölçtük sınırını, bu geçilmedikçe yeni düşükler ve aylık ölçülü düşüş devam edecek,....
[quote=indregandi;340216]Günlük oynaklık var artık, 74775 ölçtük sınırını, bu geçilmedikçe yeni düşükler ve aylık ölçülü düşüş devam edecek,....[/quote]
apsd 167 bin oldu..bugün açılan uzun 11 bini geçti..neden yüksekten uzun açılıyor anlamıyorum..gelsin 61 bine ordan hep beraber uzun açalım ..::::D.dng
[IMG]http://i53.tinypic.com/68ahef.png[/IMG]
[quote=tr_hope05;340220]apsd 167 bin oldu..bugün açılan uzun 11 bini geçti..neden yüksekten uzun açılıyor anlamıyorum..gelsin 61 bine ordan hep beraber uzun açalım ..::::d.dng[/quote]
py sahibi için bu önemli deyil, örneğin dün, ydışı olumluyken, o gitti parasını tahsil etti, pyyi o çizgide tuttu ve sabah fake si ile sonuca gitti,..
şimdi bu aps totalde 180-200 civarı oturur,...daha poz var,....poz açan herkesinde kendine göre makul sebebleri portföyleri müsade ettiği ölçüde var,.....
O neden le bunlar hep assist, direk sinyal deyiller yardımcılar yoruma,
bugün bu anlamda iki seneryo verdik, çözümüne yönelik,...
[IMG]http://i56.tinypic.com/znovlw.png[/IMG]
[quote=indregandi;340104]şöle diyelim,.....madem....
1.long long squase olamadan long olamaz,.....
2.short short squase olamadan short olamaz,....
Birinci el klasik gerği long girenleri yakalar, bu meyanda düşüş longa mc alır, bu meyanda mc alacak düşüş kuvvetli olacağı içun mc sonrası ani dönüşe yeni diplerden short alır,...buradan hem long squase hemde short squase alınır,
ikincisi yeni short için seviye arayan ve düşüşün devam edeceğine oynayan shortları yakalamk için, yeni short açanların makul seviyenin üstüne çıkarak short squase ye kuvvetli gider,....
Birincide short dipten açtırılır, long açmaya izin verilmez,....
Ikincide birinci nedeniyle longa kendi gider(yani yeni long açtırmadan) makul seviyede yeni short alarak makul seviye üstüne hızlı short squaseye gider, böylece teknik hareket görüp makul seviyede long açanlar ise, short squase sonrası yukarıda yalnız bırakılabilir, bunun için gapli ani düşüş yetrlidir....
Bu ikisinden biri,....sanırım bugün birinciyi uygulayacak, eğer short açtıramassa bunu anlarsa yukarıya yönelecek,....[/quote]
[quote=tr_hope05;340220]apsd 167 bin oldu..bugün açılan uzun 11 bini geçti..neden yüksekten uzun açılıyor anlamıyorum..gelsin 61 bine ordan hep beraber uzun açalım ..::::d.dng[/quote]
capi capit capito...:d
rakam ve fiyat, öncelik ikisinde,..oynaklık assist örneğin diyorki 747xx üstünde sorun olmam, ama bu sinyal deyil,bunun için şu olabilir çözüm örneğin 747xx altında short durmak, hoop 1000 puvan cepte mesela,...
diğer açıdan onaların hepsi uzunda deyil, yarısı short.....
çıkar yükseğe uzun açar ky yi alır uzuna, yataya girer kalana emdirir, longu uyarır, yükünü devreder basar aşağı, esas soru dün için el clasico dedik,...subat shorta karşılık nisanda long,...bunu sorduk ve seneryo geliştirdik,.....mc senaryosunu,....bu meyanda nisanda dün bayağı bir long açtırmış, sonra ölçülü çıkışla ödüllendirmiş,...
O nedenle biz rakam esas ve fiyat esas gideceğiz, göz ucu gösterge faize bakacağız ve usd yi ne kadar tetiklediğine,...
