-
[quote=Astatin;234062]destekler dirençler...bu NUNUlara canmı dayanır..pembedestek kırılırsa 1/5 astiband şortu açabilirm..üwww
[IMG]http://i39.tinypic.com/2hi1bp1.png[/IMG][/quote]
asti patron ben de o bantlardan koyayım dedim matriksime. ama benimki harbi bant gibin oldu (selobant). 1 dk çalışıyom en ufak harekette yapışıyor çizgileer alt üst.
bende isteyron senin bantlardan gari. hehehe
-
[quote=saraylı;234042]GÜNAYDIN,
aynı düşünüyoruz,dediğin banttan geri dönmeli,kv de olası dalga yapısını birazdan gönderecem...:)[/quote]
[quote=halojen;234046]75.200-70.850 arasına ...
günaydın abi senkronu yakaladık tekrar,çok sevindim... .lelele[/quote]
[quote=halojen;234055]1/2 kısa tamam.... 73.5 üstünde kalanını açarım... çıkamaz ise 73bin altına fulleyecem..[/quote]
[quote=halojen;234068]saraylı abi bu dalgayı 2 olarak sayıyor ve aşağı 3 bekliyordunuz yanlış hatırlamıyorsam değil mi ?[/quote]
Şimdiiii; 4.dalgada olduğumuza inanmaya devam ediyorum.Bu dalganın flat olması kafaları karıştırmakla beraber,onu çözersek biz onu karıştırabiliriz.:..:
kv de aklıma gelen en olası yapı:
[IMG]http://i44.tinypic.com/6h0rcw.jpg[/IMG]
Bu durumda 4.B.c yapılmakta,bu minik bir itki ve belki bitmiş te olabilir,buna göre aşağı yine bir itki olan 4.C başlayacak ve hedefi daha önceden de v erdiğim 68.000 civarıdır...
Oralarda dip olduktan sonra 5.dalga ile 83.000 hedefine yükselmemiz olası,bunu sonra konuşalım...
Şimdi önemli olan buralaran kısa açalımmı abi,68.000 hedefli...:)
UNIU da negatife döndü,bu düşüş habercisidir...
-
abi bu analize göre kapatma davası açıyoruz :)
-
[quote=halojen;234086]katılıyorum abi, buralardan gevşerse 72.550'den tepebilir.. 73bine dek..[/quote]
[I]rakkamlarımız çakıştı bugün..hayırlara vesile olsun....[/I]
[I]senin benzerlikler teorisi üzerine biraz kafa yordum...ve bugün vade[/I]
[I]sonu olmasına rağmen atış hakkımı kullanıyorum......heryerde aynı rakkam[/I]
[I]karşıma çıkıyor....[B]72.550...[/B]kapanış tahminim....[/I]
-
[quote=seagate;234092]abi bu analize göre kapatma davası açıyoruz :)[/quote]
ahhaha bunlar bilir abi, neleri bilmedi ki... takılalım gidelim fiyatın peşine, haberler desteklerse de saadetimiz artar..
-
dünkü pivot 72.950 altında kısada olunabilir,:confused:
FD'nde bu aynı zaman da ilk destektir,kırılırsa gideriz aşağıya...+.
Daytrader 'in kısa açma sınırı olan 72.725 te yaklaşık bu seviyeyi destekliyor...:)
-
[quote=seagate;234092]abi bu analize göre kapatma davası açıyoruz :)[/quote]
[quote=halojen;234094]ahhaha bunlar bilir abi, neleri bilmedi ki... takılalım gidelim fiyatın peşine, haberler desteklerse de saadetimiz artar..[/quote]
kapatma davası açılırsa 68 de kalmaz ortada...:o
ama bu dalga yapısına göre şu anda kapatma davası yokkk...:..::..:
-
[quote=boz ayı;234093][I]rakkamlarımız çakıştı bugün..hayırlara vesile olsun....[/I]
[I]senin benzerlikler teorisi üzerine biraz kafa yordum...ve bugün vade[/I]
[I]sonu olmasına rağmen atış hakkımı kullanıyorum......heryerde aynı rakkam[/I]
[I]karşıma çıkıyor....[B]72.550...[/B]kapanış tahminim....[/I][/quote]
evet... buranın altı kapanış benim için de süpriz olur... ama keşke olsa
-
[quote=halojen;234079]grafik mi haberlere uyuyor, yoksa haber mi grafiklere...
böyle bir durumda dün verdiğim tüm çizgiler gerçek olur uzun vadede...
seviyorum bu piyasayı... :)[/quote]
Evrene mutlak bir bilinç hakimdir. Olaylar, olgular ve rastlantı adı verilenlerde dahil olmk üzere her fenomen bu bilincin tezahürüdür. Bu nedenle akla uygun olan gerçektir, gerçek olan da akla uygundur. Kayahan diliyle [COLOR=#ff0000]Was vernünftig ist, das ist wirklich; und was wirklich ist, das ist vernünftig- G.W.F. Hegel:..::..::..:[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=black]ben katılmasam da bu görüşün aklıma bunu getirdi..Halojen the Hegel:D[/COLOR]
-
full cörte geçtim ya nasip :)
-
[quote=saraylı;234096]kapatma davası açılırsa 68 de kalmaz ortada...:o
ama bu dalga yapısına göre şu anda kapatma davası yokkk...:..::..:[/quote]
abi bence yaz ortalarında olabilir dava, 2007 benzerliğine göre... final düşüş hareketine biraz daha var..
şimdi bu gerginlikle 64binlere inse kafi..:..:
-
pala ve yuvarlak çötesi 5 dakkalığa dayadı ibreyi pehhh geçerse aynen ipkini olacam :)