[QUOTE=rcp;75664]biz kapanırken dow kactı ?[/QUOTE]
VOB topiğinde geyik, yukarı geyikli köyünde piyasa hadi bakalım burdan yakın.
Printable View
[QUOTE=rcp;75664]biz kapanırken dow kactı ?[/QUOTE]
VOB topiğinde geyik, yukarı geyikli köyünde piyasa hadi bakalım burdan yakın.
[QUOTE=Astatin;75753]Bak bak bak yavuz hırsıza bak..Yok kuzuya hastayım, yok imzasına taparım v.b. v.b. lafları salal ortaya ondan sonra gel karakter at:..::..: böyle bi çıkıntılık gelceğini bildiğim için, mesajı dikkatli yazmıştım..bak ne diyor orda "taciz olmak"..yani pasif...yani mersiyk beni, jerfin reco yu taciz etsin..yani taciz çok kötü bir şey tabi ama, napalım, illede tacizde ısrar ederlerse böyle etsinler...bi kişiye yüklenirlerse gururumuz kırılmasın diye patlaşmıştık yükü reco ile..;);) hem tacizci ol hem karakter at..bravo valla...reco müttefikim bak şu hale..
PS: Bu açıklama inandırıcı değilse : Herşeyi recep başlattı..tahrilk, taciz v.s. herşeyden o sorumludur.. ben bişi yapmadım:..: aldınmı cevabını recom[/QUOTE]
huyum kurusun oldum olası magdurun ezılmısın yanında oldum, jerfının yaylım atesı karsısında yanındayım, bunun olacağının sinyalı kankılerın paslasmasından bellıydı, dedım sana kızlar bastı forumu aman dıkkat diye.
şu allahın işine bak, astatınle muttefıklık, başımıza taş yağacak!
[quote=VOBiX;75756]VOB topiğinde geyik, yukarı geyikli köyünde piyasa hadi bakalım burdan yakın.[/quote]
RCP factor:..: o mesajın yanıtlarına da bak istersen VOBIX ım :) yaad ben diyeyim sana:
Catedralin yanıtı: Terbiyesiz
Benim yanıtım: Sapık
O zamandan beri reco VOB hakkında yazmıyor
ya yavas geyikleyin azcık yetisemiyorums sayfalara:)
[quote=mersiyk;75759]ya yavas geyikleyin azcık yetisemiyorums sayfalara:)[/quote]
Ben onları CD ye çeker gönderirim sana.. Reco nun sesiyle dublaj da yaparız:..::..:
5 dk yokum (Gözün kör olmasın recep, jerfini kırdın kaçtı bak..)
[QUOTE=Astatin;75755]reco günahını almışım...asıl sapkın burdaymış:..:[/QUOTE]
arkasından konusmak gıbı olmasın ama hıc gozum tutmamıstı zaten
(mesajları sonradan silebiliyor muyuz, ya da nasıl inkar ediyoruz)
[QUOTE=nunu;75702]yok yaf, uyudum ben.uyk, gecem gunduzume karisti zatenüüü. bir de zaten atesim vardi.:([/QUOTE]
Geçmiş olsun önce sağlık.
[QUOTE=Astatin;75761]5 dk yokum (Gözün kör olmasın recep, jerfini kırdın kaçtı bak..)[/QUOTE]
Kardeşim senden hiç mi allah korkusu yok mu, benım ne sucum var, kendın ettın kendın buldun oldu,
[QUOTE=Astatin;75760]Ben onları CD ye çeker gönderirim sana.. Reco nun sesiyle dublaj da yaparız:..::..:[/QUOTE]
çok yanık bir sesim vardır, dinlerken ağlamayasınız.
[QUOTE=jerfin;75718]kuzu'yu mu transfer edeceksiinnnnnnn:)
biz illaki kuzu isteriz, yoksa ben o ratinge rating demem:rolleyes:[/QUOTE]
dolar 2 gayme olacak diyen kuzu ise sarhoş gelince tehlikeli oluyor serseri mayın gibi. Bir de sabıkalı üyelere çarparsa seyredin cümbüşü.
[QUOTE=VOBiX;75756]VOB topiğinde geyik, yukarı geyikli köyünde piyasa hadi bakalım burdan yakın.[/QUOTE]
ya bende anlamadım vobix :D
[QUOTE=Astatin;75732]İki sesli harf ortasında bi sesiz harf diyorum size:..::..: ortadaki harf H..
Sapık3: senden bi seri film çıkar haaaa[/QUOTE]
Seli harf satın alabilirmiyiz?
_h_ .kom
Burada yazacak yeni arkadaslara seslenıyorum, sakın kımsenın samımıyetıne guvenmeyın (bana guvenebılırsınız ama), kımseyle muttefık olmayın kalıcı olmaz, (benle kalıcı muttefıklık her zaman munkundur), kımseye sırtınızı donmeyın arkanızdan bıcaklanırsınız ( bana guvenebilrsiniz, bıcak kullanmam)
[QUOTE=rcp;75769]Burada yazacak yeni arkadaslara seslenıyorum, sakın kımsenın samımıyetıne guvenmeyın (bana guvenebılırsınız ama), kımseyle muttefık olmayın kalıcı olmaz, (benle kalıcı muttefıklık her zaman munkundur), kımseye sırtınızı donmeyın arkanızdan bıcaklanırsınız ( bana guvenebilrsiniz, bıcak kullanmam)[/QUOTE]
rcp sende bizim aramıza katıl bırak astiyi ;) .dng .kom
[QUOTE=mersiyk;75767]ya bende anlamadım vobix :D[/QUOTE]
arkadas bize İKİLE demek istedi sanırım, teklıfı oya sunuyorum, coğunluk ısterse giderim.
[QUOTE=mersiyk;75759]ya yavas geyikleyin azcık yetisemiyorums sayfalara:)[/QUOTE][QUOTE=Astatin;75760]Ben onları CD ye çeker gönderirim sana.. Reco nun sesiyle dublaj da yaparız:..::..:[/QUOTE]
bir cdde bana hazırla diyecem CDye sığmayacak bunalr DVD yap en iyisi daha blue raylik olmamış.
[QUOTE=mersiyk;75771]rcp sende bizim aramıza katıl bırak astiyi ;) .dng .kom[/QUOTE]
Ya ben astatını satmaya dunden razıyım, sorulurmu hıc,
[QUOTE=rcp;75762]arkasından konusmak gıbı olmasın ama hıc gozum tutmamıstı zaten
(mesajları sonradan silebiliyor muyuz, ya da nasıl inkar ediyoruz)[/QUOTE]
artık pıcak faciası listemde 2. sen varsın
[QUOTE=mersiyk;75767]ya bende anlamadım vobix :D[/QUOTE]
Sabah burada incin top atıyor kimse geyik yapmıyor geyikler VOBjektifte oluyor. Geyikler buraya piyasacaalr vobjektife dedim. Yoksa burası geyik ağırlıklı vobjektif klonu olacak.
ancakkk!!!
sız derken??
ve ayrıcana ıttıfakınız ne kadar guvenılır, en son kımı neden sattınız ya da satmıslıgınız varmıdır?
cetenıze uye kabul ederken acayip ritüellerınız falan var mı?
ozetle cetenızı tanıtırmısınız?
[QUOTE=jerfin;75775]artık pıcak faciası listemde 2. sen varsın[/QUOTE]
Bak sımdı, yöneticimizle ciddi bir ittifak arayısı ıcındeyken olmadı be jerfo,
Kız kısmısı kinini saklar, pıcaklayağını onceden ılan etmez, hem ne bılıyorsun belkı astatın dusmanlıgı kinini unutturur, bu kadar peiş fikirli olma.
