-
[quote=Strategist;343521]Ne yani üst banda bi daha gafa atmayacak mıyız.. üvvv... :)))[/quote]
Temenni yanıt: Hayır
Teknik Yanıt: Üst banda gelirsek kafa atmış oluruz, gelmezsek atmamış oluruz. Tabi band bu arada değişecektir.
Temelli yanıt: Bandın **... Graşsak çok eyi olacaydı:D
-
15 lik bar kapanışlar önemli.Dünkü ilk bar kırmızı dolu dolu düşeceğiz diyordu gap sonrası..Bugünkü iğneli, gapı kapatacağım diyor?Yer mi lebron? :)
-
[quote=Strategist;343521]Ne yani üst banda bi daha gafa atmayacak mıyız.. üvvv... :)))[/quote]
Xbank attı ya yetmez mi? ;)
-
[quote=Sekube;343525]15 lik bar kapanışlar önemli.Dünkü ilk bar kırmızı dolu dolu düzeşeceğiz diyordu gap sonrası..Bugünkü iğneli, gapı kapatacağım diyor?Yer mi lebron? :)[/quote]
düşüşn de lebronik bir yapıda ilerlemesini istiyorum...fdow un az sonra hızla toparlamay başlamasını amma bizim aynı hızla düşmeey başlamamızı istiyorum... boğalar, 1 hafta sonra, aha o gün uyandıydık ama 7000 puan karın güzellik uykusuna yine dalarız diye düşünüyorduk ama kapıdan o esnada kurt adam girdi ve bazıları o kurt adamın Astepetro olduğunu söylüyor demelerini istiyroum...anlıyormusun:D
-
175-225 şort kavır ve longggggggggg
-
bakalım biz de ters indik olduk mu olmadık mı anlayak..Avatar 68 i görecekti lafta ama papazı gördü...avatar terk..imza terk..üww
-
[quote=Astatin;343527]düşüşn de lebronik bir yapıda ilerlemesini istiyorum...fdow un az sonra hızla toparlamay başlamasını amma bizim aynı hızla düşmeey başlamamızı istiyorum... boğalar, 1 hafta sonra, aha o gün uyandıydık ama 7000 puan karın güzellik uykusuna yine dalarız diye düşünüyorduk ama kapıdan o esnada kurt adam girdi ve bazıları o kurt adamın Astepetro olduğunu söylüyor demelerini istiyroum...anlıyormusun:D[/quote]
Bu mesajdakki tüm talepelrimden vazgeçiyorum:D:D:D
-
-800 makas filan..ne öyle ayboluyo patronlar..üwww
-
new high on the way... VOB the strongest...
-
[quote=Astatin;343535]-800 makas filan..ne öyle ayboluyo patronlar..üwww[/quote]
Erken almaları gıllandırmıyor mu patron...
-
[quote=Sekube;343538]Erken almaları gıllandırmıyor mu patron...[/quote]
gıllanma bol da...dax açılış şokunu atlattıktan sonra toparlar burasıd a zirve yeniler umudundayım..uw
-
[QUOTE=Astatin;343537]new high on the way... VOB the strongest...[/QUOTE]
majörler minörlerle yer değiştirdi, pala the strongest :..: