[QUOTE=YARAMAZCIKCAN;287766]3000 puan 63600 demek çok fazla değilmi parite bizim son kapanıştan aşağıda bu nasıl olacak.,.,[/QUOTE]
vob için %3-4 dır..vob için demiştim..ama tahmin tabiki...
Printable View
[QUOTE=YARAMAZCIKCAN;287766]3000 puan 63600 demek çok fazla değilmi parite bizim son kapanıştan aşağıda bu nasıl olacak.,.,[/QUOTE]
vob için %3-4 dır..vob için demiştim..ama tahmin tabiki...
Hadihayırlısı yaşarsak görürüz şurda kaldı 8 saat yoruma teşekkürler
[QUOTE=enorton;287291]Diyelim evet çıktı ama 2 gün boyunca dow, dax göçtü veya hayır çıktı ama dow, dax 2 gün boyunca uçtu o zaman ne olacak ;)[/QUOTE]
[QUOTE=enorton;287292]Benim tahminim %55 evet çıkacak...[/QUOTE]
Evet %58 çıktı ve ayrıca fdow bizim kapanışa göre 220 puan yukarıda... Bakalım açılış nasıl olacak??
bizim kapanışımız sonrası dow yaklasık yuzde 2,3 yukarda ve su anda fdow cuma kapanısının 50 puan uzerınde.bızde referandum fılan bıle olmamıs olsaydı 1000 puana yakın gap olurdu diye dusunuyorum. referandum payı ne olur bılmem ama onu da uzerıne koyunca olusacak gap umarım cok can yakmaz..
Günaydın! Sevgili forumdaşlar. Referandum sonucu ülkemiz adına hayırlı olsun!
Kalbimize.Gönlümüze göre keyifli bir hafta olması ümidiyle! :)
Büyük ihtimal şu kırmızı noktalı yerden açacak.. :)))
Hemen açılışla short'lamam, önce yukarı gidiş için isteksizlik görmem lazım, ama ya bugün ya yarın müthiş short fırsatları vermesini bekliyorum şahsen...
Ne dediniz? Teminatlar 800 olduğu gün referandum sonucu biliniyor muydu? Yok canıııııımm.... Komplo teorisi bunlar... :)
[quote=Strategist;287796]Büyük ihtimal şu[SIZE=3][COLOR=red][B] kırmızı noktalı[/B][/COLOR][/SIZE] yerden açacak.. :)))
Hemen açılışla short'lamam, önce yukarı gidiş için isteksizlik görmem lazım, ama ya bugün ya yarın müthiş short fırsatları vermesini bekliyorum şahsen...
Ne dediniz? Teminatlar 800 olduğu gün referandum sonucu biliniyor muydu? Yok canıııııımm.... Komplo teorisi bunlar... :)[/quote]
muzır yayın yapmayalım..:D
Günaydın, iyi bir gün dileklerimle....lelele.lelele
Borsadan çok [U]tahvil faizi[/U] ne açacak, onu daha çok merak ediyorum..:eek:
Günaydınnn,
Referandum sonucu umarım memleket için hayırlı olur. Sanmıyorum ama istiyorum..FDJ yine uçmuş, iyili şortları 1 adt sembolikte tutumuşuz yoksa kabus kobar olardı...stropatronun kırmızı noktasını teprik ederim..
(kayaboss: olur bundan sonra 24 saat nöbet tutarım topiğe siyaset yazanları kışkırmak için...aha siyasetyazmışsınız yine uyarılara rağmen, hadi naş ilgili topiğe :))
gunaydınlar...
kırmızı nokta çok hoş...:))
referandum sonucunu bilen pelayı tebrik ederim...:)
herkese hayırlı seanslar...uzun arkadaşları tebrik ederim(ben de dahil)..kısa arkadaşlara sabırlar dilerim...flat lere ise saygılarımı iletirim..:)
[quote=Astatin;287563]selpatros ühühühühühü
[IMG]http://i53.tinypic.com/339nev7.png[/IMG][/quote]
longçuları teprik ederim..