[QUOTE=rcp;75777]ancakkk!!!
sız derken??
ve ayrıcana ıttıfakınız ne kadar guvenılır, en son kımı neden sattınız ya da satmıslıgınız varmıdır?
cetenıze uye kabul ederken acayip ritüellerınız falan var mı?
ozetle cetenızı tanıtırmısınız?[/QUOTE]
Çeteyi tanıtırlarsa 12. dalgada onlerı da alırlar. Ben sordum mapusa laptop almıyorlarmış. Bir de yer kalmamış bir yatakta iki kişi yatılıyormuş. Pek gidilecek yer değilmiş. Bu yüzden pıçak olayını da erteleyin bence.
:..:oy oy oy..VOBIX im çok yıprattı bu geyikler bu ilişkiler beni..:..: özüme dönüyorum..diyalektik devimin ..doğada herşey başladığı yere döner..yıpranmış, kendi için ama kendinde şey olarakdan yabancılaşıp kendimibuldum..ohhh
[QUOTE=VOBiX;75779]Çeteyi tanıtırlarsa 12. dalgada onlerı da alırlar. Ben sordum mapusa laptop almıyorlarmış. Bir de yer kalmamış bir yatakta iki kişi yatılıyormuş. Pek gidilecek yer değilmiş. Bu yüzden pıçak olayını da erteleyin bence.[/QUOTE]
Yok 12 dalgada medya var yargı var, bizim grup 56 dalgaya denk düşüyo, kısmetse, o zamana kadar da kım öle kim kala.
[QUOTE=Astatin;75780]:..:oy oy oy..VOBIX im çok yıprattı bu geyikler bu ilişkiler beni..:..: özüme dönüyorum..diyalektik devimin ..doğada herşey başladığı yere döner..yıpranmış, kendi için ama kendinde şey olarakdan yabancılaşıp kendimibuldum..ohhh[/QUOTE]
Evet ya, geyık de neymıs, diğer forumda gun boyu geyık, ınsan stres oluyo, bak burada pıyasa hakkında konusuyoruz, ınsanın bakış acısı genıslıyor.
[QUOTE=Astatin;75780]:..:oy oy oy..VOBIX im çok yıprattı bu geyikler bu ilişkiler beni..:..: özüme dönüyorum..diyalektik devimin ..doğada herşey başladığı yere döner..yıpranmış, kendi için ama kendinde şey olarakdan yabancılaşıp kendimibuldum..ohhh[/QUOTE]
hah pikidap geldi .lelele
aman be başım ağrıyor..beni türk hekimlerine emanet ediniz..yada türk modlarına (yada moduna) emanet ediniz...zzzzzzzzzzzzzzz
[quote=VOBiX;75783]hah pikidap geldi .lelele[/quote]
mantıklısın:..:
[quote=Astatin;75784]aman be başım ağrıyor..beni türk hekimlerine emanet ediniz..yada türk modlarına (yada moduna) emanet ediniz...zzzzzzzzzzzzzzz[/quote]
eeee.. neden hala bir mod beni teslim almadı:cool::cool::cool:
[QUOTE=Astatin;75784]aman be başım ağrıyor..beni türk hekimlerine emanet ediniz..yada türk modlarına (yada moduna) emanet ediniz...zzzzzzzzzzzzzzz[/QUOTE]
Hekimleri bilmem ama baaazı arkadaslar tarafından turk hakımlerıne hatta savcıların emanet olası gibi, isim vermem munkun değil, misalen jerfın gibi.
