Bankalar çok fena toparladılar bu çıkışta
Ufakları yavaş yavaş alırlar sanırsam:)
Düşüş için artık 75000-75500 bandı kırlmadan bişey demek zor...
Printable View
Bankalar çok fena toparladılar bu çıkışta
Ufakları yavaş yavaş alırlar sanırsam:)
Düşüş için artık 75000-75500 bandı kırlmadan bişey demek zor...
[QUOTE=nunu;343379]petrol yine dusuyor, uwwwww[/QUOTE]
imkb'den başka herşey düşüyor.. :..:
[QUOTE=nunu;343387]dalga malga bilmem ben, munzam'i bilirim bitek:D[/QUOTE]
Munzam ne ki? bizede söyle bizde bilelim:)
Ütüldüm bugün...
İyi akşamlar.
1405 den gold alış yaptım.. hedef 1500 ehuehi :)
strategist patron, altın'ı da 1500'e götürebilecek miyim bakalım.. :D
selam jamaat..gün içi bir trade var..geceye flat girecektim ama bir nedenden dolayı :) :..:yine şort girdim..81-71 düşüşünde aldığımın %40 ını geri aldı pala...rokoko ve mokoko...noollttii derse biri :) kötü olti...üww
pala dümdüz ettı sıldı süpürdu aldıkca aldı aldı aldı .................................................
dow 12000 altı tombul parmak mı geldi noluyorrrr????
[quote=Strategist;343329]Düşüş işinden anlamam patron doğuştan boğayım ben.. Bana her grafik çıkar gibi geliyo... :..:
Graşka işini ünlü Shadizarlı Ayu Astreton'a soralım.. Nerde bu ayu yaw.. üvvv.. Ne iyi ayuydu... :)))[/quote]
ü[url]www...basın[/url] açıklaması yapmadım dün ama angara ya uçtum bugün...gün içi bir trade im var, stop ve rehort olarak..aslında reshort yapmayacaktm amma tahmin ettiğin nedenle reshort yaptım:..::..::..: mutsuz ama gururlu bir ayuyum...:mad::p:::üüüruh halim karışık..dow %4 düşsede bizimki artı kapatır gibi göründü..demekki düşecek:::::::::
[quote=nunu;343358]sorun su ki, koydeki, mahalledeki gazete okumayan vatandas bunlari goremiyor. bir gulumseme, bir tokalasma, biraz da kara elmas, olmadi beyaz esya ile is bitiyor...[/quote]
ooooo hoooo nunu hadi bunlar kömür beyaz eşya ile kandırıyor kılıç ne diyor reklamları izlemedin galiba adam 600 tl aylık bağlıyacakmış bee kömür beyaz eşya yanında sönük kalıyor bence :::::::::
matriksdeki suudi polisi haberini kopyalayamiyorum, biri kopyalasin bi zahmet, butun yabanci basinda son dakika haberi olarak geciyor, matriks haber iyi calisiyor...