[quote=excali;287797]muzır yayın yapmayalım..:D
Günaydın, iyi bir gün dileklerimle....lelele.lelele
Borsadan çok [U]tahvil faizi[/U] ne açacak, onu daha çok merak ediyorum..:eek:[/quote]
Tahvilde(faizde) açılış düşük olur ama sonra yükselir... TCMB, Yabancı Yatırım Bankaları v.b. mevsimsel olarak enflasyonda yükseliş olacağını bekliyorlar ve ayrıca genel seçim sürecine girildiği için de kamu harcamalarının artması vesilesi ile yaşanacak parasal genişlemenin de enflasyona yukarı etkisi olacağını bekliyorlar..bu nedenle tahvilde faiz oranlarında düşük açılış sonrası yukarı hareket olacağını düşünüyorum...
günaydın.
bol kazançlar..
Günaydın arkadaşlar hayırlı işler
longda kalan arkadaşlara tebrikler.
Tahvil'de 7.5 çok önemli... Altına iner de birkaç gün kalırsak o zaman 90.000'lerden bahsedebiliriz... Aslında uzun vadeli manzarada çift dip benzeri bir görüntü var, düşüşü absorbe etmek için de yeterince uzun bir süre yatay gitmiş, ama o arada gelen tepkinin 10 seviyesinin üzerine çıkamaması henüz taban görülmedi izenimi veriyor bana... Sabah sabah ne anlatıyorum ben ya... üvvv... Patron nerde... üvvv...
Günaydın arkadaşlar hayırlı işler
longda kalan arkadaşlara tebrikler.
[quote=Strategist;287811]Tahvil'de 7.5 çok önemli... Altına iner de birkaç gün kalırsak o zaman 90.000'lerden bahsedebiliriz... Aslında uzun vadeli manzarada çift dip benzeri bir görüntü var, düşüşü absorbe etmek için de yeterince uzun bir süre yatay gitmiş, ama o arada gelen tepkinin 10 seviyesinin üzerine çıkamaması henüz taban görülmedi izenimi veriyor bana... [B]Sabah sabah ne anlatıyorum ben ya[/B]... üvvv... Patron nerde... üvvv...[/quote]
Tatilinden bahsediyodun,maceralar konusunda açılım yapacaktın..::::::
güzel bir gün güzel bir sabah, bununla birlikte bol kazançlı haftalar...
Türkiye ile ilgili büyük zırvalar sona erdi, bundan sonra dış piyasayla trencilik oynarmıyız acaba :D
[quote=excali;287813]Tatilinden bahsediyodun,maceralar konusunda açılım yapacaktın..::::::[/quote]
Ben güney yada batıdaki mecralarda maceralar peşinde koşmak istiyorum..FOÇA olabilir misal...:::::: Günden güne gözüme giriyor zaten..ehuehue
IMF: EKONOMI YONETIMI IMF BASKANI KAHN'I TURKIYE'YE DAVET ETTI - BLOOMBERG HT
-MATRIKS-
[B][COLOR=#ff0000]Niye ki???:eek:[/COLOR][/B]
[QUOTE=selçuklu;287594]fdow kanalizasyonel ewsel ve projeksyonel bakış .... :::::: ..
pazartesi görüşürüz inşallah .. hatatil sonra sı yoğun başlayacak işler .. üvvvvvv
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/d9b4ee43.png[/IMG][/QUOTE]
fdow sayım live ... teprik ederim ... ühühühü .. ehueuhuuhe .. :o:o:D:D
[IMG]http://ressim.net/a/upload/9aa7e309.png[/IMG]
bu arada %3-4 gibi bir artı açysadı okazyonik fulşort macera denemesi olabilirdi o mecralarda..ve fekat dağ fare doğurdu gibi görünüyor... amma dağ fareyi doyurabilir de sonra..bilemeyonnnn
sayımıda öne alayım .:o:o. sazan abinin sayım hakkındaki yorumu ahanda burada .. +.+.
[url]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5481&p=287814#post287814[/url]
[QUOTE=selçuklu;287352]cümleten iyi bayramlar ...sağlık sıhhatle daha nice bayramlara inşallah :)
pozu bozmadım long girdim ... bayrama .....
ahanda endekste tahminim sayım .. buyrunuz .. üvvvv .. ingaaaaa
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/c5509179.png[/IMG][/QUOTE]
[quote=excali;287813]Tatilinden bahsediyodun,maceralar konusunda açılım yapacaktın..::::::[/quote]
Borsacı adamın tatili macerası mı olur.. Forex'de takılıp arada paso yeni teoriler çalışıp sistem geliştirdim. :)))
Astatinospatros bak sistemin trendde silkelenmeme ve yatay piyasada gıpraşmama kodlarını sıfırdan tekrar yazdım bak nooldu... Acaba farkında olmadan şoptimizasyon mu yaptı diyorum ama VOB'un tüm zaman dilimlerinde ve korele yabancı piyasalarda performans arttı.. Sistem kullanacam falan yok yemişim sistemini de bundan sonra buna takmaya çalışacam... üvvv... :::
don + atlet ... full + full flat exitledim .... bakalım ...ühüühüh .. ...
