-
Merak ettiğim bir konu var.Acaba makas neden bu kadar yüksek ve negatif. Şimdiye kadar hiç böyle olmamıştı. Short olanlar için bence en büyük risk bu.Yani şu an -800 Palanın kafası atsa bir de normale döneyim dese + 800 yapsa birden kim ne diyebilir.Yani Short olanlar bence 1600 puan riskle oynuyorlar.Bir açıklama alsak üstadlardan
-
VOB ta yeniyseniz görmemişsinizdir muhtemelen ama biz 2007 zirvesinden dönüştede hep eksi makasla düştük.anormal bir durum değil eksi makas.
bazılarına göre nisan mayısta ödenecek temettülerle bu makas otomatik kapanacak.böyle diyenlerde var mesela nuri sevgen böyle yazmıştı geçen gün.
öyle veya böyle eksi makas garip değil.çıkış trendlerinde her zaman + makas oluyor, düşüş trendlerinde de - makas.
diğer taraftan ben üstad filan değilim :D
[quote=ayyu12;343126]Merak ettiğim bir konu var.Acaba makas neden bu kadar yüksek ve negatif. Şimdiye kadar hiç böyle olmamıştı. Short olanlar için bence en büyük risk bu.Yani şu an -800 Palanın kafası atsa bir de normale döneyim dese + 800 yapsa birden kim ne diyebilir.Yani Short olanlar bence 1600 puan riskle oynuyorlar.[B]Bir açıklama alsak üstadlardan[/B][/quote]
-
-
[QUOTE=ayyu12;343108]Bence biz bu günde sağlam kalacağız faiz yavaş yavaş geriliyor[/QUOTE]
[QUOTE=ayyu12;343122]Düşmeye devam 8.99 9. 00 altındayız[/QUOTE]
Evet faiz 8.97 ye düştü.Ve şu an için biz sağlamız. Açık Değişim +7000
-
[SIZE="5"][COLOR="DarkRed"]HATİCEYE BAKMA.brv.brv:D
NETİCEYE BAK.lelele.lelele.lelele
PALAYA YEM OLMA.kom.kom.dng.dng
NİSAN SONUNA KADAR FULLLL SHORT*A DEVAM:dü::dü::dü:[/COLOR][/SIZE]
-
[SIZE="5"][COLOR="DarkRed"]China: -1,57 %
Japan: -1,46 %
Australien: -1,48 %
BAKIR*A BAK HİZAYA GEL:dü::dü::dü:
BAKIR YALAN SÖYLEMEZ:dü::dü::dü:
GÜMÜŞ VE ALTINDA BALAYI BİTTİ.dng.dng.dng:dü::dü::dü:
İMKB KAGITTAN KAPTAN
FOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS:dü::dü:.kom.kom.dng.dng[/COLOR][/SIZE]
-
tepkiden öte durumlar sezinliyorum :)
-
Vay yahu, ammada korktuk piyasa yukarı yapıyo diye:)
Şu seans kapanışı itibarı ile spot endeks 100 için 1500 spot endesk 30 için 2000 puan daha yukarısı yok işte:) bu kriterlere göre shortlara sahip çıkıyorum hala:)
şimdi dahada yukarı yaparsa noolur?
3. dalga bitti onu anladık, sırada 4 nerede bitecek ona bakıyoruz şimdi:)
4 bitsin 5 kısamı kalacak noolcak ona bakıcaz:)
hulem pala elliot unda içine ..çtın ya daa ne kepazelik çevirecen merak ediyorum:)
-
Kayahan kebap yiycenmi shortlar şiş kebap oldu sen çıktın sahneye:..::..:
Sen düşecek dedikçede işimiz zor.dng.dng
-
[QUOTE=ayyu12;343168]Evet faiz 8.97 ye düştü.Ve şu an için biz sağlamız. Açık Değişim +7000[/QUOTE]
Evett düşüşe devam 8.87 olduk
-
-
selam millet,
76600'de longlayacagiz, yapacak bisey yok, uwwww.