[quote=padişah;356251]naber terso ind:..::..:[/quote]
du bakalım...:D:D:D daha istoplamadım..istoplarsam yanıtım "noolsun istoplayıp yuvarlanıp gidiyoruz işte" oalcaktır::::::
bu arada 81000 e kaç puan var:D.kom
Printable View
[quote=padişah;356251]naber terso ind:..::..:[/quote]
du bakalım...:D:D:D daha istoplamadım..istoplarsam yanıtım "noolsun istoplayıp yuvarlanıp gidiyoruz işte" oalcaktır::::::
bu arada 81000 e kaç puan var:D.kom
[quote=excali;356252]Patron,
Kulaklar çok iyi çıkmış fotoda. Teprik ederim+.+.[/quote]
[quote=excali;356253]Ototank??;)[/quote]
hehhee..evet özel bakım yaptırdım...
ototank a gelince..ona hazine bonosu muamelesi yapmaya karar verdim..daha bişi kazandırmadı bea hepi topu %10:D:D en az bi isot kadar kazandıraydıda havamızı ataydık:D:D
yalnız bu vob iyice diskindirici ve zor olmaya başladı..spota mı dönsek acep:o:..:
selam vobcular, keyifler iyidir umarım..
mental vop
[IMG]http://ressim.net/s/upload/a07abc73.png[/IMG]
Çitliyom, çitliyom,
Kuru kalıyo...:::
[quote=Astatin;356255]hehhee..evet özel bakım yaptırdım...
ototank a gelince..ona hazine bonosu muamelesi yapmaya karar verdim..daha bişi kazandırmadı bea hepi topu %10:D:D en az bi isot kadar kazandıraydıda havamızı ataydık:D:D
yalnız bu vob iyice diskindirici ve zor olmaya başladı..spota mı dönsek acep:o:..:[/quote]
Haksızlık etmeyelim. Güzel treyd ettiği yerler var babında:"Ototank":cool:
[quote=eloy;356256]selam vobcular, keyifler iyidir umarım..[/quote]
oo deloyloy naber...nasıl gidiyor "gerçek işler"...:))):))):)))
bu arada PAMBIH the TURKISHSON ın sana ihtiyacı var...bişi soracah
ilk zemanlar benle dalga geçeyordunuz 1 dolarlarnan tuvalet kaadı yaptığım içün.. emme şimdi ne kadder karlı bir iş yaptığımı daha eyi anladım. nasıl olsa kaat kalitesi 100 lüklernen aynı... 100 lük koforunu 1 liknen tadıyorum gari :::
[quote=fXci;356261]ilk zemanlar benle dalga geçeyordunuz 1 dolarlarnan tuvalet kaadı yaptığım içün.. emme şimdi ne kadder karlı bir iş yaptığımı daha eyi anladım. nasıl olsa kaat kalitesi 100 lüklernen aynı... 100 lük koforunu 1 liknen tadıyorum gari :::[/quote]
1lik dolarlar çok elden geçmiştir mikrobu çok olur... :::::: tikkat
[quote=excali;356259]Haksızlık etmeyelim. Güzel treyd ettiği yerler var babında:"Ototank":cool:[/quote]
batron bana yazıt yazıp neden 3 üncü tekil şahısa yanıt veriyormuş gibi yazıyorsun..kendimi Maliye Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı yazısı okuyor gibi hissettim... "...mükellefin teftiş esnasında sinkaflı ifadeler kullanması vesilesiyle cezasının misli tahakkuk ettirilmesini müsaadelerine arz ederiz" [denetlediğimiz denyo denetim esnasında küfretti, biz de iki katı ceza kestik ibnura izninizle":D:D:D
padipat & hacıex,
noollltttiii on the way
[quote=fXci;356261]ilk zemanlar benle dalga geçeyordunuz 1 dolarlarnan tuvalet kaadı yaptığım içün.. emme şimdi ne kadder karlı bir iş yaptığımı daha eyi anladım. nasıl olsa kaat kalitesi 100 lüklernen aynı... 100 lük koforunu 1 liknen tadıyorum gari :::[/quote]
Senin de " sildikçe kuru kalıyo" mu , patron?:::