yarın artı 1 olarak 2 çıkacak ha..demedi demeyin...ya çok elma yemekten mideye bişi olurmu acaba..3 dene yedim...kar yağacak diye beklerken..tıh yok valla..üww
Printable View
yarın artı 1 olarak 2 çıkacak ha..demedi demeyin...ya çok elma yemekten mideye bişi olurmu acaba..3 dene yedim...kar yağacak diye beklerken..tıh yok valla..üww
[quote=padişah;342421]uzun giysen üşümezdin negrocum:..::..::..:[/quote]
uzun değilde kalın olsa olmazmı :)
beklerim padişahım ikitelli org sanayi köyüne :)
[quote=negrolino;342424]beklerim padişahım ikitelli org sanayi köyüne :)[/quote]
aha..bugün iş için ikitelli Deposite a gitmem gerekiyordu..kar var diye sattım:p
[quote=negrolino;342424]beklerim padişahım ikitelli org sanayi köyüne :)[/quote]
organize işler mi yapıyorsunuz orada? :..::..:
[quote=Astatin;342425]aha..bugün iş için ikitelli Deposite a gitmem gerekiyordu..kar var diye sattım:p[/quote]
astipat beklerim deposite ile aram 500 metre buyur gel :)))
bi apdeyt alsaydık eyi olacaydı opdisduptisgral..yeni bir sayım, bir dad, bir dokunuş, bir esinti, bir ilham......
[quote=negrolino;342427]astipat beklerim deposite ile aram 500 metre buyur gel :)))[/quote]
abi sabah köprüyü geçince baktım mecidiyeköy gidiş babafingo....gırdım direksiyonu sarıyer cihetine..şirketi de aradım başka bir müşteriye gittim, sabah aradılar çok sıkıntılılarmış felan dedim..ehuehue...çok gorguttular akşam negropat..kar fırtına mahsur kalma filan deyince yemedi ikitelli tarafına gitmek..üwww:p
bu arada ayakkabıyı fırlatan gızla mahsur galablirim...sorun deel
graşmasına rağmen gıllanıyorum..hehehe..dıtatar
[quote=Astatin;342433]abi sabah köprüyü geçince baktım mecidiyeköy gidiş babafingo....gırdım direksiyonu sarıyer cihetine..şirketi de aradım başka bir müşteriye gittim, sabah aradılar çok sıkıntılılarmış felan dedim..ehuehue...çok gorguttular akşam negropat..kar fırtına mahsur kalma filan deyince yemedi ikitelli tarafına gitmek..üwww:p
bu arada ayakkabıyı fırlatan gızla mahsur galablirim...sorun deel[/quote]
abdest al da gel, tövbe tövbeeee:::
[quote=padişah;342438]abdest al da gel, tövbe tövbeeee:::[/quote]
padi naaptın yaww..biz olaya, kül kedisi sindrella boyutu verip masalsı masum hale getirelim dedik.:D:D sen demişsin abdest al filan::: mındar ettin kaç yüz yıllık masumiyet timsali klişeyi...dng.dng
[quote=Astatin;342441]padi naaptın yaww..biz olaya, kül kedisi sindrella boyutu verip masalsı masum hale getirelim dedik.:D:D sen demişsin abdest al filan::: mındar ettin kaç yüz yıllık masumiyet timsali klişeyi...dng.dng[/quote]
şaka yaptık şaka, içinden geçmeyle olmaz;)