Halen ikinci baskıyı alamadım, ölese bu trend gösteriyor, hangi trend düşüş trendini, demekki bu kırılnca dibi bulacağız
Yazarken çok kaçırıyorum, kıymetinizi bilin,.....
hocam crash a mı gidiyoruz... aşağı baskı son sürat kademeler çok zayıf...
73800 üstü l tepki başlar,...
Biri 800, diğeri 725 te, buradan l tepki başlar daha önce deyil,.
[quote=mirzaşan;340244]hocam crash a mı gidiyoruz... Aşağı baskı son sürat kademeler çok zayıf...[/quote]
bugün 800 puvan daha düşerse, örneğin 73500 den ne yapar 72700 de aşırı satış indiği boşa çıkar, takip eden günler hep aşağı demek şelale olur ve 61 de alır soluğu, bu gün önemli,....
250 dibini kaçırdım, .....iyi dipti, uzun yazıları seans bitimine almak lazım...
73 te bekliyorum... bakalım gelecek mi... bu aynı zamanda ateşle oynamak gibi...
Geçici dip 727xx tahminim,....
73 ler geldi.. eyvah eyvah...
72700
Buradan tepki geldi geldi gelmedi turkeyi koy sepete,....
Eğer bir tepki koyarda 736xx lere kadar kalırsa, yarın 72700 geçilemesse seneryo 1 çalıştır demektir,
eğer 72700 tutmaz ise tamek alaska frigo olur,
hocam ben sâlâ verdirmeye gidiyorum... Mevtayı hiçte iyi bilmezdik...
ayılık büyük nimetmiş... birkez daha anladık... öküz çevirme yaptılar milleti...
[quote=indregandi;340311]Eğer bir tepki koyarda 736xx lere kadar kalırsa, yarın [B]72700[/B] geçilemesse seneryo 1 çalıştır demektir,
eğer [B]72700[/B] tutmaz ise tamek alaska frigo olur,[/quote]
buraya dönersek kanala girmiş olacağız... piyasada long kaldı mı acep... ben tutuyorum... öküzlük işte...
[quote=mirzaşan;340339]buraya dönersek kanala girmiş olacağız... Piyasada long kaldı mı acep... Ben tutuyorum... öküzlük işte...[/quote]
zarar etmeden bu iş olmaz,......:..:
Dünden 50000 civarı kontrat vardı, bir şekilde sisteme dahil olacaktı bu, konj aşağı idi, faiz feşmekan usd,...
Yabtks oran hız kesti adamlar güzel güzel topluyorlar, kimi spotu.....
hocam bugün bu seviyelerde veya aşağıda kaparsa [B][I]düşüş[/I] trende döndü[/B] diyebilir miyiz...
Mtx açamıyorum, hep kum şişesi,....
hocam düzeldi mi... bizden bir isteğiniz varsa hazırız...
şuan 72,275-300
galiba ufukta bir savaş veya başka bir durum var... yakında kokusu çıkar... elimiz kaşındı duramadık flatta... gitti 900 puan..
Ben sözümü söyledim 72700 dü bu, bilemedin 500,... Dü, bunun altı artık longsa dışarı çıkış yeri, shortsa devam yeri, subjektif deyil bu objektif indikatörden, 737xx üstü kaptmadıkça artık bu zıvanadan çıkmış,...
Bizim aylık yere 61-62 ortalama da,....long için, orası gelince trash veya crash belli olacak artık, esasen bunları ta başından ilk yazanım ama yazmaktan ziyade kılç kuşanmak daha önemli,.....
Aylık konuyu uzun zamandır inceledik, şimdi bunlar oluyor artık,
Ufukta ne savaş var ne başka bir şey,.....
Ana kasa çalışıyor şu anda, aşağıdan toplayacaklar, bu adamlar nerden dökeceklerini nerden aldıklarını her zamn bildiler,
bizim yapacağımız tahmin en iyi şu 61-62 seviyeleri, bunun altını 56 ya kodum dokunmalık, üstünü 65 e kodum ilk alış için,...