vayyyyyy .. aynı yerden revere kısalsam okurmuş üühüüh ... .. :o:o
hula son yemek midir nedir...heueheh
Tırtık amaçlı histemsel sembolik short'ları kapatıp tırtık amaçlı histemsel sembolik long açtım... Adam gibi short'lanacak yer gelmedi daha... Akşam Dow'da açılışta KY long'latma operasyonu olacak, o zaman kadar bizde de benzer aktiviteler devam eder... Ama geceye short... Bu hafta her geceye short...
[quote=excali;287819]ımf: Ekonomı yonetımı ımf baskanı kahn'ı turkıye'ye davet ettı - bloomberg ht
-matrıks-
[b][color=#ff0000]niye ki???:eek:[/color][/b][/quote]
sanırım imf sıkıntıda ,bir yardıma ihtiyacınız varsa yardımcı olalım diyecekler ::: ::: :::
[quote=Strategist;287828]Borsacı adamın tatili macerası mı olur.. Forex'de takılıp arada paso yeni teoriler çalışıp sistem geliştirdim. :)))
Astatinospatros bak sistemin trendde silkelenmeme ve yatay piyasada gıpraşmama kodlarını sıfırdan tekrar yazdım bak nooldu... Acaba farkında olmadan şoptimizasyon mu yaptı diyorum ama VOB'un tüm zaman dilimlerinde ve korele yabancı piyasalarda performans arttı.. Sistem kullanacam falan yok yemişim sistemini de bundan sonra buna takmaya çalışacam... üvvv... :::[/quote]
Stropatro
Sistem bir sudur, iç iç kudur ..ehuheuhee...Ben Multipass a sadece sinyalin geldiği barın kapanışı önceki barın en yükseğinden en az 250 pivan aşağıda(SAT için), önceki barın en düşğünden en az 250 puan yukarıda (AL için) olsun gibi basit bir satır ekledim.. beyle olunca muhteşem oldu..sence optimizasyon sayılır mı...ühühühühühhüü.. sisteme takma konusuna gelince.....takılır takılmaz o ayrı konu da, kesin olan şu; gecey sisteme ters girmeeycen..flat serbest...
[IMG]http://i54.tinypic.com/2n6vpdi.png[/IMG]
[quote=Strategist;287828]Borsacı adamın tatili macerası mı olur.. Forex'de takılıp arada paso yeni teoriler çalışıp sistem geliştirdim. :)))
Astatinospatros bak sistemin trendde silkelenmeme ve yatay piyasada gıpraşmama kodlarını sıfırdan tekrar yazdım bak nooldu... Acaba farkında olmadan şoptimizasyon mu yaptı diyorum ama VOB'un tüm zaman dilimlerinde ve korele yabancı piyasalarda performans arttı.. Sistem kullanacam falan yok yemişim sistemini de bundan sonra buna takmaya çalışacam... üvvv... :::[/quote]
Kullanmayacaksan ne yapacan stro hocam ,ver bana bari ben kullanayım o zaman :..:
[quote=Astatin;287839]Stropatro
Sistem bir sudur, iç iç kudur ..ehuheuhee...Ben Multipass a sadece sinyalin geldiği barın kapanışı önceki barın en yükseğinden en az 250 pivan aşağıda(SAT için), önceki barın en düşğünden en az 250 puan yukarıda (AL için) gibi basit bir satır ekledim.. beyle olunca muhteşem oldu..sence optimizasyon sayılır mı...ühühühühühhüü.. sisteme takma konusuna gelince.....takılır takılmaz o ayrı konu da, kesin olan şu; gecey sisteme ters girmeeycen..flat serbest...
[/quote]
Patronaj fikir harika, Zenith'de de benzer şeyler kullanıyorum, ama ben biraz farklı yaklaştım. 250 puan yerine x*ATR() kullanırsan sistem daha uzun ömürlü olabilir. Zira 250 puanın değeri VOB 70.000'ken başkadır, 50.000'ken başkadır. Ayrıca değişik volatilite koşullarına da sistem otomatikman ayak uydurur.
