-
[quote=boz ayı;269458]vob 60 dk.... macd yeni tepe yapamadı...zirvenin yenilenmesine rağmen...
[IMG]http://img814.imageshack.us/img814/792/noname.png[/IMG]
görüntü enteresan.... buralardan dönerse benzeşme ideal fibo noktasında tamamlanmış olacak...
[I][B]eğer burası tepe olarak kalırsa svg..halojeni 10 kere tebrik ederim....[/B][/I][/quote]
+.
[I][B]bu çalışma yılın ödülüne adaydır......eğerki tepe buysa....[/B][/I]
[I][B]svg..halojenin bu çalışması altın TOP ödülüne adaydır...[/B][/I]
[I][B]TEBRİKLER....[/B][/I]
-
*cebs, "stres testlerinde yer alan ülke riski şokları, piyasa faizlerinde genel artış olacağını varsayıyor"
-
400 den şortlarımı açtım artık..
Uzunların cezasını boz abimiz kesti... :)
Spotta 74900 önemliydi, saatlik kapanışı altında yaptık..
Yine de haftalık grtafikler tamamlanmadı sanki, dikkatli olmak lazım...
-
[QUOTE=boz ayı;269520]svg..halojen sende sinyal hangi kapanışla geliyor...
birde teyit durumu var...p.tesi önemli...??[/QUOTE]
abi 74.500'lere ilk gevşeme olmalı... sonrasındaki tepki ile tekrar 75.200-500 civarına gelir ve geçemezse teyidli sat oluşacak... o sırada da kısa pozisyon açacağım...
sanırım pztesiye kalır sinyal, son yarım saatte bütün bunları yapması zor gibi...
-
[QUOTE=boz ayı;269524]+.
[I][B]bu çalışma yılın ödülüne adaydır......eğerki tepe buysa....[/B][/I]
[I][B]svg..halojenin bu çalışması altın TOP ödülüne adaydır...[/B][/I]
[I][B]TEBRİKLER....[/B][/I][/QUOTE]
eksik olma muterem abim, verdiğiniz makro bilgiler de bizim ufkumuzu açıyor...
ekip çalışması bunlar... :)
-
[quote=halojen;269533]abi 74.500'lere ilk gevşeme olmalı... sonrasındaki tepki ile tekrar 75.200-500 civarına gelir ve geçemezse teyidli sat oluşacak... o sırada da kısa pozisyon açacağım...
sanırım pztesiye kalır sinyal, son yarım saatte bütün bunları yapması zor gibi...[/quote]
[I]bendede aynısı çıktı...60 dk..lıklarda ve teyit durumu var..en kötü[/I]
[I]pull.back yapabilir..ilave poz..için p.tesini bekliyeceğim bu durumda...[/I]
[I]seans bir saat daha uzasaydı farklı olurdu.....[/I]
[I]kara p.tesi olsun....kara bir hafta olsun......gerçi bugünden başladık..[/I]
[I]kara cuma oluyor...eee benim adım da kara cumali bozz ayı....[/I]
[I]ha ha haa...[/I]
.brv
-
[B]bugün 75.400[/B] altı kapanış benim için önemli.....
-
19:00'da açıklanacakmış stres test sonuçları... etkisi pztesi olacak...
sert satışlarla 74.500 aşağı geçilmemeli pztesi... yoksa yeni en yükseğe çıkması gerekir.. 76.625 üstüne...
pztesi ilk seans belli eder kendini..sinyal istiyorsa fütursuz satış yapmamalı...
-
pala öğlen MC..ile 4.000 kontrat yok etti..para nakit..cebe indirdi..