Ne var 10000 puvan hepimizi gömerler orada,...ancak şu gerçekki ilk vuruşta %10 bir sekme yapacak,.....92.5 beri düşen topun zıplaması yani,...
şu bir gerçek top yere vurmadan zıplamaz, ben o yeri 61-62 ölçtüm,...
Mtx açamıyorum, açmanın da pek anlamı yok zaten,....
[quote=indregandi;340407]Ben sözümü söyledim 72700 dü bu, bilemedin 500,... Dü, bunun altı artık longsa dışarı çıkış yeri, shortsa devam yeri, subjektif deyil bu objektif indikatörden, 737xx üstü kaptmadıkça artık bu zıvanadan çıkmış,...
Bizim aylık yere 61-62 ortalama da,....long için, orası gelince trash veya crash belli olacak artık, esasen bunları ta başından ilk yazanım ama yazmaktan ziyade kılç kuşanmak daha önemli,.....
Aylık konuyu uzun zamandır inceledik, şimdi bunlar oluyor artık,[/quote]
hocam bunların olacağını - geleceğini söylediniz..tebrikler..
ben de diyorum ki biz kapı çalmadan açtık yolu..
daha ne denir ki!..makro, takro, her türlü analiz oluyor artık ..tebrikler 5 ler, 10lar, 100 ler olmalı...lelele.lelele.lelele
Bu aşamada dji son vuruş yaparsa,...çünkü bu oynaklıkta hareketlendi aslında, sonrayukarı vurdu, tepeyi oanaylarsa buda düşerse burada düşüş daha etkili olur,...
Sayın jeLibonun orda yazmıştık bunları te ne zamanlar,...4 e kadar 4 ten sonra diye,.....tnx 4 ü geçmeden dönerse işte trushla biter amca genişledim der, yalınız bizde fon sorunu var, bunu yerine komaları lazım, her zamnki gibi elin oğluna verdiler ganimeti hemde tıpış tıpış,..
Dediğim gibi, bunu yazdık bir kayahan vardı ama o hep düşüş yönlü konuştuğundan kulak asıldı ona,...
Birde yere vermek lazım bunları yazarken, ben verdim yere....
Varmı yere veren yok, kaç aydır haftalıktan girdim aylıktan çıktım, .....
Bakın bırakın yere vermeyi crashla trasha sınır koduk 61-62 arasında bu çok önemli,.....
şu olmamalıydı, 92.5 olayı buna izin vermemeleri lazımdı, bırakın izini neredeyse mb başkanını döveceklerdi adamcağızı....şimdi fon lazım artık, el altından veya resmi kanaldan,.....
Cari içun,...
Işte böle,.....
Doldur boşalt jandarma reşat,....işi yöneten cebini her daim şişirdi, gözümüzün içine baka baka hemde,.....
Halede öle,.....
Adamın şimdi parası var sana emdirecek, adam hazır emdirmeye sana, çuval çuval para yığılı,.....
Ama ne alacak ona göre verecek,....
Capito,....
Yani bu sağlam bankacılık bir günde %6 düşermi, .......
Demekki sağlam deyil, kör ve topal,.....her zaman böle bu,....değişmiyor...
hocam çok teşekkürler.. yarın durumu tekrar değerlendirir bir yol çizeriz... ama bugün iyi çizdiler... benden gidenler helal olsun ayıcıklara... iyi akşamlar...
Bir dönem girmeyin longa kısa zaMAn dilimlerinde olabilir ama GNLÜKTE oynaklık artık yukarı çıktı bu konuyu duyurduyduk bu gün, diğeri ise aşırı satış indiği idi, bunlar fena iş çıkardı bugün, çok fena,.....bunlara güvenim tam oldu artık,
aylık ve hafatalıklarda öle, nice zaman çalıştılar bunlar, aylığın kımıldayışınıda vermiştik buradan,...
Bunlar oturdu artık,....
Güvenmek lazım,....