-
[quote=zozo;188758]vobarey katılmıyorum abi ya, 450.000 puan getiri elde edilmiş ve bunu 4 yılı aşkın bi zamanda yapmış çok güzel bi sistem ama imkansız değil bence.... senelik 100.000 puan çok çok zor olmakla beraber ulaşılmaycak bi değer değil, örnek larossian da günlüklerde iyi getirisi olanlar var olduğunu sölemiş, bi ara mehmet ferit te 2 senede 200.000 puan kazanan sistemlerin varlığından bahsetmişti bana, insanoğlu mükemmel yada kusursuz değildir ama yapabileceklerininde sınırı hayal gücümüzün ötesindedir.... yayınlanma gerğide, böle bi topiğin var olmasından ötürüdür diye iyi nietli şekilde düşünüyorum........ niye yayınlasınki diey başlıyan cümleleri anlamıyorum klavyenin başındaki CIA ajanlarmıyız biz abi :)[/quote]
Ben bu piyasada neleri duydum yaşadım CIA ajanları elbet değiliz ama bu ülkede bu işlerin nasıl döndüğünü bizden daha çok bu işin içinde olanlar daha iyi bilir diyerek konuyu kapatayım...
Evet haklısınız beynimizin sınırı elbet yok ama bazı şeyler vardır ki bence imkansızdır bende 200 bin puanlık sistemler yapıyorum ama işlem sayıları uçuk oluyo karlılıkları %30 ları geçmiyor bu karı ederken edilen zararların miktarını hiç sölemiyim benim demek istediğim eğer böyle bir sistem varsa o kişi gider otomatik işlem yapan programlara sistem kodlarını girer paralarına para katar ve sistem otomatik kar ederken o kişi maldivlerde hawaii de takılır buralarla ne işi olur:)Sonuçta benim ortağım bile sanko terminal ve metastock aracılığıyla otomatik işlem yapan bir yazılım yazabiliyorsa bu kadar çok kazanan bir kişi bu tip yerlerde gezmez eğer geziyorsa amaç nedir benim merak ettiğim de budur...
-
[quote=nunu;188763]siz ayda %20'den fazla mi kazaniyorsunuz? en basarili hedge fundlarin kazanci bile yilda %400-500 arasi iken? Allah arttirsin, ne diyim?:)))[/quote]
Evet,o fonların başarılı olduğunu kim söyledi?
Dediğim sistemi istiyor musunuz?
Tekrar soruyorum.:)
-
[QUOTE=saraylı;188768]Evet,o fonların başarılı olduğunu kim söyledi?
Tekrar soruyorum.:)[/QUOTE]
evet evet istiyoruz..:)))
-
[QUOTE=saraylı;188760]Ben size,ayda %20 getiren sistemin formülünü(sistem sonuçlarını değil) buradan hemen yazayım isterseniz?
Bunu hemen kullanmaya başlayın daha iyisini bulunca bunu terkedip ,onu kullanırsınız.
VOB'da ayda %20 çok az![/QUOTE]
Ayda %20 derken Matrikste Sistem Tester da 1 kaldıraçla hesaplamadan bahsediyoruz değil mi? Yani 4 ayda %80 kar... Benim şimdi elimde olan hiçbir sistem son 4 ayda %80 karlı değil bu yönteme göre... Paylaşırsanız sevinirim...
-
[quote=saraylı;188768]Evet,o fonların başarılı olduğunu kim söyledi?
Tekrar soruyorum.:)[/quote]
yok, sistem istemem ben. ama isterim ki boyle muazzam kazanclar elde ettigini soyleyen arkadaslar yillardir forumlarda sinyal yazmak yerine kucuk bir yardim vakfi kursun (losemi tedavisi, egitim bursu gibi) ve orayi idare etsin.bilmem anlatabildim mi?:rolleyes:
ben en iyisi gidip pc'den yaprak dokumunu izleyeyim.:::
-
[quote=vobarey;188743]İşlerim nedeniyle muhabbete fazla katılamadım ancak sizin görüşünüze tamamen katılıyorum 400 bin puan getiriler o kadar az işlemde bence imkansız ayrıca böyle bir sistemi ben yapıcam ardından nete girip foruma üye olucam ve bende böyle bir sistem var dicem bu da bana ayrıca baya saçma geliyo doğrusu:)Bu tip bir sistemin yarı karı 4 kat işlemle bende olsun neden girip yazayım paylaşayım ki sırf bu yaratılan sistemin bende olduğu bilinsin diye cidden manasız geliyor bana ve bende böyle bir performansa görmeden canlı canlı 1-2 ay test etmeden asla inanmam...
Tabi bu da benim görüşümdür her zaman paylaşımlara saygımız sonsuz kimseyi de incitme niyetinde değilim ancak 11 senedir teknik analiz çalışıyorum böyle bir olasılığın olabileceği ihtimali bile bana uzayda bi nokta gibi geliyor doğrusu...[/quote]
Arkadaslar,
Ilk olarak sunu soylemek isterim ki; benim sizleri ne bu sisteme inandirmaya ne de kandirmaya calisma gibi bir niyetim yok. Sadece bu forumun formatina uygun sekilde elimizde bulunan bir sistemin raporunu sizlerle paylasmak istedim ve gelen sorulari yanitlamaya calistim.