-
[quote=halojen;269546]19:00'da açıklanacakmış stres test sonuçları... etkisi pztesi olacak...
sert satışlarla 74.500 aşağı geçilmemeli pztesi... yoksa yeni en yükseğe çıkması gerekir.. 76.625 üstüne...
pztesi ilk seans belli eder kendini..sinyal istiyorsa fütursuz satış yapmamalı...[/quote]
[I]çok haklısın..zaten öyle bir havada yok.....[/I]
[I]ilerleyen yapı istediğimiz gibi.....[/I]
.brv
-
[B]75.400..de büyük savaş var....[/B]
[B]kapanış önemli fikir verecek............[/B]
[B]burdan 75.800 üstünede çıkabilir....[/B]
-
[B]75.400 artık pivottur....[/B]
[B]hafta sonu poz..taşıyacaklar için...[/B]
-
günlüklerde ikili tepe yaptık.......en net olan şu an için budur...
-
Kapanışta spotu 900 üstü kapattılar, hoşuma gitmedi kapattım pozisyonu..
-
kapanış şortçular için güzel oldu....
75.400 desteği tuttu......ilerleyen yapı bizimle....
test sonuçlarına bakacağız.....
-
iyi tatiller hepinize....
sevdiklerinizle beraber...............
-
Emeği geçen ustalara teşekkürler...
iyi tatiller...
-
iyi tatiller arkadaşlar... piyasa hala pozitif... bakalım pztesi neler olacak....
-
basta ustadlar olmak uzere emegi gecen herkese tesekkurler ...iyi tatıller ... poz short 1/2 oranında maliyet 74500 ...
-
Vadeli haftalık.Grafikte daha işi bitmemiş görünüyor.Bu hafta tamamlayacağını düşünüyorum.
[IMG]http://666kb.com/i/bl6wuskz2jrg9u30y.gif[/IMG]
-
euro/usd şort.....1.29.20..ort...
stress testleri bitti.....
görelim bakalım euro neden çıkıyormuş.........t.v uzmanları görünüz........
-
ne demiştik algılanın tersine stres testleri iyi çıkarsa euro düşer..makro ekonomi böyle
söyler....t.v uzmanları tersini söylesinler..boşverin....neden....çünkü euro makro dinamiklerle çıkmadı.....tam tersine spekülatif çıktı...bankalarım euro cinsinden açık kapatmaları ve eurodaki açık pozisyonlardan çıktı....
bu anı beklemeyenler...paritede kurda kuşa yem oldu..teknik sistem robot tümü parçalandı...alayı ya battı...yada büyük para kaybetti..1.24.80 den euro şortlarımı
aşağıda 1.20 lerde kapattıktan sonra şort açmadım....ama aynı hissede olduğu gibi
long.da almadım..bu günü bekledim..stress testleri bitti..iyi bitti..öylemi...peki hadi
o zaman euro çıksın bakalım..görelim t.v uzman çavuşlarını....
daha önce burada anlattım..euro neden çıkıyor....okuyanlar hatırlayacaklardır...
şimdi gelinen noktada bu parite borsalr için birinci derce indikatör olmaktan çıkmıştır..
yerine petrol geçmiştir...artık sorun büyüme..ve deflasyondur.....petrol yeni indikatördür..
stress testleri sonuçları beklenenden çok daha iyi....ben inanmıyorum...yakında görürüz....mevcut koşullarda ne olacak............
bana göre euro düşecek....euro.nun düşmesi borsalar için iyi algılanmalı...dikkat tam tersi bir durum....neden fonlama ihtiyacı yok artık çünkü..stress testleri doğruysa...
euro çıkarsa sorun devam ediyor anlarım....anlayacağınız [B]euro artık ters indikatör oldu[/B].
bana göre..
borsalar ve borsamız son yukarıyı dener mi..deneyebilir...ama artık yolun sonuna geldik.beklediğim düşüş bu hafta olmazsa bir iki hafta sonra olmalı....göreceğiz...
yukarda 5000 puan varsa aşağıda 25.000 puan var.....ben büyük rakkama oynarım..
iyi geceler....
-
[IMG]http://i26.tinypic.com/jr5j5h.png[/IMG]
-
Günaydın, bol kazançlar...
-
günaydın bol kazançlı bir hafta dilerim
-
Günaydın hayırlı işler
bol kazançlı haftalar arkadaşlar.
