hiieeytt... ka*******h...parende atrkaisyonlar titraksiyonlar teiostolar hazirandayız 7k şortuz...again..ENT ler bunlar boru deeell..
Printable View
hiieeytt... ka*******h...parende atrkaisyonlar titraksiyonlar teiostolar hazirandayız 7k şortuz...again..ENT ler bunlar boru deeell..
[quote=Strategist;352524]Senin sistem dediğin şeye ben işkembe diyorum zaten. Sinyalleri seçip bazılarını uygulamaya devam ediyor musun hala? :..:[/quote]
haa o daytrade sistemimde vardı. flatladıktan sonra filtreye(işkembe) takılan sinyalleri uygulamıyodum. böyle şeyler zararlı tradeleri azaltmak için. daytradede önemi yok ama geceye kalan sistemde trendi kaçırabileceği için zamanı geldiğinde saç baş yoldurur.
[quote=Astatin;352203]en klasiğinden TA...indikler poha sariyi...tek gıllandığım nokta indiklerin poha sardığı dönemde hacmin çok az olması....amam yine de 83400 atlında gapanış olursa bugün ben graşik bir gelecek beklerim günlükte..
[IMG]http://i56.tinypic.com/2dqm5ms.png[/IMG][/quote]
Strobab strobaba,
Her analist gibi ilk yorumumdaki yuvarlak ifadeleri görmezden gelip dünkü kanalizimi bir başarı destanı olarak lanse edebilir miyim baba...strobababaa.güncel halini de bi haltmış gibi yapıştırdım babaaa...:D
[IMG]http://i54.tinypic.com/14uc27d.png[/IMG]
"el-pupu bin munzam" nerde yaav?:D
Geceye flat düşünüyorum genelde olduğu gibi... Bu Bernanke denen lebronlar lordunun akşam ne diyeceği belli olmaz... :)))
[quote=Astatin;352533]Strobab strobaba,
Her analist gibi ilk yorumumdaki yuvarlak ifadeleri görmezden gelip dünkü kanalizimi bir başarı destanı olarak lanse edebilir miyim baba...strobababaa.güncel halini de bi haltmış gibi yapıştırdım babaaa...:D
[/quote]
Bu krafiğiniz içimdeki analisti uyandırdı Astibaba.. Analiz yaptım, 82.500'ün altı short üstü long çıktı.. Artık bu ne işine yarar, bu laf zaten tüm kademeler için geçerli değil midir, böyle analizin yazı turadan farkı var mı vs. onu sen düşün... :..:
[QUOTE=excali;352534]"el-pupu bin munzam" nerde yaav?:D[/QUOTE]
yediler oni :o
ama bu işc kıllandırıyor beni histemik olarak
[quote=aslan;352537]yediler oni :o
ama bu işc kıllandırıyor beni histemik olarak[/quote]
nunu'nun göbek adı. Sen ne sandın ki???.dng
[QUOTE=excali;352538]nunu'nun göbek adı. Sen ne sandın ki???.dng[/QUOTE]
15'likde vardı ondan şeettim :..:
yalnız bu sa'nın holdingi ile bankası gene küçük yatırımcıyı yiyecek, nedense küçük yatırımcıyı yiyen hareketlerin çoğu bunlardan çıkıyor :mad:
Düşüşü bilmek için analize gerek yoktu asti bura çöker demiştim ben :) :)
şaka maka iyi graştı bugün..
dünkü dow kapanışıda kaynadı gitti arada :)
Altı üstü : Van poyint tiventi tiri pörsent düşmüşüz...;)
Rivijın: O kadar bile değil..
yarın önemli ya tamam ya devam.devam etmeli gibi duruyor ederse seviniriz.biraz daha graşarak kapansa çok hoş olacak yani.
az biraz yani çok deeel mesela 80.000 kapanış kafi bugün için :D:D
appas yine 4k ya düşer..bereket versin
[quote=TÜRKOĞLU;352544]yarın önemli ya tamam ya devam.devam etmeli gibi duruyor ederse seviniriz.biraz daha graşarak kapansa çok hoş olacak yani.
