neeeeyyy..dow da veri kötü mü gelmiş.. e iyi ya, yükselsin işte dow..satan sattı...he
Printable View
neeeeyyy..dow da veri kötü mü gelmiş.. e iyi ya, yükselsin işte dow..satan sattı...he
[quote=medet;434622]siteye bakılırsa yer gök long
90 binler üfürükleride cabası in biraz in aşağı (hayırdır büyüme rakamımı geldi)
pala torbalamış görünüyor..
diyelim mi ruhuna elll fatihaaa :)
98 bine yazdığım cort stopu pala elime bırakmış ) ben bugün söz verdim palaya işlem yapmadım yazıp çıkmıştım)
hakkımızda hayırlısı..[/quote]
:D pozisyonları ölümüne tutmuyoruz patron
dow dA durumlar her an gıllanabilir hacılar
[IMG]http://i45.tinypic.com/55guag.png[/IMG]
sıkıntı yok. bizde yön henüz belli değil..
aceleci olmamak lazım. inatcıda .. iyi geceler..
Günaydın, iyi seanslar..
piyasada genel karakter,long pozisyon kısa süreli ,şort poz ise maliyet yükselterek uzun süreli şeklinde..
yani long olan çok tutamıyor,hatta reverse bile deniyor..yalnız şort olan ise en az 6 haneye stop koyacak şekilde şort u tutuyor...
ben önumuzdekı günlerde şortlara çok vahşı ve ani bir surprız ile cevap vereceini düşünüyorum..izleyip göreceğiz..
lakin bir emerging market olan tr piyasasının parayı hülleci olarak kullandığını çoğu zaman unutuyor bizim yatırımcı...asıl işi hard currency paraların ait olduğu marketlerde yapıyor..biz ise sadece hüllecisiyiz globalin..dow dax ftse honkonk cıpen bizi baalamaz ,biz onnarı hiç baalamayız..
hayırlı sevanslar..
günaydın pilgirimler...bir tarafta zirevedeki fdow un eksisi... diğer yanda müzakere heyetindeki isimlerde anlaşılmış..ehuehuhe..ü[url]www...dow[/url] zirvede biz zirvenin %12 altında.... artık bilemeyong ne ise falimiz çıksın halimiz..gafkeyi söledim filex bakalım seansa yetişecekmi
indra patromun dün yazdıvı altın dxy dolar yorumu dersliktir...o bir daha ve bir daha okunmalı..ve anlaşılmalı,nasıl siga siga pompalandıvı altından çıkan dolarelerin piyasalara...
bağa da sorarsanız fdj pis teper, o bir derde bizimki de iki der... umarım :)
"tek bi korkum var o da korkmadığımdır..." mosyo - 2013
Geçenlerde nette dolanırken, gavurların yaptığı gibi fx brokerların listesi, yorumlar vs gibi şeylerin olduğu bi siteye denk geldim.Birinin işine yarar..
[URL]http://fxrehber.com/[/URL]
bu imralı sürecini para istedi...ne biz ne hükümet..para...nasıl daha önceki karmaşayı istediyse ve tr piyasasını scalp için kullandıysa..ve artık scalp piyasası olmaktan çıkıoruz...maliyet piyasası ,sermayeyi parketme piyasası oluyoruz ki giren yüklü parayı,dünyanın diğer yerlerinden artan istikrar ile birlikte giren diğer para ile trade de savlıklı şekilde roll edebilsin
açılışla 500 pts gömüş ve tam 5000 kontrat işlem.hmmm
ah hacı ah.. NUNUlar vardı :)...vereceydik 98000 lerden..şimdi koy yerine..her ne ise..no passarant yes long
üstümde gereksiz bi müsterihlik var lonklarımlan.hayırlısı
[quote=ATHLON;434721]bu imralı sürecini para istedi...ne biz ne hükümet..para...nasıl daha önceki karmaşayı istediyse ve tr piyasasını scalp için kullandıysa..ve artık scalp piyasası olmaktan çıkıoruz...maliyet piyasası ,sermayeyi parketme piyasası oluyoruz ki giren yüklü parayı,dünyanın diğer yerlerinden artan istikrar ile birlikte giren diğer para ile trade de savlıklı şekilde roll edebilsin[/quote]
Güzel analiz etmişin olayı ama makro takro işleri benim midemi bulandırıo.Grafik yeter bana..derinliği bile kaldırdım ekrandan arada bakıyorum
şimdi bu dün bu seviyelerdeyken feci raattım,ama bugun bu seviyelerdeyken raatsızım..bunu hayra mı yormak lazım..bilemedim
aha asti [URL]http://www.donanimhaber.com/ekran-karti/haberleri/Sony-PlayStation-4-tanitildi-Konsol-dunyasinda-AMD-hakimiyeti-basladi.htm[/URL]
[quote=ATHLON;434724]üstümde gereksiz bi müsterihlik var lonklarımlan.hayırlısı[/quote]
valla bende de..derinlik sarhoşluğu olmasın hacı..üğwww
[quote=ATHLON;434726]şimdi bu dün bu seviyelerdeyken feci raattım,ama bugun bu seviyelerdeyken raatsızım..bunu hayra mı yormak lazım..bilemedim[/quote]
ilkinde dipten yükselen daş vardı, şimdi yüksekten düşen daş:::
[quote=Astatin;434730]ilkinde dipten yükselen daş vardı, şimdi yüksekten düşen daş:::[/quote]
o deil de hacı çok ama çok feci bi yükseliş beklıorum bugun...%3-4 artı yahu..
