[quote=jerfin;343257]dow düşüyor, parite düşüyor, herbişey düşüyor.. ulaa biz niye çıkıyoruz.. :..::..:[/quote]
petrol de dusuyor:..:
Printable View
[quote=jerfin;343257]dow düşüyor, parite düşüyor, herbişey düşüyor.. ulaa biz niye çıkıyoruz.. :..::..:[/quote]
petrol de dusuyor:..:
Bu ne lem... Ne Astetron yazmış ne ben yazmışım forumdaki ciddiyete bak bugün... Demek ciddiyeti biz bozuyormuşuz demek ki anlaşıldı... ::: Lem iki geyik çevirecek kimse yok mu burda? :..:
[QUOTE=jerfin;343257]dow düşüyor, parite düşüyor, herbişey düşüyor.. ulaa biz niye çıkıyoruz.. :..::..:[/QUOTE]
dolar endeks yükseliyor ya bu kadar matbaa operasyonuna rağmen onu kutluyoruz, ya da birileri dolar endeks dipteyken 1.62'den nasıl dolar bozduğunu kutluyor. :..:
bahse girerim yine ankette sortcularin sayisi fazla olacak:)
nunu geçmiş olsun.:(
[quote=engin sözmen;343268]nunu geçmiş olsun.:([/quote]
sagol kardes, 76000 altina inerse sortlarim yine:::
Biz ralli beklerken Jerfin dağıttı mahvetti dağ gibi Euro'yu... 0.9999 gaçınılmaz... :..:
[QUOTE=aslan;343266]dolar endeks yükseliyor ya bu kadar matbaa operasyonuna rağmen onu kutluyoruz, ya da birileri dolar endeks dipteyken 1.62'den nasıl dolar bozduğunu kutluyor. :..:[/QUOTE]
Bizim borsanın işine akıl erdirmek imkansız.. ben boşuna vob tövbekarı olmadım..:)))
kaddafi gerçekten kaçtı herhal yaw
[quote=flexy;343274]kaddafi gerçekten kaçtı herhal yaw[/quote]
Bütün servetiyle bize sığınmış diyorlar...:..:
[QUOTE=Strategist;343272]Biz ralli beklerken Jerfin dağıttı mahvetti dağ gibi Euro'yu... 0.9999 gaçınılmaz... :..:[/QUOTE]
1.38 i de dağıttık çok şükür..::::::
sırada 1.34 var dağıtılacak :)))))
[quote=jerfin;343276]1.38 i de dağıttık çok şükür..::::::
sırada 1.34 var dağıtılacak :)))))[/quote]
dussun bacimmm, 1.28 olsun.lelele