halen kesmemiş, bıçağın ucu köreldi (güç kaybeden piyasa)
Printable View
halen kesmemiş, bıçağın ucu köreldi (güç kaybeden piyasa)
Derinlik açılırsa piyasa daha dengeli hareket edebilir bazı saçma sapan hareketlere güç göstergesi olarak yaptırım olur yoksa ky bakmakla hiçbirşey elde etmez hatta zararı olur son 4 aydır derinliğin olmaması piyasanın yapısını da kısa vade hareketlerde etkiledi uzun vadede değişen çok fazla bir şey olmadı
ne macd'mış arkadaş..biz burda yazdıkça sündürüyorlar...
[QUOTE=clark;349300]Derinlik açılırsa piyasa daha dengeli hareket edebilir bazı saçma sapan hareketlere güç göstergesi olarak yaptırım olur yoksa ky bakmakla hiçbirşey elde etmez hatta zararı olur son 4 aydır derinliğin olmaması piyasanın yapısını da kısa vade hareketlerde etkiledi uzun vadede değişen çok fazla bir şey olmadı[/QUOTE]
derinliğe göre işlem yapılmaz...doğrudur...bitirir adamı...
sonunda macit bey yukarı kesiyor, ha gayret, 84,200-84300 gibi işlem tamam sanırım.
Bu vob hangi şenliğin zurnacisiki
hayret bişi yaw..tam al verecekken öküz gibi basıyolar..kaçıncı bu... öfff.. işimiz var...
hocam yapıyı iyice karmaşıklaştırıp herkesi çarpma derdindeler galiba
son durum nedir formasyonu bozdularmı
niye bozulsun ki..macd yukarı kesmesi senaryo dahilinde zaten.. hatta yeni en yüksekler bile olası.. dün vermiştim..
bugün macd aşağı kesince kısa pozisyonumu fulleyeceğim...
gazamız mübarek olsun, cebimiz para dolsun.
vallahi paralar gani gani olsaydı sırf sizin için kısaları tabana kadar basardım
sırf sizler için cumartesi sayısal oynayacam
hayatımda hiç oynamadım
çıkarsa palaya inat basacam kısaları dibe kadar.
passat
[quote=halojen;349330]bugün macd aşağı kesince kısa pozisyonumu fulleyeceğim...[/quote]
Abbooovvvv
dı teybıl
:::
yuhhhh 85000 olduk yahu
ayu kaldımı acaba
passat
[quote=halojen;349330]bugün macd aşağı kesince kısa pozisyonumu fulleyeceğim...[/quote]
Hocam yeni zirve geldi dediğiniz gibi, artık dönüş zamanı mı?
arkadaşlar bana acil olarak bakır fiyatlarını gösteren bir site lazım
2010 yılından bu yana
yardım ederseniz sevinirim
passat
kısacılar battı
geçmiş olsun herkese
passat
[quote=PASSAT;349369]arkadaşlar bana acil olarak bakır fiyatlarını gösteren bir site lazım
2010 yılından bu yana
yardım ederseniz sevinirim
passat[/quote]
[url]http://www.lme.com/copper_graphs.asp[/url]
sat okunu koyamadan tepe tekrar ötelendi... bu atak yeni yüksek yapamadan aşağı dönseydi ancak kesinleşecekti...olmadı..
olası tepe tarihleri 11-12 nisan...
sinyali görmeden poz.açtık..acemice oldu..bekliycem artık...
Bugun sat gelmez en yüksekten kapatırlar muhtemelen
[quote=halojen;349399]sat okunu koyamadan tepe tekrar ötelendi... bu atak yeni yüksek yapamadan aşağı dönseydi ancak kesinleşecekti...olmadı..
olası tepe tarihleri 11-12 nisan...
sinyali görmeden poz.açtık..acemice oldu..bekliycem artık...[/quote]
hocam peki yeni tepe görmeden dönem ihtimali varmı?