Ayrıca puan yerine ROC() ve PDI() MDI()'deki değişikliklere bakmak bende çok daha iyi sonuç veriyor, bir bak istersen... ;)
[quote=a.kaya;287840]Kullanmayacaksan ne yapacan stro hocam ,ver bana bari ben kullanayım o zaman :..:[/quote]
Bir çeşit ego tatmini Kaya patron.. :) Ama günün birinde güvenebilirsem kullanacağım.. Henüz güvenebileceğim kıvama gelmedi, hala her volatilite koşulunda istediğim gibi çalışmıyor, koşul seçiyor... Ama sonuca yaklaştığımı hissediyorum...
[quote=Strategist;287841]Patronaj fikir harika, Zenith'de de benzer şeyler kullanıyorum, ama ben biraz farklı yaklaştım. 250 puan yerine x*ATR() kullanırsan sistem daha uzun ömürlü olabilir. [COLOR=red]Zira 250 puanın değeri VOB 70.000'ken başkadır, 50.000'ken başkadır. Ayrıca değişik volatilite koşullarına da sistem otomatikman ayak uydurur.[/COLOR]
Ayrıca puan yerine ROC() ve PDI() MDI()'deki değişikliklere bakmak bende çok daha iyi sonuç veriyor, bir bak istersen... ;)[/quote]
:::::: yes patron.. 250 puan deel zaten (%0.xxxx*C) kullanıyorum..:::
ATR, PDI-MDI başka bir şekilde sistemde var..O yüzden ikinci bir filtre olarak şeettirirsek olası bir falsosunda logaritmik çarpılırık..ayrıca price only filtreler bence indiklere hep takayi..teprik ederim...ROC dan diskindiğim kadar paris hilton dan diskinmedim desem yeridir
[quote=a.kaya;287838]sanırım imf sıkıntıda ,bir yardıma ihtiyacınız varsa yardımcı olalım diyecekler ::: ::: :::[/quote]
Bodrum'da tatil sezonu, bitmemiş de olabilir mi??:..::..:
[quote=excali;287819]IMF: EKONOMI YONETIMI IMF BASKANI KAHN'I TURKIYE'YE DAVET ETTI - BLOOMBERG HT
-MATRIKS-
[B][COLOR=#ff0000]Niye ki???:eek:[/COLOR][/B][/quote]
Bayram harçlığı vericektir patron .lelele
[quote=Astatin;287845]ROC dan diskindiğim kadar pairs hilton dna diskinmedim desem yeridir[/quote]
Yapma patronaj... ROC()'suz sistem mi olur... üvvv...
PROC(13)'ün ve ROC(mov(c,13,e),13,%)'nin trendlerde ve yatay piyasadaki hareketlerine bir daha bi bak... Paris Hilton mu Kim Kardashian mı bilmem ama benim işime yarıyo... üvvv.. :..:
[quote=Strategist;287848]Yapma patronaj... ROC()'suz sistem mi olur... üvvv...
PROC(13)'ün ve ROC(mov(c,13,e),13,%)'nin trendlerde ve yatay piyasadaki hareketlerine bir daha bi bak... Paris Hilton mu Kim Kardashian mı bilmem ama benim işime yarıyo... üvvv.. :..:[/quote]
Ne o lem??
Topikte kuantum fiziği mi çalışıyonuz asteyle???::::::
[quote=excali;287850]Ne o lem??
Topikte [B]kuantum fiziği[/B] mi çalışıyonuz asteyle???::::::[/quote]
He ya... Paris Hilton fiziğini iyileştirmek için kuantum diyeti uygulamaya başlamış ondan bahsediyok... :::
[quote=Strategist;287848]Yapma patronaj... ROC()'suz sistem mi olur... üvvv...
PROC(13)'ün ve ROC(mov(c,13,e),13,%)'nin trendlerde ve yatay piyasadaki hareketlerine bir daha bi bak... Paris Hilton mu Kim Kardashian mı bilmem ama benim işime yarıyo... üvvv.. :..:[/quote]
valla patron kimi esmer kimi sarışın sevi....ben ROC almayayım..ühühü..ROKA da sevmem zaten...ühühühüh..
biraz daha al sat yaptım ve .. bugünlük dükkanı kapattım ... ... işler var onları halledecem .... size kolay gelsin .... öğleden sonra biraz hareket olabilir belki yetişirsem gelirim .. ühühüühüh ......:o:o:o:o