ele gücün bize yetiyordu AĞA...aha sn guzu konuşuyo....bide sen söyle görelim...
Printable View
ele gücün bize yetiyordu AĞA...aha sn guzu konuşuyo....bide sen söyle görelim...
verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..
kuzu bu boru deell
60.650...çok pis korkuttum kerizziii...artık dikiş tutturamaz...
[QUOTE=jani;163279]60.650...çok pis korkuttum kerizziii...artık dikiş tutturamaz...[/QUOTE]
guzum 60300 gırılırsa o dikiş heç tutmaz gayri :::
[quote=mukora;163271]ele gücün bize yetiyordu AĞA...aha sn guzu konuşuyo....bide sen söyle görelim...[/quote]
söyleyecek bişeysi yokki...mukorom...
döve döve bes kurusu kalmamıs ama hala forumlarda yorum yazan eylenen bi sürü HODOOO su var....
yok öyle olursa böyle olur yok böyle olursa şöyle olur diyen....
öyleyse gir mala...yaz anında bakalım kazanıyormusun...bol keseden atıyor kerizzzler....
ayıp olmasın diye az gevşedi imansız....
[quote=fXci;163286]guzum 60300 gırılırsa o dikiş heç tutmaz gayri :::[/quote]
fxci bugün trade yok mu?
HODOOO...
borsada herseyini kaybetmiş...borsadan kopamıyana denir....
küskü geliyo küskü ...
oylamaya sunuyorum...
ortalama maliyetim 60 150......60 500 e indi...
basabastan kapıyayım mı....devam mı...
[QUOTE=feridunabi;163291]fxci bugün trade yok mu?[/QUOTE]
yok bugun ben garantı kazanc goremeyorum korkuyorum feridunabi pelam bugun namıssız ::: emme garantı kazanc gordummu yazarım gayrı ... [B]geşke guzum gıbın zlowly treyder olsam gayrı oh ne gozel avını yedi şindi bi çalının dibinde zindirim yapayor ..... gunesleneyor..... beynine gurban oldumunun[/B] :::
benim maliyeti...60 150 asagı geçmezse....hedefi yukarı....izliyoruz....
çünki bu maliyet...klasik slow traderin kademeli mallanma maliyeti...o onları görüyor...
biz çogunluksak...ölse inmez...dow göçse bu çıkar...ımkb bu işte....
[B]geşke guzum gıbın zlowly treyder olsam gayrı oh ne gozel avını yedi şindi bi çalının dibinde zindirim yapayor ..... gunesleneyor..... beynine gurban oldumunun[/B]
[quote=jani;163307]çünki bu maliyet...klasik slow traderin kademeli mallanma maliyeti...o onları görüyor...
biz çogunluksak...ölse inmez...dow göçse bu çıkar...ımkb bu işte....[/quote]
buna tedbir aldım....61 300 den yaptıgım 1/3 kademe shortlarımı 60 300 de kapayıp bi 1000 puan alacagım...yukarı çıkarsa tekrar shortlamak üçün....
o koskoca pastada kaç tane klasik slow trader war kuzum...görse bilem,...çiftçi geceleri kümese girip bir tane tavuk çalan tilkiye bişii demez diye düşünüyorum.
onu asıl işi her saat kümesi talan etmeye çalışan kurt sürüleriyle...acımaz onlara gördüğü yerde sıkar domdomu...
bira trade yapayım dedim.. 700 den şortu kapadım.. anında 500 gösterdi...
guzum ne diyor gıpraşma yanarsın... al pozunu yat çalı dibinde...
[QUOTE=ATHLON;163315]o koskoca pastada kaç tane klasik slow trader war kuzum...görse bilem,...çiftçi geceleri kümese girip bir tane tavuk çalan tilkiye bişii demez diye düşünüyorum.
onu asıl işi her saat kümesi talan etmeye çalışan kurt sürüleriyle...acımaz onlara gördüğü yerde sıkar domdomu...[/QUOTE]
slow treyderlerin özellivini bilmiyon herhal athlon e-bay :::
1 slow treyder kactane fast treydere bedel bılıyonmu ::: koskoca pastada kac tane varkı deyorsun evet dovru deyorsun
emme slow treyderi slow treyderliğe iten fortpöy buyuklugunun dana gibi olmasıdır:::
yuani slow treyderin fortpöyü = dana gibi böyük :::
bu forumda ben saaa hemen 3 dene slow treyder sayam ::: guzum , hexen baba , sovalye :::
peki...