Sistemin raporunu yazmadan once boyle suphelerin olacagini adimiz gibi biliyorduk ve bu supheleri bir iki resim excel ve cevaplarla gidermeye calistik. Ama sonuc olarak bizim sizi bu sistemin varligina inandirmaya calismak gibi bir misyonumuz yok. Bunun icin bizden realtime sinyalleri yazmamizi istiyorsunuz ama bu konuda da gercekten sistemin sinyallerini realtime vermenin otesinde cok baska seyler buna sicak bakmamizi engelliyor. Arti bu isi bu forum ustunde yapmak da anlamsiz ve formata aykiri bir durum teskil edecektir. O yuzden realtime sinyal vermeye pek sicak bakmiyoruz. Bundan sonra da sistemimizin belli araliklarla islemlerini ve raporunu guncelleyerek burada sizlerle paylasmaya devam etmeyi dusunuyoruz. Hatta su aralar cok cok yeni olan ama kendince guzel raporu olan yeni bir sistemimizin de raporunu sizlerle paylasacagiz.
-
[QUOTE=vobarey;188767]Sonuçta benim ortağım bile sanko terminal ve metastock aracılığıyla otomatik işlem yapan bir yazılım yazabiliyorsa bu kadar çok kazanan bir kişi bu tip yerlerde gezmez eğer geziyorsa amaç nedir benim merak ettiğim de budur...[/QUOTE]
Nasıl yani şuanda otomatik trading yapabiliyor musunuz?
-
rapor dediğin nedir ki? excelde 3 rakam yaz koy al sana rapor...
bazıları yapıyor o işi.milletin IQ seviyesini kaç sanıyorlar acaba?
geçin bu işleri bunlar devlet su işleri...
-
[quote=enorton;188771]Ayda %20 derken Matrikste Sistem Tester da 1 kaldıraçla hesaplamadan bahsediyoruz değil mi? Yani 4 ayda %80 kar... Benim şimdi elimde olan hiçbir sistem son 4 ayda %80 karlı değil bu yönteme göre... Paylaşırsanız sevinirim...[/quote]
Bende Matriks yok MS var,%20 kar derken de sermayenizin yüksek kaldıraçlı işlemlerle bir ayda %20 artmasını anlatmak istiyorum.
Matriksin nasıl sistem değerlendirdiğini dolayısıyla bilmiyorum.
Sayın nunu yukarda 2000 puan ayda kazandıran sistemden bahsettiği için,7000 .-tl sermaye ile ayda 2000 puan kazansanız, 1000.-tl başına 1 kontrat açmak kaydıyla,7 kontrat 1400.- tl kazandırır.
Bu da %20 dir.
Bunu demek istedim.:)
-
[quote=TyranT;188773]Arkadaslar,
Ilk olarak sunu soylemek isterim ki; benim sizleri ne bu sisteme inandirmaya ne de kandirmaya calisma gibi bir niyetim yok. Sadece bu forumun formatina uygun sekilde elimizde bulunan bir sistemin raporunu sizlerle paylasmak istedim ve gelen sorulari yanitlamaya calistim.
Sistemin raporunu yazmadan once boyle suphelerin olacagini adimiz gibi biliyorduk ve bu supheleri bir iki resim excel ve cevaplarla gidermeye calistik. Ama sonuc olarak bizim sizi bu sistemin varligina inandirmaya calismak gibi bir misyonumuz yok. Bunun icin bizden realtime sinyalleri yazmamizi istiyorsunuz ama bu konuda da gercekten sistemin sinyallerini realtime vermenin otesinde cok baska seyler buna sicak bakmamizi engelliyor. Arti bu isi bu forum ustunde yapmak da anlamsiz ve formata aykiri bir durum teskil edecektir. [SIZE=5]O yuzden realtime sinyal vermeye pek sicak bakmiyoruz.[/SIZE] Bundan sonra da sistemimizin belli araliklarla islemlerini ve raporunu guncelleyerek burada sizlerle paylasmaya devam etmeyi dusunuyoruz. Hatta su aralar cok cok yeni olan ama kendince guzel raporu olan yeni bir sistemimizin de raporunu sizlerle paylasacagiz.[/quote]
ben de sizin 1 aylığına bile olsa realtime 9 tane işlemciği vermeyeceğinizi tahmin etmiştim.
sessiz çoğunluk size zaten inanmamıştı şimdi hiç inanmayacak. hatta bunların arasına şimdi ben de dahil oldum.
Ama tebrik ediyorum topicin volumünü canlandırdınız
-
[quote=nunu;188772]yok, sistem istemem ben. ama isterim ki boyle muazzam kazanclar elde ettigini soyleyen arkadaslar yillardir forumlarda sinyal yazmak yerine kucuk bir yardim vakfi kursun (losemi tedavisi, egitim bursu gibi) ve orayi idare etsin.bilmem anlatabildim mi?:rolleyes:
ben en iyisi gidip pc'den yaprak dokumunu izleyeyim.:::[/quote]
Siz bilirsiniz.
:)
-
[QUOTE=saraylı;188778]Bende Matriks yok MS var,%20 kar derken de sermayenizin yüksek kaldıraçlı işlemlerle bir ayda %20 artmasını anlatmak istiyorum.
Matriksin nasıl sistem değerlendirdiğini dolayısıyla bilmiyorum.
Sayın nunu yukarda 2000 puan ayda kazandıran sistemden bahsettiği için,7000 .-tl sermaye ile ayda 2000 puan kazansanız, 1000.-tl başına 1 kontrat açmak kaydıyla,7 kontrat 1400.- tl kazandırır.
Bu da %20 dir.
Bunu demek istedim.:)[/QUOTE]
Matrikse göre bu %2 oluyor sanırım :)