[quote=ATHLON;434721][B]bu imralı sürecini para istedi[/B]...ne biz ne hükümet..para...nasıl daha önceki karmaşayı istediyse ve tr piyasasını scalp için kullandıysa..ve artık scalp piyasası olmaktan çıkıoruz...maliyet piyasası ,sermayeyi parketme piyasası oluyoruz ki giren yüklü parayı,dünyanın diğer yerlerinden artan istikrar ile birlikte giren diğer para ile trade de savlıklı şekilde roll edebilsin[/quote]
şüphesizki de... hatırlarsınız birileri daha papo ile müzakerelere başladıydı gizli gizli ama o birileri bölge merkezli-bölge ülkeleri ile birlikte çözüm arıyordu yani "global sermayeyi" dışarda brakacak bir çözüm...şinci: o projenin sahibi birilerinin hepsi nerede biliorsunuz...neyse gapatalım bu konuyu:cool:
[quote=Astatin;434723]ah hacı ah.. NUNUlar vardı :)...vereceydik 98000 lerden..şimdi koy yerine..her ne ise..no passarant yes long[/quote]
aha da nunulardı
[quote=ATHLON;434731]o deil de hacı çok ama çok feci bi yükseliş beklıorum bugun...%3-4 artı yahu..[/quote]
eşhedü..hacı ben de yazammı yazmayammı diyodum..şahsen bende 6 hanelere çıkacağımızı düşüniyırım... nekadar dersen...hımmm.. %3.44 hacı:::
[quote=Astatin;434732]şüphesizki de... hatırlarsınız birileri daha papo ile müzakerelere başladıydı gizli gizli ama o birileri bölge merkezli-bölge ülkeleri ile birlikte çözüm arıyordu yani "global sermayeyi" dışarda brakacak bir çözüm...şinci: o projenin sahibi birilerinin hepsi nerede biliorsunuz...neyse gapatalım bu konuyu:cool:[/quote]
istikrar ve barış sürecıyle para çekecek diğer yerlerden de hacı..çünkü daha önce ülkeye giren paranın olduğu tahtaları başka parayla da doldurması gizlemesi lazım...yani havuzu doldurdu ama suyunun rengi çok belli,daha buyuk bı havuza başka renklerle girmesi lazım ki,kendisi dalgalarla boğuşmasın...
long devam bakalım
Ula war ya, Allah dan topik çok kalabalık deil..üühühühü.. Ula çokluk demek etkilenen demek (even sadece kendi poz ve görüşlerimizi yazıyor olsak da)..Misal piyasa graşsa vay siz tersini dediniz manipüle ettiniz diyen çıkarmıydı..bilmemki...
Aftlo, abi ben o ihtimale karşı sana saldırma hakkını rezerve ediyorum. Sen de beni rezerve et. Sen beni, ben de seni suçlarız beni etkiledin diye..gapatırız konuyu..heheheh
[quote=Astatin;434737]Ula war ya, Allah dan topik çok kalabalık deil..üühühühü.. Ula çokluk demek etkilenen demek (even sadece kendi poz ve görüşlerimizi yazıyor olsak da)..Misal piyasa graşsa vay siz tersini dediniz manipüle ettiniz diyen çıkarmıydı..bilmemki...
