veri geldi veriye fulşort beklenti bir sonraki veriye kadar beklemek.
Printable View
veri geldi veriye fulşort beklenti bir sonraki veriye kadar beklemek.
verisi kapansın sanki abd yaşıyoruz.
[QUOTE=deks;124868][i]Endeks 30-Haziran Vade (43,075) Vob 30 endeksinin, 42,800 – 43,300 araliginda hareket etmesini bekliyoruz. 2cil trendin 22 aylik ortalama etrafinda 43,800/44,200 araliginda yeni bir direnç olusturarak 41,500 denenmek üzere devam etme olasiligi yüksektir. Kv yatirimcilarin direnç seviyelerinde kv satisa yönelmelerini tavsiye ederiz.Global Menkul[/i][/QUOTE]
Globalin raporuna inanacak kadar saf degiliz
5 dk satta, 15 dk alda, 20 alda, 60 satta, gün alageçmiş dün...
bu sıkışıklığı oturaklı bir eksi gapla aşacaklar sanırsam..üwwwwwww....bu GAP bizi yemesin selçuklu üwwwwwwwwwww
metastock 5dk macd kafayı yedi..
sabahtan beri 6 al sat sinyali vermis
[QUOTE=YAVUZHAN;124869]fx çi ve annası ne durumda ?
bi ara su üstüne atar gibi yaptı kendini sonra haber alamadık ?
fx çi one minute senin olsun annayı esirgeme bizden :)[/QUOTE]
fxci nerelerde
:D
arkadaşlar bu Rus Lar -5 iken biz artı olamayız anca -1.5 yda -2 ıken artı oluruz. 43000 ile 43300 arası gider geliriz. bu namussuzlardan N koparrırsan artık... baba dow açılınca biraz kıpırdarlar o kadar..
[quote=Fantom;124883]fxci nerelerde
:D[/quote]
Tenhada ANNAyı sıkıştırıyor olabılır mı:..:
yuh diyorum Haziran ayına...Öyle bir türkü de vardı galiba Haziranda Ölmek Zor (CSI VOBIX!)....Benim kablumbağa bacağı Bireysel Emeklilik Fonları bile %4 yapmış bu ay, iki kere yaptığım fon ayarlaması ile...Ama VOB...puh sana beee..rezil yatay mahlukat :)
bukün100 pıvan eskideyim seyyah :::
Acaba diyorum Sümbülzade Vehbi Efendi vob için de bir güzelllik yapar mı?
[QUOTE=tuareg;124885]Tenhada ANNAyı sıkıştırıyor olabılır mı:..:[/QUOTE]
Annain zystem ne verdi acep lönkmü full cortmu :::
benim 15 dk sistem bugün 2 sinyalle 125 puan kar üretmiş..wayanasınızı bozdur bozdur harca
[QUOTE=fXci;124887]bukün100 pıvan eskideyim seyyah :::[/QUOTE]
yaw zystem desene o zaman iyi calismiyor
kafasina vur belki calisir pili bitmistir
.dng
[QUOTE=YAVUZHAN;124869]fx çi ve annası ne durumda ?
bi ara su üstüne atar gibi yaptı kendini sonra haber alamadık ?
fx çi one minute senin olsun annayı esirgeme bizden :)[/QUOTE]
fxci ve annası yazayorya imzamda oraya aayorum gayri :::
[quote=tuareg;124888]Acaba diyorum Sümbülzade Vehbi Efendi vob için de bir güzelllik yapar mı?[/quote]
Onu bilme ama ben Fantom a güveniyorum...neden dersen? Fantom, ormanda 10 kaplan gücündedir derler..Ama hiç Fantom VOB da 10 kaplan gücündedir dediklerini duymadım :) Yani Fantom longsa, düşer bu VOB:..::..:
Ya da VOB dada 10 kaplan gücünde ama bizim haberimiz yok...üwwwwwwwww...tobreg
valla ben benim zysteme hic bakmıyom
yaw sabahtan bu yana 6 al sat sinyali vermis yatayda
long devam bu sıcakta atlet don long :D
abka full uzun olarak geceye girer...kısa asla..düşüş olacaksa haziranın sonunda bitecek şekilden azından mayıs sonunda başlamalıydı...düşüş yok artık...kahrolası sistemlerde al da zaten
shortta hayır yok fdow 8000 olsa aldırmayacak gibi hali var vobun:D
inince al çıkınca sat al-sat ile gecti bir gun bu arada bugun hiç short açmadım içimden gelmedı yukselınce sattım.100 puvana dusunce aldım.. short lamayı unutdum bugun :)
[QUOTE=Astatin;124893]Onu bilme ama ben Fantom a güveniyorum...neden dersen? Fantom, ormanda 10 kaplan gücündedir derler..Ama hiç Fantom VOB da 10 kaplan gücündedir dediklerini duymadım :) Yani Fantom longsa, düşer bu VOB:..::..:
Ya da VOB dada 10 kaplan gücünde ama bizim haberimiz yok...üwwwwwwwww...tobreg[/QUOTE]
yok yaw ne 10 kaplanı .lelele
ben güççük yatırımcıyım güççük öyle degilmi fxci şahidim gayri .lelele
fxci 100 pıvan zarar ettirdi diyorsun zystem
ben dediydim sana kırmızıya bas diye dinlemedin bak öyle oldu :D
[QUOTE=Fantom;124891]yaw zystem desene o zaman iyi calismiyor
kafasina vur belki calisir pili bitmistir
.dng[/QUOTE]
Ben zaa güstüm fantüm ::: niye graliçemi gızdırıyon gayri :::
Gözünü seveyim kullanma şu ifadeyi, ben de cinnet etkısı yapıyor,.boks..boks..boks. sen tobreg dedıkce alıyorlar pıyasada ayrıca, bilmem batıl ınacların ne alemde.boks..boks..boks.