[quote=Sekube;349388][URL]http://www.lme.com/copper_graphs.asp[/URL][/quote]
kardeş teşekkürler
passat
Hayırlı olsun ayı piyasamız başladı yarın japon depremi 2000 puan düşürür Pazartesi Amerikadan Kongre krizi haftaya İspanya veya İtalyadan bir banka krizi yada Merkez gerekirse zorunlu karşılığa devam diye konuşur 80 bine serbest düşüş...Kaddafinin parasıda kurtaramaz artık boğaları...Sayın Halojen teknik analiz yorumlarınız için teşekkürler siteye sizi okuduktan sonra üye oldum açık konuşmak gerekirse.İyi akşamlar
[URL="http://www.forexprostr.com"]www.forexprostr.com[/URL] ayarlardan türkçeyi seçin
düzeltme başladı gibi gazamız mübarek olsun 85275 kısa
halojen in ikinci grafiğine göre ikinci bir tepe daha da olabilir dikkatli stoplu olmakta fayda var ama ikinci tepe olursailkinin çok üstünde olmaz sanırsam
halojen abi nerdesin topiğin reytingi düştü
Halojen pazartesi salı ikinci tepe bekledi ve içinde bulunduğumuz senoryo için mavi senoryoda basamaklı iki tepe öngördü çizimine göre 86 ve 87 şeklindeydi tepeler ama dun dediğimiz gibi ayı piyasamız bugün 86350 direnci geçilemeden başladı Arabın maliyeti 76000 87den bassa ne olur 86350 den bassa ne olur ben asıl bu bayrakçı bogalara acıyorum bu sabah 7000 86 maliyetleri var demekki adamın gozu kapanır derlerler ya oyle bır durum Allah yardımcıları olsun
halojenin şartı gerçekleşti diye anladım ben clark. dönüp sat verirse fulleyecem diyordu ki macd sattı
[QUOTE=Se_M;349637]halojenin şartı gerçekleşti diye anladım ben clark. dönüp sat verirse fulleyecem diyordu ki macd sattı[/QUOTE]
halojen in bahsettiği yapı bozulmamışssa yeni bir tepe ihtimalinde iknci en yüksekte görülmesi gerekiyordu belkide yeni yapı da oluşmuş olabilir
Düzeltme başlamış olabilir fakat olmayabilirde aman dikkatli olalım...
Sn Sazan'ın topiğinde Sazan'ında onayladığı bir ihtimale göre buralarda bir süre yatay kalıp sonra 90 - 92 000 lere kadar gidebilir...
[IMG]http://imagehostu.com/images/444ads_z.gif[/IMG]
[QUOTE=hilmi;349642]Düzeltme başlamış olabilir fakat olmayabilirde aman dikkatli olalım...
Sn Sazan'ın topiğinde Sazan'ında onayladığı bir ihtimale göre buralarda bir süre yatay kalıp sonra 90 - 92 000 lere kadar gidebilir...[/QUOTE]
yatay kalıp yükselirse 92 balon olur geri dönüşüde çok hızlı gerçekleşir buralardan düzeltirse daha sağlıklı yükseliriz zaten tepesinden 2000 puan indi aşağı bunuda düzeltmenin başlangıcı olarak sayabiliriz bana göre 83500 84 düzeltip 92000 lere çıkarız
[QUOTE=clark;345084]bu piyasa seçime kadar 92000 i geçer bunların niyeti kötü bir köşeye not edelim geldiğimiz noktada bütün yurtdışı olumsuzluklarına vobta 1500 puan tepki verdik birde dowdaki düzeltmenin bitip yukarı gitmesi var[/QUOTE]
ozaman 76 binlerdeydik şimdi ne kadar yakınız
selam arkadaşlar..bugün hiç bakamıyorum piyasaya... görünüşe göre bu bir düzeltme.. haftasonu ayrıntılı bakarım..kolay gelsin..
Haftasonu hayatında ilk defa loto oynayacak bir arkadaş vardı etiler tarafında loto bayii var bizim dayının gelsinde bir kolon benim bir kolon da halojen kardeş için oynasın parasıda benden hadi bakiiim hhhhh ne diyorsak o
selam üstad zararı yok sen kendine iyi bak yeter sevgiler saygılar
haftasonuna flat... 84200 kısaları 83700den kapadım gitti... düşüşün başladığına ikna olmadım..
[QUOTE=halojen;349192]yarın için iki ihtimal...
[IMG]http://i1104.hizliresim.com/2011/4/6/10888.bmp[/IMG][/QUOTE]
perşembe günü için iki ihtimalimiz vardı..bunlardan hiçbirini çizmediler.. dolayısıyla henüz sat sinyali oluşmadı...bana göre..
82.750-83.250 aralığına gelirse tekrar alım düşünebilirim...
iyi haftasonları dilerim...