az biraz yani çok deeel mesela 80.000 kapanış kafi bugün için :D:D[/quote]
81650 bizi çağırıyor sanki patron :)))
[quote=Strategist;352536]Bu krafiğiniz içimdeki analisti uyandırdı Astibaba.. Analiz yaptım, 82.500'ün altı short üstü long çıktı.. Artık bu ne işine yarar, bu laf zaten tüm kademeler için geçerli değil midir, böyle analizin yazı turadan farkı var mı vs. onu sen düşün... :..:[/quote]
onu düşünüp halletmiştik patron..teprik ederim
[quote=perfectt;352541]Düşüşü bilmek için analize gerek yoktu asti bura çöker demiştim ben :) :)[/quote]
tamam abi..sonuçta analizde olsa söyleme de olsa ihtimalleri %50 aynı şey.ayrıca teprik ederim:D
[U][SIZE=4][COLOR=sienna][B]İYİ AKŞAMLAR,.brv.brv[/B][/COLOR][/SIZE][/U][B][SIZE=4] [/SIZE][/B]
[B][SIZE=4][/SIZE][/B]
[B][SIZE=4][/SIZE][/B]
Vidancör lazım mı?:..:
[quote=Astatin;352548]tamam abi..sonuçta analizde olsa söyleme de olsa ihtimalleri %50 aynı şey.ayrıca teprik ederim:D[/quote]
İhtimaller aynı doğrudur patron da seni yormuyalım diye demiştim :D ne biliyim sistem felan yazarsın sen analize vakit harcayıp işinden gücünden olma diye :..:
[quote=Strategist;352528]EURUSD'yi çok fena yukarı mı basacak lebron ne... Bu da flama değilse ben de uzay gemisi pilotuyum... :)))[/quote]
Dur bi saniye kırk yılda bir bişey tutturmuşum flamaya güncelleme yapayım.. :..: :..: Bi de teknik analiz işe yaramıyo diyolar.. :::
[quote=Strategist;352595]Dur bi saniye kırk yılda bir bişey tutturmuşum flamaya güncelleme yapayım.. :..: :..: Bi de teknik analiz işe yaramıyo diyolar.. :::[/quote]
Strobabaaaaaaa strobaaaabaaaa direkten döndük babaaaaaaa yine üwwwwww....
1,4,6,22,34 +12 dir çıkan..
1,6,12+12 yi banko çekmiştim.....1,6,9,12,34+12 gibi güzide kolonlarla 3+1 de kalmışım..iinngaaaaaaaaa:::
şş sfenksçi 25 kaat verirsen kupona scan edip yapıştıriiimm:::
825 den tazeeellerrrrr.....4k dan 7k'ya şortt
Strobaba strobaba karga pohu düşmediği saatlerde 1.4850 den eurusd şortladım motivasyonluk miktar...gurtar bizi baba...
yoksa paranoyak olacam strobaba...
[URL]http://video.mynet.com/halik080/megadeth-paranoid-black-sabbath-cover/852923/[/URL]
[quote=Astatin;352610]825 den tazeeellerrrrr.....4k dan 7k'ya şortt[/quote]
Eski bir voborsa sözü der ki, eğer VOB, FDJ in dehşet artısına rağmen az artı açtıysa ya pis graşacaktır ya pis ranacaktır...dng
[quote=Strategist;352595]Dur bi saniye kırk yılda bir bişey tutturmuşum flamaya güncelleme yapayım.. :..: :..: Bi de teknik analiz işe yaramıyo diyolar.. :::[/quote]
Size kanım çok ısındı, size Analist diyebilir miyim
günaydın patronlar,rastgele..
dow kapanışı ve akabinde future performansı yine kaynayacak galiba ?
[quote=Astatin;352612]Strobaba strobaba karga pohu düşmediği saatlerde 1.4850 den eurusd şortladım motivasyonluk miktar...gurtar bizi baba...
