quote=tarumaknac;87093]
Alıntı:
[B][quote] [B]SEREN I[/B] Nickli Üyeden Alıntı [URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?p=85021#post85021"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL] [/quote][/B][quote]
[B][I][B][COLOR=red]yanlış[/COLOR]...[/B]konut sorunu ile ilgili obamanın bu hafta yapacağı (çarşamba ) konuşmasında açıklama yapması bekleniyor...ayrıca perşembe günü dow..u ipten alan bu gelişme...beklenti oluşturur...en azından [COLOR=red]açıklama gelene kadar dow çökmez[/COLOR]...[/I][/B]
[I][B][B]doğru..[/B]konut sorunu ile ilgili çözümler görülmeli...radikal bir plan çıkmazsa piyasaları tepkisi olumlu olmaz....[/B][/I]
[I][B][COLOR=red][B]öneri..[/B]sn bull market.. pozisyonu doğrultusunda düşünmek hatalı sonuçlar üretir..pozisyonunuza uygun senaryo ürettirir..[/COLOR][/B][/I]
[/quote]
[quote][quote=tarumaknac;87110] İşte bunu diyorum Seren kardeş..İnsanların yorumların yanıt verirken "yanlış" "sen bilmezsin" tonunda yazmamak lazım. Açıklama gelene kadar dow çökmez, demişsin ama çökmüş..Bunun için kimse sana laf diyemez dememeli. Sonuçta bu bir analiz... Son cümlede karşıdakini küçümser tarzda yazılmış..Sonuçta bull arkadaşımız haklı çıkmış pozisyonunda. Şimdi bull da gelip sana aynı tarzda yanıt verse bu forumun çekilir hali kalır mı.??
Sonuç, analize devam ama asgari mütevazilik ve saygı temelinde..
Kal sağlıcakla[/quote]
[QUOTE]
Alıntı:tarumaknac;87110
[I]Anlıyorum. Dostum erken yazılmış dediğin VOB da 3000 küsür puana denk geldi. Benim demek istediğim bu tarzdaki aşırı iddialı yazılar aynı şiddette taşları da beraberinde geitiryor..neyse.. herkes serbest tabiki tarızını seçmekte..ben forumun selameti açısından önermiştim.. sağlıcakla kalınız[/I]
[/QUOTE]
[I]yukarda alıntı yaptığım mesajlar astatin..in klonu tarumaknac tarafından yazılmıştır..sn. bull market ile aramızdaki dialog bu zavallı tarafından fırsat olarak bilinmiştir..sn bull market ile zaman zaman yazışırız..üsluptan bir şikayeti olmamıştır...ayrıca bu ikimizin arasında olan bir dialogdur..başkalarının üstüne alınmasını gerektirmez..üstelik burası genel forum değildir..isteyen yazmaz..fikir alışverişinde bulunmaz...piyasa konusunda kimse yüzde yüz tutturamaz..astatin..in iddia ettiği 3000 puan yanlış ama velev ki doğru olsun...bu zavallı uzun zamandır böyle bir fırsat kolluyormuş...sabah seans başlar başlamaz yememiş içmemiş içindeki haseti yazmış...korkak adıyla yazamamış...klon nick ile..yazıyor....adam hem haset..hem korkak...[/I]
[I]bugüne kadar kendisi yasaklı olduğu için arkasından yazmadım...bize yakışmaz...bugün kendisi gelir gelmez yazmaya başladı...yok şöyle oldu...böyle oldu...falan filan...zavallı yaratık......[/I]