[B][COLOR="Red"]Guzum[/COLOR][/B] sankim 60300 yeresine giderse busefer tekrar yukarya donmeycek gibin geleyor baa ::: emme sadece 15 dk bakayorum ....... yanıltmayayım yane...
aslında kuvvetli yer ora hem fibo hem kanal destei var emme içimden bı ses eger vob 60300 teste gıderse testiyi yolda kırar deyor gayri
testiyi kırmamak ucun 60300 test etmeden aradan bıyerden yukarı donmesı leazım ::: allah belanı verecek PELA
ayrışma zamanıdır...bizimkinin şanındandır...
lanet olası dow...ne var yukarıda gören varmı...
Dowa sevgi gosterin eksper bey sevdikce sever bizi
[IMG]http://i38.tinypic.com/2vt9t7b.png[/IMG]
dow intahar etmek icin cıkıyor oraya.....başka secenek yok...
Jani selamlar nasıl son durumlar.
[quote=Larossıan;163434]Jani selamlar nasıl son durumlar.[/quote]
larosian...yarın long oluyorum...cünki zaman bitti...önceden yazmıştım stratejiyi...bulursam alıntılarım....kasım ortası olayı dip...ve yıl sonu rallisi...
bu sefer 7000 puanla yetinecegiz...güzel kardesim....
bu topigin baslarını okursanız...şu iddilaraı görecekseniz...
1-ekim sonu ile kasım 15 arasında bi dip yapıp milleti dökmek ve yılsonu rallisine çıkmak....
2-bu dibin derinligini yüzde 20 öngördüm....agam yüzde 11 indi....
şimdi kasımın 10 dayız....zaman daraldı...zamanı zorladı....bi yüzde 9 daha düşüşe vakit yok....bu nedenle...yarın long olacagım....tabikii dipten...
tabiiiki delianlıyım...hemide dogustan...
emme...
salak hiç degilim....
bu topicte...ilk düşüşte 7000 puan...
1 kdum 2.15 aldım....
yatay didişmede 700 puanı cebe attım...ve elimde 60 150 shortlarım var....
yani öngördügüm düşüşten maksimum karı elde etmiş bulunuyorum....
vetana ve millete hayırlı ossun....
öyle algılıyorum ki...bu kez pişmanlıga oynuyacak agam....onu pişman etmezsem namerdim....ha ha ha
hedge ci yawrular...banker usaglar aralık 2009 da bilanço kapayacak...ve [EMAIL="S@P"]S@P[/EMAIL] deki çıkıştan daha çok para kazanmışlarsa o oranda bonus alacaklar....
borsada her hedef tutar....eninde veya sonunda...
ama önemli olan...ZAMANLAMAYI TUTTURMAK VE PARA YAPMAKTIR....
PARA YAPMAK...
PARA YAPMAK...
PARA YAPMAK...
benim işim bu....
[quote=jani;163464]hedge ci yawrular...banker usaglar aralık 2009 da bilanço kapayacak...ve S@P deki çıkıştan daha çok para kazanmışlarsa o oranda bonus alacaklar....[/quote]
1-eger şu anda çok karlı ve nakit ise [EMAIL="usag...S@P"]usag...S@P[/EMAIL] Yİ ASAGI BASMAYA UGRASACAKTIR....o zaman çok büyük kar görünecek ve bonus fişek...
2-EGER...USAG tüm elindeki malı [EMAIL="s@p"]s@p[/EMAIL] ye gömmüş...ve maldan çıkamamışsa istenilen [EMAIL="yüzdede...S@P"]yüzdede...S@P[/EMAIL] yi fişeklemeye çalışacaktır....
şimdi...bu iki usagın mücadelesinden para yapacagız....ha ha ha
yarın çekiklerin yardımıyla...eldeki shortları karla devredersek....işimiz iş usaglar...
Emme nazlıymış emme mızıkcıymıs namıssız PELA da yuaw ::: guzum vur şuun gafasına bidene .....
gol olur tahminim .. dimi fxci patronaj .. ??
[QUOTE=selçuklu;163507]gol olur tahminim .. dimi fxci patronaj .. ??[/QUOTE]
emin deelim selcuklu abeyim net goremiyorum gayri ... ::: kör oldum...
jerfino buralardaysan ses ver ne alemdesın gayri
[quote=fXci;163509]emin deelim selcuklu abeyim net goremiyorum gayri ... ::: kör oldum...[/quote]
Fxci görüntü netleşti mi?
Hocam eksi makas var bu neye işarettir. Vob kaç gündür spota çok yakın. Millet short olamıyor.
[QUOTE=feridunabi;163518]Fxci görüntü netleşti mi?
Hocam eksi makas var bu neye işarettir. Vob kaç gündür spota çok yakın. Millet short olamıyor.[/QUOTE]
hala net deel abi emme 61650 üstü olmazsa buralardan aşağı hareket başlaycak.....
61650 üstünde guzu abeyin %50 fibosuna gitcez :::