[/quote]
Geçen bankamdan mail aldım "EURO'nun düşüşünden faydalanın" diye. EURO düşerse para kazandıracak bi fon mu ne çıkartmışlar. O zaman anladım ki EUR/USD 2,0001 görmeden düşmez... :..:
[quote=Strategist;352622]Geçen bankamdan mail aldım "EURO'nun düşüşünden faydalanın" diye. EURO düşerse para kazandıracak bi fon mu ne çıkartmışlar. O zaman anladım ki EUR/USD 2,0001 görmeden düşmez... :..:[/quote]
Patron içimde 6 ay içinde yırtacakmışım gibi bir his var:::::: çok yırtıcı bir yaratık oldum çıktım **:D:D bu VOB adamı açgözlü ediyir...amma VOB dan değil reel den yırtacak...:D
Bu Pala Napiii :)
Günaydın Millet...
Ayrıca bugün dow da %1,5 dan, xagusd de %3 den, xauusd de %2 den, vob da ise %3 den büyük düşüş bekliyorum...ama çıkış da olabilir diyeyim ki, bu mesajımız öne alınıp dalga geçilmesin..üühühühü
[quote=Astatin;352614]Size kanım çok ısındı, size Analist diyebilir miyim[/quote]
Bana hayali ihracatçı, tarihi eser kaçakcısı, dopingli maraton koşucusu vs. diyebilirsin ama analist dersen bozuşuruz... ::: :..:
Yoksa EURUSD'de tüm yaşananlar koca bir flama mıydı? Yoksa hedef 5,0 mı? :::
Soru: Aaşğıdaki iki durumda geçen "Yeni Şapka" ve "Hain Kurt" aslında nedir...hehehe
1) "Melaba ben de zamanında sizin gibi Hain Kurt un mağduru olmuş, Masum Kırmızı Şapkalı kızım. Ama sonra mükemmel bir başka şapka satın aldım. O beni hain kurttan koruyor. Vahşi ormanda rahat rahat çilek topluyorum kimse bana dokunamıyor. Size de tavsiye ederim"
2) "Melaba ben de sizin gibi Hain Kurt'un mağduru olmuş, Masum Kırmızı Şapkalı kızım. Hem araştırma yaptım hem de duydum, şu şu marka bir şapka varmış. Alanlara ne kurt ne de hiçbir vahş hayvan dokunamıyormuş. Üstelik saldırıya uğrama korkusu olmaksızın rahat rahat toplayıp sattığınız çileklerle
şapkanın parasını da çıkarıyorsunuz. Mükemmel bir şey olsa gerek, ona sahip olmak istiyorum. Siz ne dersiniz"
[quote=Strategist;352626]Bana hayali ihracatçı, tarihi eser kaçakcısı, dopingli maraton koşucusu vs. diyebilirsin ama analist dersen bozuşuruz... ::: :..:[/quote]
"Kurt Adam" desem:D:D:D daha doğrusu "Hain Kurt" desem
[quote=Astatin;352629]"Kurt Adam" desem:D:D:D daha doğrusu "Hain Kurt" desem[/quote]
Benim gibi birine Gurt Adam dersen sazan vurur seni ona göre... :..:
[quote=Strategist;352630]Benim gibi birine Gurt Adam dersen sazan vurur seni ona göre... :..:[/quote]
Heya..doğru diyon..du bakayım gelecek mi...Eyyyyy Saaazaaaann geldiysen üç kere masa ya vur....
İYİ GÜNLER+.+.
çekirdekteki enflasyon geçici miymiş.?? Ya bir de kalıcı olacak olursa , pahalıya çekirdek yiriz. üüüüüüüüüüü
Hadi goçum GBPUSD.. Şu aralıktan kurtuldu mu uzun vadeli takılan büyük fonlar vs. atlar buna.. Boğalar için mutlu günler uzakda değil mi ne... :)))
Beraber Graştık biz bu yollarda.....graşalım beyler acelemiz var