Aftlo, abi ben o ihtimale karşı sana saldırma hakkını rezerve ediyorum. Sen de beni rezerve et. Sen beni, ben de seni suçlarız beni etkiledin diye..gapatırız konuyu..heheheh[/quote]
hacı aynını düşündüm valla..ama dediğin gibi topıkte az kişiyiz..sevans odası gıbı olduk...biz bizi biliriz hacı..bizi bilen de bilir...
ha saldırırık bırbırımıze ,ben her türlü bu topıktekı bana saldırılara eywallah ederim gayri...:)
pesimist 96600 97900-98200
optimist 96900 98200-98600
mücadele alanım.. tamamen duygusal.. bol şans..
hacılar bugun haberturk te bı alman şeysının "ilerde almanlar ve Fransızlar turklerın ayaına gıdecek bızı alın diye" gibi bir demecini okudum..
benim için artık haber deil,onun altınayazılan yorumlar önem arzedior..
ve yorumlarda gerçekten aklı selim ,bu demeci takmayan,çok gaza gelmeyen bı güruhun olduunu görmem feci hoşuma gitti..
eskıden böyle bı demeç olsa neler olurdu neler...demek kı artık bu tarz şeylerı takmayacak bır özgüven sahıbı olmaya mı başlıoruz acaba?
ha bu özgüven kurudur ,değildir,sonnası yoktur bilemem..ama insanımız değişio orası kesin..kafalar değişio..
desbih satışları yasaklanmıştır...direniyoruz boynuzlu (boynuzları olan manasında :)) gardaşlar
HAcı 150 den de long aldım biraz...Seans içi dünkü cilalarla birlikte Astatin 8 galdraç ve 96500 ortalama maliyetle lonkkkkkk..hemd e 8 galdıraç...üstelik dışarılar felan graşarken..
yukarıdaki mesajımı okurken "Lonklar için enbüyük tehdit Astatin in lonk olmasıdır. Ama Astatin lonk olmasına rağmen piyasa ranarsa öyle 1-2 bin puanla durmaz" cümlesi geldi aklıma..Uyarı babında:::
Kendime gaz olsun diye de koala renkosis grafını koyuyorum
Warning Bulletin:
MTX bu renko işini becerememiş hacılar. Son bir hafta ki renkobarlarda oluşan indik değerlerini not aldıydım...Bugün kontrol ettim, bazıları değişmiş (geçmiş deki barlarda oluşan indik değerleri)...Eli ayağı oynuyı bu MTX in ona göre..
Kulhuvellahü....
[SIZE="6"][COLOR="DarkRed"]uzaya yolculuk başladı.. kemerleri lütfen baglayın...dng.dng.dng.dng:::::::::[/COLOR][/SIZE]
[IMG]http://4.bp.blogspot.com/-G6BSaU-Lmlg/UBgWYuL09WI/AAAAAAAAAWs/D4t_WASFkPw/s1600/Cave_Bull_Ghost.jpg[/IMG]
Gaderde GHOST BULL olmakta var ..hehehe
gorkum kalmadı **
edit: la long dedi ya adam vay **
getirin sapan getirin vurucam bu sefer
Günlüke geri dönelim..
1.Günlük pivot (gırmızı hareketli indik) 96650 de hala...No threat for longs..Still bull still got the blues
2.Alt boll band yukarı döndü..Satış baskısı azaldı demek ve fekat üst band ve orta badn aşağı eğimli..Bu dalgalı yatay seansları mümkün kılabilir.
3. Fiyat orta boll banda yaklaştığı için realiz gelmesi normal..Hatta gelsin daha iyi for longsss
4. TGG=2...Yani denge noktasında..Günlükte artık alıcı ve satıcının dengelendiği noktaya geldik...Bugün judgement day olabilir..Baskın çıkanın yönünde devam edecek...
Daa ne diyim işte bu kadar..Kama, mama, ed, tobo felan herkes biliyo zaten dimeye gerek yok
[quote=flexy;434767]gorkum kalmadı **
edit: la long dedi ya adam vay **[/quote]
way bea.. ula harbiden adam long dedi ya la...:p inanarak dememiştir...
şş..Gayahan...anlaşalım hacı..Gold graşsın senin olsun, hatta DOWda steady graşı kabul edebilirik..Amma VOB bizim...gabul mü he?