sisteme uyan haziranda 2500 puan kaybetmiş..
[URL=http://img8.imageshack.us/i/sistemlerimizt.jpg/][IMG]http://img8.imageshack.us/img8/5334/sistemlerimizt.jpg[/IMG][/URL]
anlaşmasın ımf ile bunlar
çok şerefsiz EFG 6 bin de bugun eritdi. çaktırmadan eritiyor eritemediği agustos vadeye taşımaya başladı..
[QUOTE=fXci;124901]Ben zaa güstüm fantüm ::: niye graliçemi gızdırıyon gayri :::[/QUOTE]
yaw etme eyleme gurban gel orta yolda buluşalım
bu devirde grallıkmı kaldı gralicelikmi kaldi gayri,
kizan kizsin severiz biz yaradandan dolayi
gercekler acidir gercekleri soyledik kütü olduk
gercekler aciysa baklava neden tatlidir acep:::
43000 den 3000 lot okuttu özel emirle.
[QUOTE=Astatin;124886]yuh diyorum Haziran ayına...Öyle bir türkü de vardı galiba Haziranda Ölmek Zor (CSI VOBIX!)....Benim kablumbağa bacağı Bireysel Emeklilik Fonları bile %4 yapmış bu ay, iki kere yaptığım fon ayarlaması ile...Ama VOB...puh sana beee..rezil yatay mahlukat :)[/QUOTE]
[url]http://siir.gen.tr/siir/h/hasan_huseyin_korkmazgil/haziranda_olmek_zor.htm[/url]
[url]http://fizy.com/[/url] dan da dinleuebilrisiniz.
[quote=Larossıan;124907]43000 den 3000 lot okuttu özel emirle.[/quote]
haziran vadede 43000 okutdu ters işlem ile ağustos vadede 43150 aldı.. 150 puvan gedik e kar bıraktı... tam wegassssss oldukk .. .lelele:::
işe yaramıyor ama yine de yazalım: Ver küsküyü ver küsküyü bitsin bu gurbet..
225 sattım..
Gedik 3000 ad şimdi satsa haziran vadede 200 puan kar agustos vadede şuan itibari ile 200 puan kar çarpalım...N kadar karrr .. bana da satarmı bu efg bole kar nerde yazı yazıp telep edıcem aynı işlemı bana yapın dıye.. cevaplarını merak edıyorum..
ful löng hedef dov.
işin sonuna az kaldı akşam yada yarın dananın kuyruğu kopar.
[QUOTE=SaNCaKTaR;124912]Gedik 3000 ad şimdi satsa haziran vadede 200 puan kar agustos vadede şuan itibari ile 200 puan kar çarpalım...N kadar karrr .. bana da satarmı bu efg bole kar nerde yazı yazıp telep edıcem aynı işlemı bana yapın dıye.. cevaplarını merak edıyorum..[/QUOTE]
Mininmum 2000 kontratlık emrinizi özel emirkler pazarına gönderin 42900 bile gönderebilirsiniz. KArşılayan olursa EFG gibi, gerçekleşir o emir.
Fakat bu işlem karşılıklı olmuştur aynı işlemin tersini Ağustos vadede yaptılar.
[QUOTE=Larossıan;124914]işin sonuna az kaldı akşam yada yarın dananın kuyruğu kopar.[/QUOTE]
dananın kuyruguna lönk.
[IMG]http://img15.imageshack.us/img15/5314/adszefa.jpg[/IMG]
3 gündür işlem yok...
düşmez