-
hayırlı sabahlar/haftalar--bol kazançlar
Berat kandiliniz mübarek olsun.
-
günaydın . hepimizin...berat kandili mübarek olsun....
-
[quote=boz ayı;269763]günaydın . hepimizin...berat kandili mübarek olsun....[/quote]
boz abi stres testi açıklandı. bi yorumun olucakmı? kara pzt/pers beklentin devam ediyormu? saygılar
-
stress testleri bitti..borsalar bir miktar yukarda açıldı..aynı zamanda euro/usd paritesi ..de yukarda.....
işte bana göre bu olmaz..olmamalı..biri yanlış bence..euro /usd çıkıyorsa borsalar çıkmamalı....petrol yukarda borsalar petrol ile çıkıyor olabilir....
çok yakında göreceğiz.....bu denklemin nasıl çalıştığını......ben makro tahminlerimi
anlatıyorum...euro/usd paritesi yükdeliyorsa bankalardaki fonlanma sorunu bitmemiştir.
bu durumdada borsalar özellikle euro bölgesi borsaları çıkamazlar.....izleyelim....
acele etmeyelim.....ben erken görebilirim.....büyük ekonomistler bu denklem bozulmadan konuşmazlar..eee işin içinde karizmayı çizdirmek var......
-
[quote=trader38;269766]boz abi stres testi açıklandı. bi yorumun olucakmı? kara pzt/pers beklentin devam ediyormu? saygılar[/quote]
[I]son durumda ötelendi......ama çok uzağa değil.....[/I]
[I]aslında perşembe olabilir..ama bazı gelişmeler biraz daha sonra diyor..[/I]
[I]çok uzun sürmez...şimdilik revize etme gereği duyuyorum...[/I]
[I]yeniden gündeme getireceğim...:)[/I]
-
76.000 maliyetli 1/2 poz..şortlarla devamm.....
-
Günaydın dostlar....hayırlı haftalar......bol kazançlar...
Berat kandiliniz mübarek olsun.
-
[B]pivot 75.850.......[/B]
[B]makas T.A...[/B]
[B]destek....74.900........direnç......76.550....[/B]
-
yine..yeniden 75.400......
biz ayrılamayız..kolay kolay..
-
[quote=boz ayı;269799]yine..yeniden 75.400......
biz ayrılamayız..kolay kolay..[/quote]
[I]neden ayrılamayız.....çünkü çöküş yakındır......[/I]
[I]yakın olmasa ayrılırdık....[/I]
[I]son atak olur mu..?? yada zirvede yatayda beklermiyiz çöküş otobusunü..[/I]
[I]beraber göreceğiz....benim fikrim fazla zaman kalmadı..ama unutmayın ben slow traderım...benim için 2 -3 hafta kısadır..size uzun gelebilir...[/I]
[I]dahada önemlisi yukarda alınacak puanlarla aşağıda alınacak puanlar mukayese bile edilemez....[/I]
.lelele
-
son atak olursa bankalara holdingler eşlik etmeli.....hatta holdingler başı çekmeli...
senaryoda holdinglerin bankaların sahibi olduğu..ve buna rağmen çok iskontolu
işlem gördüğü olmalı......
ben böyle düşünüyorum....son atak olsada olmasada şort poz..koruyacağım..
sinyal gelince tepeden dönüşte şortlarımı full yapacağım......
adı üstünde son atak....son parti......
-
günaydın......
değişen birşey yok, öncelikle 74.600-800 bandına inmeli piyasa... bu olmadığı sürece sinyal oluşumundan sözedemeyiz...
kolay gelsin...
-
75.400.....altında şortlar rahattır...
[B]iki rakkama dikkat ...75.400...75.850......[/B]
[B]iki pivot kabul edin........[/B]bu rakkamların üstünde yukarı potansiyel vardır..
altında yoktur....bence..
-
75bin üzerine atak öncesi alım şansı tanımaması anlamlıymış... fazla yol alamadı...
şahsen yeni en yüksekler beklemiyorum, fakat tepe yapısı bitmeden kısa açmam...