bu uzun barlarin sebebi hikmeti nedir bilen varmi titanic bir daha mi batti
Printable View
bu uzun barlarin sebebi hikmeti nedir bilen varmi titanic bir daha mi batti
teo abi altına short yaptınmı guzel gorunuyor ? ?
[QUOTE=furkan;54790]artık sulandırdılar iyice mc yesemde bu uzunları tutucam anlamsız bir sürü hareket olmaya basladıı bugece dowun - kapatma şansı bana gore yok..batarsada batarız piyasa burada duruyor yine kazanırız kaybettigimiz gibi.[/QUOTE]
Dostum öyle dememelisin. Önce sakin düşünüp riski azalt. rahat düşün. Ama asla rahat olup da nasılsa.. diye pozisyonunda sabit kalma.
Burda her zaman tek yönde futbol taraftarlığı gibi yazılar görüyoruz Ama gün içinde o kadar değişik fiyat hareketleri oluyorki..
En iyisi riski azaltıp, sakin kafa ile düşünmek.
[QUOTE=BULUT;54795]Dostum öyle dememelisin. Önce sakin düşünüp riski azalt. rahat düşün. Ama asla rahat olup da nasılsa.. diye pozisyonunda sabit kalma.
Burda her zaman tek yönde futbol taraftarlığı gibi yazılar görüyoruz Ama gün içinde o kadar değişik fiyat hareketleri oluyorki..
En iyisi riski azaltıp, sakin kafa ile düşünmek.[/QUOTE]
doğru diyorsun sagolasınn ztn bugun kuruma calıstık daha fazlasına goz yumamam en azından zarar yazıcaksa tek pozisyondan yazsın o da inandıgıım pozisyon olsun ozaman bukadar faazla uzulmem
[QUOTE=furkan;54794]teo abi altına short yaptınmı guzel gorunuyor ? ?[/QUOTE]
hayır tahtada bogalar hakım oldukca, longa devam...
Güniçi spontane işlem nasıl oluyormuş diye bugün körlemesine (tepkiye oynayarak) işlemler yaptım/yapıyorum 1 kaldıraçla.
Cidden çok heyecanlıymış lakin aracı kurumu sevindirdim son tahlilde. Çünkü hayatım boyunca bu kadar çok işlem yapmamışımdır. .lelele
An itibariyle 450 puan civarı kaybım var. (Artı komisyon tabi)
Açıkçası full kaldıraçla bu tarzda nasıl oynanabiliyor aklım almıyor doğrusu, akıllara ziyan bir stres kaynağı bu.:eek:
Neyse, denedim gördüm, benim kalbim dayanmaz bunu görmüş oldum. :..:
[quote=nyse-dj;54792]bu uzun barlarin sebebi hikmeti nedir bilen varmi titanic bir daha mi batti[/quote]
Tek kelime ; güvensizlik ve sürü psilolojisi
AB MALIYE BAKANLARI MEVDUAT GARANTISININ 50 BIN EURO OLMASI KONUSUNDA ANLASTI
ortak anlaşı çıktı ama bu da çok az ..
silkeleyin daha istedigiiniz kadar dönüp 40000 uzeri kapatırsınız
Keltoşun konuşması bu akşam mıydı?
ne köpürmez ayranınız varmış yahu, çalkala babam çalkala, karar verselerde işimize baksak
Bu ne ani hareket FED den faiz indirimi mi geldi ?