du bakayım ruh hali müsaitmi..
Kınalım güzlim, kiraz dudaklım, ceylan gibi sekenim, kuğu gibi seğirenim, datlım çatalkaram çingenem, ben sana herkeslerden daha daha iyi bakarım..hadi gel yanaş 71900 e de seyrü sefa edelim
Printable View
du bakayım ruh hali müsaitmi..
Kınalım güzlim, kiraz dudaklım, ceylan gibi sekenim, kuğu gibi seğirenim, datlım çatalkaram çingenem, ben sana herkeslerden daha daha iyi bakarım..hadi gel yanaş 71900 e de seyrü sefa edelim
nisan vade dolar kontratlarına alım geldi,
bir fikir olabilir...
[quote=Altan;342597]bugün +50 point bile olsa + kapar imakabe..şortçular ve popçular dışarı!![/quote]
yarın ne olacak peki :)))
[quote=Astatin;342600]du bakayım ruh hali müsaitmi..
Kınalım güzlim, kiraz dudaklım, ceylan gibi sekenim, kuğu gibi seğirenim, datlım çatalkaram çingenem, ben sana herkeslerden daha daha iyi bakarım..hadi gel yanaş 71900 e de seyrü sefa edelim[/quote]
73 bin üstünden kaparım pozumu atıyor patron ne dersin ?
satışlar graş değil traş modunda gibi :..:
apsd + 7000 oldu..
iki günde + 25 bin oldu ki vay canına..
graş kaçınılmaz, graş feci, graş iyi.................
[B]faiz 9.11[/B]
[quote=The Tatar;342607]apsd + 7000 oldu..
iki günde + 25 bin oldu ki vay canına..[/quote]
ve doğal olarak bu kadar düşmüş borsada, PALA nın AP nn long tarafında olduğunu düşünmeliyiz değil mi:o:o öyle mi acep:..:
[quote=Astatin;342609]ve doğal olarak bu kadar düşmüş borsada, PALA nın AP nn long tarafında olduğunu düşünmeliyiz değil mi:o:o öyle mi acep:..:[/quote]
pala fırsatı değerlendiriyor, her düşüşte long açıyor.kom.kom
[quote=Astatin;342609]ve doğal olarak bu kadar düşmüş borsada, PALA nın AP nn long tarafında olduğunu düşünmeliyiz değil mi:o:o öyle mi acep:..:[/quote]
kesinlikle öyle düşünmeliyiz ama yine korkutuyosun bak :D
Son yarım saat graşacak bu yine
17:00 sonrası 72000 e cump deyu düşecek:)
Pala artık sanırsam APS artırınca short yapıyo, takası göremiyok ama bence öyle:)
graş öncesi son fake yükselişi olmalı, ve başladı zaten...
73100 üzeri iş değişir..........
72850 long 73250 cover :)