[QUOTE=Astatin;75785]mantıklısın:..:[/QUOTE]
istersen ismini [B]buyuk harflele[/B] pikidap yaptırabilirsin istemen yeterli sn hellim yapar :D:D
bencede artık özünüze dönünüz.. nerde o kaliteli geyik yapan astatin.. sulu geyikler sizin karizmanızı düşürüyor, demedi demeyin:)
[quote=mersiyk;74920]astatin bidaha boyundan buyuk nickler istemezsin herhalde :..:[/quote]
[quote=Astatin;74924]Hımm. "Boyundan büyük nickler isteme " tabirini kullanan bir kişinin, "boyundan büyük laflar etme" tabirini de biliyor olduğu sanılır..Ama gördüğüm kadarıyla istisnalar olabiliyor..
:..::..:[/quote]
[quote=mersiyk;75788]istersen ismini [B]buyuk harflele[/B] pikidap yaptırabilirsin istemen yeterli sn hellim yapar :D:D[/quote]
mersiyk adlı mod;:..::..:
bu yorumuna daha önce yanıt vermiştim :)
[QUOTE=rcp;75778]Bak sımdı, yöneticimizle ciddi bir ittifak arayısı ıcındeyken olmadı be jerfo,
Kız kısmısı kinini saklar, pıcaklayağını onceden ılan etmez, hem ne bılıyorsun belkı astatın dusmanlıgı kinini unutturur, bu kadar peiş fikirli olma.[/QUOTE]
bak bu ikinci sırtımsa pıcak darbesi hissettiğim.. üçüncüde silerim seni deftersen haberin ola..
[quote=jerfin;75789]bencede artık özünüze dönünüz.. nerde o kaliteli geyik yapan astatin.. sulu geyikler sizin karizmanızı düşürüyor, demedi demeyin:)[/quote]
özne-nesne özdeşliği desem.. yok o ağır olur..ben onun kolayını söyleyeyim.. körle yatan şaşı kalkar yada üzüm üzüme baka baka kararır..:..::..::..: bayan üzüm yada bayan kör...:..::..:
(Ohh be pikidap olmak ne güzelmiş..Dolaysız sert ifadeler, kinaye yok, dolambaç yok, neyse oooooo):) sağol VOBIX hatırlattığın için
[QUOTE=Astatin;75792]özne-nesne özdeşliği desem.. yok o ağır olur..ben onun kolayını söyleyeyim.. körle yatan şaşı kalkar yada üzüm üzüme baka baka kararır..:..::..::..: bayan üzüm yada bayan kör...:..::..:
(Ohh be pikidap olmak ne güzelmiş..Dolaysız sert ifadeler, kinaye yok, dolambaç yok, neyse oooooo):) sağol VOBIX hatırlattığın için[/QUOTE]
cık cık cık hala özüne dönememişsin..:..:. burada pikidap öyle bir laf ederdi ki bu şimdi ne demek istedi diye kalakalırdın ekran karşısında.. insanın zekasını zorlayan ince espriler yok oldu.. yerine banal espriler geldi:)
[QUOTE=jerfin;75791]bak bu ikinci sırtımsa pıcak darbesi hissettiğim.. üçüncüde silerim seni deftersen haberin ola..[/QUOTE]
Doğrusu ben de kendıme yakıstıramadım, bıcaklama olayı bıze ters zaten, madem bıcaklıyorsun barı ortada kanıt bırakma değilmi?
dıkkatsızlık ıste!
[quote=jerfin;75793]cık cık cık hala özüne dönememişsin..:..:. burada pikidap öyle bir laf ederdi ki bu şimdi ne demek istedi diye 1) kalakalırdın ekran karşısında.. 2) insanın zekasını zorlayan ince espriler yok oldu.. yerine 3)[COLOR=red]banal[/COLOR] espriler geldi:)[/quote]
1) :) Bu kaç kez oldu...şşşt diğerleri size de oldu mu bu, yoksa jerfo yamı mahsus:..::..:
2) 1 ile aynı soru:..::..:
3) Banal benle (yani senle) ilgili manasında mı kullanıldı burda:cool:
:Deeeeeeeeeeeee halaaaaaaa bir türk modu beni teslim almaya gelmedi..başım ağrıyo hastayım diyorum.